Seafalco Δεκέμβριος 22, 2017 #2482 Δεκέμβριος 22, 2017 Και το εναγώνιο βλέμμα της ασφυξίας . . . που το βάζεις ! ! ! Αγάπη, πρέπει να έχει "λαλήσει" ο καημένος με τις διαρκείς απουσίες σου ! ! Αλλά σύντομα θα έρθει η "αποζημίωση" ! 1
karmen1983 Δεκέμβριος 22, 2017 #2483 Δεκέμβριος 22, 2017 Ναι φευγω κυριακη για Κρητη και επιστρεφω του χρονου Ναι μωρε λιγο υπομονη κ αυτος και του ετοιμαζω παράδεισο. Με τετοιο κηπο φοβαμαι οτι θα ξαναβγαλει αρχιδι@ 2
Seafalco Δεκέμβριος 22, 2017 #2484 Δεκέμβριος 22, 2017 Καλά να περάσεις και να ξεκουραστείς (λέεεμε τώρα ) ! Καλές γιορτές νά έχουμε όλοι! ! ! 1
Stelios13 Δεκέμβριος 27, 2017 #2485 Δεκέμβριος 27, 2017 Ρικο...νορβηγικου δασους, ολη μερα γυριζει στη γειτονια κ στην αυλη, ερχετε παρεα οπου παω [φουρνο,τσιγαρα,σουπερ μαρκετ ] κ το βραδυ βγαινω ,του σφυριζω με συγκεκριμενο τροπο κ τον μαζευω στο σπιτι... εχει γενικα συμπεριφορα ημιαδεσποτου,παρολο που ηταν απο σπιτι μεσα, αλλα ειναι ποιο πιστος κ απο σκυλο... Το χειμωνα βγαζει εξτρα τριχωμα,σαν αδιαβροχο μεταξενιο μανδυα καπως, κ το καλοκαιρι φευγει αυτο ,αλλα ακομα κ τοτε το τριχωμα ειναι πολυ ποιο διαφορετικο απ τις κοινες γατες. Οσοι εχετε εξω χωρο κ οι γατες σας θελουν να βγουν αφηστε τες, με επιβλεψη στην αρχη κ σιγα σιγα ,αφου συνηθησουν ποιο ελευθερα, αν ειναι στειρωμενες κ εχουν το μινιμουμ εξυπναδας δε θα χαθουν ποτε,εκτος κ τυχει η κακια ωρα. Ο Ρικο τα τελευταια 6 χρονια που τον εχω παντα ερχετε σπιτι,2-3 φορες ψιλοσακατης[ οταν τον αφηνα νυχτα εξω] απο μαχες με αλλους γατους...Οποτε μονο μερα εξω,νυχτα μεσα! Κ η Νινα, ενοχλητικη σαν κουνουπι αλλα πολυ χαδιαρα που μαζεψε ο γιος πριν 5 χρονια ,οταν γυριζε απ το δημοτικο[με τη μανα μαζι] γιατι το βρηκαν χαριτωμενο!!!!!!!! Αυτη δεν βγαινει εξω απ το σπιτι με τιποτα,το θεωρει κατι τρομακτικο κ δεν το χει επιχειρησει ποτε... Φυσικα εγω κ ογατος καταλαβαινομαστε απολυτα ,ενω η γυναικα μου κ η γατα ειναι Να ξερετε οτι καμμια ,μα καμμια γατα δε μοιαζει σε χαρακτηρα με αλλη, ακομα κ αν ειναι αδερφια που μεγαλωσαν μαζι!!!!!!!!!!!!! 9
Δημοφιλής Δημοσίευση karmen1983 Δεκέμβριος 28, 2017 Δημοφιλής Δημοσίευση #2486 Δεκέμβριος 28, 2017 Γεια σας απο τον Απόλλωνα 10
Olianna Δεκέμβριος 28, 2017 #2487 Δεκέμβριος 28, 2017 Τώρα φταίω εγώ να σχολιάσω τη πυτζάμα και τις hello kitty παντόφλες;;; χαχαχαχαχα 6
Olianna Ιανουάριος 14, 2018 #2493 Ιανουάριος 14, 2018 Κάποια πήγε για καφέ σήμερα... Αλλά δε της έφτασε το δικό μας τραπέζι, πήγε και σε όλους τους υπόλοιπους πελάτες και ζητιάνευε χάδια! Μέχρι και η υπεύθυνη του καταστήματος ήρθε και μας είπε να την αφήσουμε εκεί!! Γίναμε θέαμα, αλλά πέρασε όμορφα και ο κόσμος και η Νεφέλη. Για μένα δε το συζητάμε, άλλαζα χρώματα κάθε 5 δευτερόλεπτα! 8
dpolal Ιανουάριος 17, 2018 #2496 Ιανουάριος 17, 2018 πριν 11 ώρες, το μέλος Snips έγραψε: 1.00- 1.08 μόνο.... Υπάρχουν κάποια ζώα τα οποία ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ / ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να τα έχεις σαν οικόσιτα. Όχι επειδή μπορεί να σε φάνε και καλά αλλά επειδή ΔΕΝ είναι αυτή η φύση τους. Γενικά δεν συμφωνώ με τέτοια βίντεο και συμπεριφορές. 2
Snips Ιανουάριος 17, 2018 #2497 Ιανουάριος 17, 2018 Σύμφωνοι, στείλε αναφορά στου youtube. Eγώ μέχρι να μου έρθει επισημα καταγγελία, δεν τον διώχνω τον τίγρη απο τον καναπέ μου.
tommybertsen Ιανουάριος 17, 2018 #2498 Ιανουάριος 17, 2018 πριν 21 ώρες, το μέλος Snips έγραψε: 1.00- 1.08 μόνο.... Καναπεδότιγρο
Snips Ιανουάριος 17, 2018 #2499 Ιανουάριος 17, 2018 Μόνο οσοι έχουν γάτα καταλαβαίνουν το μεγαλείο αυτων των 8''! 2
Recommended Posts