karmen1983 Οκτώβριος 3, 2023 #2901 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2023 2 ώρες πριν, το μέλος ckbond έγραψε: σαν να περίμενε να είμαστε όλοι μαζί για να μας πει το αντίο. Αυτό το πιστεύω. Με την Κατερίνα υπήρξαν πολλές διαολεμένες συμπτώσεις. Και δεν ειμαι και άνθρωπος που πιστεύω σε αυτές. Την προπερασμένη Πεμπτη είχαμε πάρει την απόφαση να της κάνουμε ευθανασία. Είχε περάσει ένα δυνατό εγκεφαλικό και ήταν σαν ζωντανή νεκρή. Εκείνη την Πεμπτη το πρωι ξύπνησα και το fb μου έφερε σαν ανάμνηση από 10 χρονια πριν την πρώτη γνωριμία μου μαζί της στο σπίτι της φίλης μου της Νίκης. Πλάνταξα στο κλάμα. Μόλις συνήλθα πήγα να την δω να την πάω στον γιατρό και είχε σηκωθεί και μου νιαούρισε. Ξαναπλάνταξα και είπα το παλεύει οπότε το παλεύουμε και εμείς. Το γατί πήγαινε καλά μέρα με τη μέρα, δεν είχε κανένα σημάδι ότι κάτι θα στραβώσει. Ο σύντροφος είχε κανονίσει ταξίδι εδώ και δύο μήνες για την 1/10. Παραμονή τον πιάνει κάτι και μου λέει θα το ακυρώσω δε σε αφήνω μόνη. Ρε πάει καλύτερα του λέω, σήκω πήγαινε και τα λέμε σε μια εβδομάδα. Παραμονή του ταξιδιού του, έσβησε ανάμεσα μας στον καναπέ. Κυρία και στο αντίο της... Δύο ακόμα πιο τρελά είναι ότι η Νικη έφυγε 12/2 την ημέρα των γενεθλίων κολλητού/αδελφικου μας φίλου. Η Κατερινα έφυγε 30/9 την ημέρα των γενεθλίων της γυναίκας του... Και για να κλείσω γιατί όσο τα σκέφτομαι τρελαίνομαι... Το βράδυ που πέθανε, αφού την χτένισα πήγα στο υπνοδωμάτιο να ανάψω το ac για προφανείς λόγους. Μόλις μπήκα μου ήρθε μία απίστευτη και όμορφη μυρωδιά. Στον κήπο έχω ένα φυτό που λέγεται Βασίλισσα της νύχτας, ανοίγει ένα τεράστιο λουλούδι μόνο για ένα βράδυ. Άνοιξε για την δικιά μου Βασίλισσα εκείνο ακριβώς το βράδυ και αυτό τη συντρόφευσε στην τελευταία της κατοικία... 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Νοέμβριος 27, 2023 #2902 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2023 9 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιανουάριος 6 #2903 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6 ΗΠΑ: Σκύλος έφαγε 4.000 δολάρια σε χαρτονομίσματα - Πώς κατάφεραν οι ιδιοκτήτες του να πάρουν πίσω μέρος των χρημάτων WWW.PROTOTHEMA.GR Τα κατορθώματα του χαριτωμένου Σέσιλ έγιναν viral - «Το παζλ που δεν θέλει κανείς να φτιάξει τα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 11 #2904 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11 Ακολουθούν μερικές φώτο της Κίρκης και στο τέλος της Νεφέλης μία και μοναδική , να έχει αυτό το παραπονιάρικο γούτσου-γούτσου ύφος "ατάϊστη με αφήνετε" Spoiler 9 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιανουάριος 23 #2905 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23 Δεν ξέρω αν το έχουμε θίξει το θέμα ξανά εδώ, αλλά έχετε αυτοματοποιήσει κάπως τις διαδικασίες καθαρισμού και ταΐσματος της γάτας σας και αν ναι, τι χρησιμοποιείτε; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
navaho7 Φεβρουάριος 11 #2906 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11 Για τροφή μια αυτόματη ταΐστρα, κυρίως για τις 7 το πρωί που πεινάει το σκασμένο και πρήζει μπάλες Για πιοτί, ένα συντριβάνι για να μην μένει το νερό και τον ενοχλεί. Πίνει και το σκυλί και του βρωμάει. Για την άμμο δε δίνω 400€ για αυτόματο καθαρισμό. 400 δε δίνω ούτε για εμένα Μιας και έχω ξεκινήσει να στήνω Home Assistant στο σπίτι λέω να κάνω κάτι τέτοιο και να πηγαίνει μια ειδοποίηση στο αφεντικό του γατιού να καθαρίζει. Επί τη ευκαιρία, τι χρησιμοποιείτε για άμμο; Για το πέλετ ποια η άποψή σας; είναι σερνικός γάτος με διακοσμητικά μπαλάκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 11 #2907 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11 Αν είναι δυνατόν!!!! Ξεκινάω να το περάσω στο HA Αρσενικος με διακοσμητικά και εδώ και με το πελετ είμαστε παρά πολύ καλά εδώ και πάνω από χρόνο. Παίρνω από ξύλο εμπορικό κατάστημα όχι από pet shop. Έχει πέσει κ η τιμή πλέον. Η κατερινα πριν τον αρσενικό είχε θεμα με νεφρά Οποτε κ πολλά ουρά. Ήταν το μόνο που άντεξε κ γι αυτό το συνεχίζω ακόμα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckbond Φεβρουάριος 12 #2908 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12 αυτό με το πρωινό φαγητό μεγάλο θέμα και το σκέφτομαι πολύ να κάνω την αγορά αλλά έχω δύο και το αγοράκι (αυτό είναι το όνομα του) είναι πολύ φαγανό και πολύ φοβάμαι ότι θα πηγαίνει και θα τρώει το φαγητό της Bellas. Επίσης αν δεν είναι μπροστά στην ταΐστρα πως θα ξέρουν ότι υπάρχει φαγητό διαθέσιμο...??? Αυτόματο καθαρισμό το θέλω αλλά δεν με έχουν πείσει οι επιλογές που έχω δει. Αν υπάρχει κάποιος που έχει δει live κάποια υλοποίηση ας ενημερώσει... Όσο για το πελετ για δώστε λίγο περισσότερες πληροφορίες σας παρακαλώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
navaho7 Φεβρουάριος 12 #2909 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12 8 λεπτά πριν, το μέλος ckbond έγραψε: Επίσης αν δεν είναι μπροστά στην ταΐστρα πως θα ξέρουν ότι υπάρχει φαγητό διαθέσιμο...??? θα ακούνε τις κροκέτες και θα τρέχουν, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Από εκεί και πέρα έβλεπα ένα βίντεο στο τικτοκ με μια ταΐστρα που όταν μπαίνει στο ρεύμα ρίχνει κροκέτες, και το γατί της υπόθεσης έπαιζε με την πρίζα για να χάσει επαφή και να ξαναπάρει ρεύμα και να ρίξει κροκέτες. Αυτό θα με προβλημάτιζε περισσότερο να σου πω την αλήθεια, μη βάλει καμιά φωτιά στο σπίτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckbond Φεβρουάριος 12 #2910 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12 (edited) @navaho7 Έλιωσα στο γέλιο με την εικόνα που τα σκασμένα βρήκαν τρόπο να χακάρουν την συσκευή... Εγώ κοιτάω την Xiaomi Smart Pet Food Feeder που δουλεύει και με μπαταρία οπότε λογικά θα το γλιτώσουμε κάτι τέτοιο εκτός αν οι δικές μου είναι χακερ νεότερης γενιάς και μπορέσουν να κάνουν exploit κάποιο bug της συσκευής... Για τον θόρυβο που θα κάνει η τροφή πέφτοντας έχω μια αμφιβολία, με βλέπω να αγοράζω δύο και μετά να ψάχνω να τα πουλήσω κοψοχρονιάς... Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 12 από ckbond Link to comment Share on other sites More sharing options...
navaho7 Φεβρουάριος 12 #2911 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση karmen1983 Φεβρουάριος 12 Δημοφιλής Δημοσίευση #2912 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12 Σημερινή ανακάλυψη! Ευχηθείτε να πάνε όλα καλά. Το βρήκε συνάδελφος κ όλη μέρα στη δουλειά προσπαθήσαμε να τη ξεκουράσουμε! Είναι μιας άντε δυο ημερών Οποτε θα είναι δύσκολα γι αυτήν αλλά κ για την μικρη γάτουλίτσα/σκατουλιτσα Πηραμε κ γαλατάκι κάναμε και πιπί/κακα και ελπίζουμε!!!! 11 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zampONakiaskiou Φεβρουάριος 12 #2913 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12 Φαντάζομαι το νεράκι δίπλα είναι ζεστό έτσι; Γενικά θέλει ιδιαίτερη προσοχή η θερμοκρασία να μην είναι ούτε πολύ ζεστά και εννοείται να μην κρυώνει. Αν εχει κάποια θερμοφόρα η φίλη σου, να την τυλίξει σε πετσετούλα βαμβακερή να το χώσει μέσα ας το κάνει, κι ας αφήσει λίγο χώρο δροσερό αν θέλει να πηγαίνει εκεί... Θέλει πολύ υπομονή, κάθε 2 θέλει τάισμα και μετά μασαζάκι στη κοιλίτσα να βγει οτι είναι να βγει. Και όσο μπορεί με μια ελαφρά νωπή πετσετούλα να το καθαρίζει. Αν χρειαστείτε κάτι ενημέρωσε. Υπομονή και πάλι για 2-3 βδομαδες κι όλα καλά θα πάνε! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 13 #2914 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13 Ε ναι ζεστό είναι. Σήμερα έχει θερμοφορα με φλις παρακαλώ! Έφαγε κ πριν λίγο κ φαίνεται ζωηρή κ φωνακλου. Έδειξα κ στη συνάδελφο χθες πως να τη βοηθήσει για πιπί/κακα και κάνουμε υπομονή πλέον. Μακαρι να πάνε όλα καλά!!!! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 13 #2915 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13 Ναι γεια σας εγώ με τη μπουκαλομαμα μου είμαστε!!!! 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 15 #2916 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15 Λιωστε!!!! 9 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckbond Φεβρουάριος 15 #2917 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15 Ψυχούλα μου...!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zampONakiaskiou Φεβρουάριος 15 #2918 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15 1 ώρα πριν, το μέλος karmen1983 έγραψε: Λιωστε!!!! Η Νάμι(τσουνάμι) και η Σούλα (ΝονΓκλάμουρους) στέλνουν τα φιλιά τους στο ξαδερφάκι τους και του εύχονται καλή σταδιοδρομία 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση karmen1983 Φεβρουάριος 29 Δημοφιλής Δημοσίευση #2919 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29 Καλημέρα κόσμε!!!!! Αλλα κάντε κ λίγο ησυχια να κοιμηθώ! Είμαι πολύ κουρασμένη με έχουν κατσιασει στα χάδια οι παλαβές!!!! 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckbond Φεβρουάριος 29 #2920 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29 αχ καρδούλα μου...!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts