nobig Φεβρουάριος 17, 2007 #221 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2007 Μηπως έχει κουφαθεί απο την ηλικία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Φεβρουάριος 17, 2007 #222 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από nobig [Σήμερα, στις 22:13] Μηπως έχει κουφαθεί απο την ηλικία; αχαχαχα παιζει κι αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Φεβρουάριος 20, 2007 #223 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2007 Τζίμης, αλανιάρης και φευγάτος, ετών υπολογίζω όχι πάνω από 3. Όταν μετακόμισα τον βρήκα στην αυλή του σπιτιού και από τότε κάνουμε παρεούλα. Και δε μασάει με μουσική, και Cannibal Corpse τσίτες να παίζει δε χαμπαριάζει...φωτό από πέρσι, τώρα φανταστείτε πως είναι λίγο πιο καλοταισμένος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάϊος 21, 2007 #224 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 η πιο φωτογενης ψιψινα του Λυκαβηττου αμαλαχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάϊος 22, 2007 #225 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Θέλω φωτό του Μήτσουυυυυυυ...ακούς def????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 22, 2007 #226 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάϊος 22, 2007 #227 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Niceeeee!!!!! Και τι τρώει ρε συ? Με γιουρβαλάκια την παλεύει ή θέλει ζωντανό πράμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 22, 2007 #228 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Αρχική απάντηση από darkCount Niceeeee!!!!! Και τι τρώει ρε συ? Με γιουρβαλάκια την παλεύει ή θέλει ζωντανό πράμα? γριλους,και μικρα ποντικακια αναλογα με το μεγεθος,η δικια μου(θυληκια)εχει μεγεθος οσο ενα πακετο τσιγαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάϊος 22, 2007 #229 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Θυληκιά και την λένε Μήτσο ωρέ????? Must be a spider thing.... Κάτσε κάτσε γιατί εσύ θα με τρελλάνεις...θες να μου πεις ότι εσύ, ώς γνωστόν, ένας βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος...ταϊζεις ζωντανά ποντίκια στην Μήτσους και την βλέπεις να τους ρουφάει το αίμα μέχρι να στεγνώσουν????? Γουστάρω αράχνες και γω ρε συ...αλλά το παραπάνω είναι ο μόνος λόγος που δεν πήρα ποτέ. Δεν μου κάνει καρδιά να τις ταϊζω άλλο ζωντανό ζωάκι. Εντάξει μου κάθεται κάπως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 22, 2007 #230 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 13:07] γριλους,και μικρα ποντικακια αναλογα με το μεγεθος,η δικια μου(θυληκια)εχει μεγεθος οσο ενα πακετο τσιγαρα Να θεωρήσω δεδομένο οτι δεν την πιανεις με τα χέρια την αράχνη ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 22, 2007 #231 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Αρχική απάντηση από darkCount Θυληκιά και την λένε Μήτσο ωρέ????? Must be a spider thing.... Κάτσε κάτσε γιατί εσύ θα με τρελλάνεις...θες να μου πεις ότι εσύ, ώς γνωστόν, ένας βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος...ταϊζεις ζωντανά ποντίκια στην Μήτσους και την βλέπεις να τους ρουφάει το αίμα μέχρι να στεγνώσουν????? Γουστάρω αράχνες και γω ρε συ...αλλά το παραπάνω είναι ο μόνος λόγος που δεν πήρα ποτέ. Δεν μου κάνει καρδιά να τις ταϊζω άλλο ζωντανό ζωάκι. Εντάξει μου κάθεται κάπως.... γουστα ειναι αυτα,δλδ οταν ειναι ελευθερα στην φυση δεν σκοτωνουν?και επειδη ειμαι θρησκευομενο ατομο δεν επιτρεπεται να εχω αραχνη?τσπ ειναι γνωμη σου και την σεβομαι ειναι λεσβεια και την λεω Μητσο Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 22, 2007 #232 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Αρχική απάντηση από Athens2004 Να θεωρήσω δεδομένο οτι δεν την πιανεις με τα χέρια την αράχνη ε? την πιανω,και τις αρεσει που την χαιδευεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 22, 2007 #233 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Αρχική απάντηση από def την πιανω,και τις αρεσει που την χαιδευεις μπλιαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάϊος 22, 2007 #234 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Καλά το τι γίνεται στη φύση με το τι γίνεται μεσα στο σπίτι είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο(ωπ ταίριαξε κιόλας)Και τα ανακόντα ή τα κροκοδείλια καταβροχθίζουν ολόκληρους ανθρώπους στα τροπικά δάση της Νέας Γουινέας(πχ)...αλλα δεν φέρνουμε μέσα στο σπίτι μας τον κορκόδειλα ή τον Διαμαντή να τον ταϊζουμε συναδελφους απο τη δουλειά που μας τη σπανε.Πολιτισμός νομίζω...καπως έτσι το λένε....Καλά βέβαια "γούστα" είναι αυτα...αλίμονο, κουβέντα κάνουμε. Αλλά πραγματικά με έχεις αφήσει άναυδο....εξεπλάγην που λενε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 22, 2007 #235 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 μα δεν εχεις επαφη με το ζωο οπως αραχνη. του μιλας και σε κοιταει , παιζει μαζι σου, ερχεται να ξαπλωσει στα ποδια σου , σε ψαχνει?δεν νοιωθει λεμε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 22, 2007 #236 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 ρε παιδια,εχω και 5 σκυλους δεν λεω οτι εχει τα ιδια συναισθηματα η αραχνη με τα κατοικιδια,αλλα ειναι κατι το εξοτικο και μενα με συναρπαζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 22, 2007 #237 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Καλά, η καλύτερη συζήτηση εδώ και καιρό, έτσι;ΑΑΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 22, 2007 #238 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Αρχική απάντηση από Chosen Καλά, η καλύτερη συζήτηση εδώ και καιρό, έτσι;ΑΑΑ ενταξει δεν ειναι κατι σπουδαιο, αλλα συζητηση κανουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάϊος 22, 2007 #239 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 11:47] μα δεν εχεις επαφη με το ζωο οπως αραχνη. του μιλας και σε κοιταει , παιζει μαζι σου, ερχεται να ξαπλωσει στα ποδια σου , σε ψαχνει?δεν νοιωθει λεμε . το σχολιο αυτο φερνει στο νου κατι αμπελοφιλοσοφιες του αδελφου μου οταν μιλαγε με εναν τυπο που θελε να παρει ιγκουανα... "η σαυρα ουτε παιζει μαζι σου,ουτε σε κοιταει ουτε κανει τιποτα περιεργο............απλα υπαρχει...." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Μάϊος 22, 2007 #240 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Βρε def, δεν παίζει να σου κόψει κανένα κομμάτι όταν την ακουμπάς την Mήτσο?Αρχική απάντηση από Chosen Καλά, η καλύτερη συζήτηση εδώ και καιρό, έτσι;ΑΑΑ i++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts