DJD Αύγουστος 20, 2004 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Πανέμορφος endu Είχα μποξεράκι (για την ακρίβεια διασταύρωση με μολοσσό). Καταπληκτικό σκυλί και πανέξυπνο... στα 9 του πέθανε από καλαζάρ από μια σκνίπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 20, 2004 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Ευχαριστώ DJD Μη στεναχωριέσαι shit happens ζωή σε μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 20, 2004 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 What is καλαζαρ ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Αύγουστος 20, 2004 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Και εγώ είχα ένα λυκοσκυλάκι, αλλά λόγο του ότι αλλάξαμε σπίτι και δεν έχει αυλή το "στρατολογήσαμε" στο φυλάκιο στο Κιλκίς..... Έχω κάνα τρίμηνο να το δώ, αλλά είπανε στον πατέρα μου ότι είναι οκ..... Έχει μερικά ελάτωμμα, όταν βλέπει άλλον εκτός οικογενείας του ορμάει, όταν βλέπει κάποιον με χακί τον περνάει για φίλο και δεν τον πειράζει, και όταν καταλαβένει ότι ο απένατί του είναι Αλβανός δεν μπορείς να τον κρατήσεις με τίποτε...... Μια φορά κάναμε το λάθος και φέραμε Αλβανό να μας βάψει το πρόιν σπίτι μας και τον γλυτώσαμε στο τσακ.... Να φανταστείτε την επόμενη μέρες δεν ήρθε.... Σε ηλικία δύο έτων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Αύγουστος 20, 2004 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 θανατηφορα ασθενια στο αιμα για τα σκυλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 20, 2004 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Μία σοβαρότατη αρρώστια στο αίμα. Δεν μπορώ να στο εξηγήσω γιατί δε ξέρω ακριβώς τι είναι. Τότε δεν θεραπεύοταν δυστυχώς, τώρα με ειδικά φάρμακα και θεραπείες τον γλυτώνεις τον σκυλούκο. Αναγκαστήκαμε να του κάνουμε ευθανασία γιατί έχανε αίμα από παντού Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Αύγουστος 20, 2004 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 14:18] και δεν άφηνε θηλυκιά γάτα στο ίσιωμα και αυτο το θεωρεις ενταξη...Απαραδεκτος!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Αύγουστος 20, 2004 Author #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 12:29] What is καλαζαρ ??? Το καλαζαρ ειναι μια ασθενεια στο αιμα κατι σαν τη ανθρωπινη λευχαιμια και μεταδιδεται στο σκυλο απο ενα εντομο γι αυτο και υπαρχει ενα κολλαρο που του το φορας και απωθει ολα τα εντομα.Υπ οψιν οτι το καλαζαρ ειναι και για τον ανθρωπο επικινδυνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Αύγουστος 20, 2004 Author #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Μια απο τις πολλες γατουλες μας ονοματι λουλου η λουσια Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 20, 2004 #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Αρχική απάντηση από blade_pan και αυτο το θεωρεις ενταξη...Απαραδεκτος!! βρε εννοούσα σκύλες, όχι γάτε τρόπος του λέγειν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Αύγουστος 20, 2004 Author #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 ΕΔΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 20, 2004 #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell βρε εννοούσα σκύλες, όχι γάτε τρόπος του λέγειν. Αρχίσαμε τα περίεργα πάλι; Κάτι σαν το χουζούρεμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Αύγουστος 20, 2004 Author #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 10:41] κι εδώ λιώνει στο σαλόνι Aυτο ειναι πο λεμε σκυλισια ζωη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Αύγουστος 20, 2004 #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 13:43] Mου ειπαν να μην βαλω ουτε καν 2ο πιρανχας μεσα. Θα αλληλοσφαχτουν! Αλλα το λυπαμαι μονο του γ@μωτο....Περιμενω πως κ πως να περασει κανα 10 ημερο ακομα, ωστε την ωρα που θα αλλαξω ολο το νερο, να του πεταξω κανα χρυσοψαρο μεσα. Να νοιωσει λιγο θηρευτης βρε παιδι μου....:devil: Δεν είναι θηρευτές τα πιράνχας, σκουπιδιάρηδες είναι. «Καθαρίζουν» τα άρρωστα και ανήμπορα ψάρια.Απαγορεύετε να αλλάζεις όλο το νερό. Το σύνηθες είναι 30% την εβδομάδα. Δεν είναι το καλύτερο θέαμα να του πετάς χρυσόψαρα!!http://studio.aaquaria.com/board/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Αύγουστος 20, 2004 #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 16:11] βρε εννοούσα σκύλες, όχι γάτε τρόπος του λέγειν. Ααα!!!οκ απλως εχω μια απαραμιλλη τρελα με τις γατες Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Αύγουστος 20, 2004 #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 για του λογου το αληθες να τα ζωακια μου,φετες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu_Dhthen1 Αύγουστος 20, 2004 #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Παντα φιλος με τις γατες...Ειδικοτερα ολα κοπρε και "αγελαδες" στα χρωματα...Μαλιστα τα τελευταια χρονια ειμαι ιδιαιτερα αντιπαθης στα σκυλια που "με γαυγιζουν" απο χιλιομετρο!!!!!!! Παντως αγαπω ολα τα ζωα...ακομα και την αδερφη μου... Μονο τα "γουρουνια" δεν παω:banging: :nuke: :devil: Εδω ελεεινη φωτο απο το τελευταιο γατι που ειχα...εσπασε καθε ρεκορ πεθαινοντας στα 13 του απο γηρατεια...παραλιγο να μας θαψει ολους.... Υ.Γ..Zarra ακομα δεν post-αρες????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Αύγουστος 20, 2004 #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Sylvestro & Laurin The babe.... . .. Sylvestro the ..body sorry για τις πολλες φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Αύγουστος 20, 2004 #39 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 φωτομοντελο το εχεις κανει το γατι ωρε zarra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Αύγουστος 20, 2004 #40 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 οχι ρε συ.. μονη της καθετε ειναι μεγαλη ψωναρα λεμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts