karmen1983 Νοέμβριος 25, 2014 #2141 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2014 Καλα τα παμε με τον μικρο Λαμπη. Το μονο κακο ειναι οτι δε ξεκολλαει απο διπλα μου με τιποτα. Ακομα και για ψωνια να παω τον βρισκω πισω απο τη πορτα να περιμενει. Αν κοιμαται σε καποιο δωματιο και παω αλλου ερχεται εκει που ειμαι. Δεν εχω βεβαια και μεγαλη εμπειρια απο γατες αλλα τα βασικα τα εχει μαθει ηδη, με πρωτο και βασικοτερο να ακουει οταν τον φωναζω και με το που θα πω μη να σταματαει. Καλα παμε και κοιμομαστε πολλες ωρες καθε μερα. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση karmen1983 Νοέμβριος 26, 2014 Δημοφιλής Δημοσίευση #2142 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2014 Χθες και σήμερα κοιτούσα τιμές σε pet shop για ονυχοδρόμια και έπαθα ένα πολιτισμικό σοκ με το πόσο ψηλά κοστολογούν τόσο απλές κατασκευές. Τελικά έριξα μια ματιά στο άμαζον και τα πράγματα είναι πολύ πολύ προσιτά συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών. Στο ενδιάμεσο όμως επειδή βάλαμε και ριχτάρια στους καναπέδες και δε τα έβλεπα καλά έπρεπε κάτι να σκεφτώ για τον μικρό μέχρι να φτάσει η παραγγελία απο Αγγλικό άμαζον. Απλά πράγματα και Labιστικα λοιπόν ενας κύλινδρος από κάτι βινύλια που είχα πάρει στο παρελθόν και ένα κουβάρι σπάγκος, μαζί με βενζινόκολλα, έγιναν το πρώτο ονυχοδρόμιο του μικρού. Δε κατεβαίνει απο εκεί και δείχνει να το διασκεδάζει 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 12, 2014 #2143 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2014 τελικά καταλήξαμε σε τροφή Naturea με το μικρό. Παρακάτω ένα βίντεο με το δαιμόνιο 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Δεκέμβριος 12, 2014 #2144 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2014 Από σκηνοθεσία, το ξέρω, δεν παίζει με τίποτε να έχει γίνει! Αλλά από μοντάζ και κυρίως την μουσική επένδυση .... έγραψε! ! ! ! Αγάπη να σου ζήσει το μικρό διαβολάκι ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Δεκέμβριος 12, 2014 #2145 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2014 Μη δω την οθόνη σε αγγελία ΚΑΗΚΕΣ!!! :p :p Respect στο γατούλη. Όταν μεγαλώσει θα τον κάνεις admin???? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 12, 2014 #2146 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2014 Αν μπει σε αγγελία θα μπει πάνω απο 5000ευρώ γιατί θα έχει το μαγικό άγγιγμα του Λάμπη είναι ήδη admin και έχει ρίξει και 2 ban κατα λάθος 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 17, 2014 #2147 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2014 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
taskos Δεκέμβριος 21, 2014 #2148 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2014 xaxaxaxaxa Karmen φοβερό το video και μου θύμισες τις δικες μου γατούλες πούχα μικρός και τώρα πάμε στην γυναικα τις ζωής μου την έχω 6 χρονια και μονο χαρά μου δίνη 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 29, 2014 #2149 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2014 http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231374023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση deninho Δεκέμβριος 29, 2014 Δημοφιλής Δημοσίευση #2150 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2014 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Δεκέμβριος 29, 2014 #2151 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2014 Στο ενδιάμεσο όμως επειδή βάλαμε και ριχτάρια στους καναπέδες ήθελα να ευχηθώ στο μικρό καλότυχος και να κάνω quote το παραπάνω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Ιανουάριος 2, 2015 #2152 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Ιανουάριος 9, 2015 #2153 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2015 Θέλω κάποια στιγμή να πάρω ένα Chow Chow κι ένα Akita, αλλά επειδή έχουμε κουζίνα λακαριστή, πολύ φοβάμαι ότι θα τη ρημάξουν. Και δυστυχώς δε χωρίζεται ως ξεχωριστό δωμάτιο, αλλά είναι ενιαία με το σαλόνι. Τι να κάνω; Δεν μπορώ να τα αφήνω έξω στη βεράντα μες στο κρύο και τη ζέστη. Είναι απάνθρωπο! Μήπως να παραιτηθώ από την ιδέα ότι θα αποκτήσω τετράποδο κατοικίδιο με νύχια; Υπάρχει πάντα και η λύση του κούνελου, αλλά άλλη η χάρη του σκύλου, που πάρεχει και προστασία, κι άλλη του κουνελιού. Σίγουρα δε θα με χαλούσε να είχα και τα δύο! Και μερικές γάτες! Βέβαια, αναρωτιέμαι που γυναίκα θα'θελε να είναι μαζί μου, εκτός κι αν βρω καμιά κτηνιάτρο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Ιανουάριος 14, 2015 #2154 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2015 Encephalitozoon Cuniculi.Aυτη ηταν η πρωτη διαγνωση της κτηνιατρου για την κουνελιτσα μου..(2 χρονων στειρωμενη περιπου ενα μηνα) Ολα αρχισαν χτες το βραδυ,αφου ειδα το κεφαλι της μετα απο ενα αλμα να γερνει απο τη μια πλευρα και γενικα τα ακρα της να ειναι αδυναμα..Σημερα κατευθειαν στο γιατρο και η πρωτη διαγνωση ηταν η παραπανω.Την ψιλαφισε μπας και ηταν απο χτυπημα αλλα δεν βρηκε κατι.Της χορηγησε αντιβιβιωση κ κορτιζονη με ενεση και αυριο μου ειπε να την ξαναπαω για αλλη ενεση κ κατα ποσο αντιδραει στις ενεσεις,τοσο θα αποκλειουμε και ενδεχομενα.Επισης το ενα ματι της παρουσιαζε ελαφρα κλιση βλεφαρου,απο την μερια που γερνει και το κεφαλακι της. Ειχε κανεις παρομοιο θεμα ποτε με κουνελι και γνωριζει κατα ποσο ειναι αντιμετωπισημο??Απ οτι μου ειπαν ειναι αρκετα συχνο φαινομενο αλλα λυσεις για τους κτηνιατρους δεν υπαρχουν πολλες. Τα φωτα σας ρε σεις γιατι εχω φρικαρει..Αμα εχουμε και κανεναν του επαγγελματος ας μας μας ενημερωσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokinsohim Φεβρουάριος 18, 2015 #2155 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2015 Τρελαινομαστε για καρότα κ οι δύο... Ήρα το κοκονακι μας.. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 18, 2015 #2156 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2015 Καλά και μου θύμισες το θέμα. Να και τον Λάμπη μας απο μικρό ~4μηνών Και πλέον 7 μεγάλο και σοβαρό Μάθαμε και ότι είναι γάτα ράτσας και ότι λατρεύει το νερό. Γι' αυτό δεν έκανε δουλειά το ψεκαστήρι κατά την εκπαίδευση 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 18, 2015 #2157 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2015 Ρατσα Domestic Shorthair ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 18, 2015 #2158 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2015 turkish van είναι λέει. Τα βασικά χαρακτηριστικά είναι καφέ στο κεφάλι και στην ουρά και μία βούλα στη πλάτη (είναι και καλά το δαχτυλικό αποτύπωμα του Θεού (μερχαμπα Αλλάχ και έτσι ) και επίσης ότι τους αρέσει το κολύμπι (όχι το μπανιο υποχρεωτικά. Δηλαδή να μη τη βάλεις εσύ στο νερό). Και με αυτά και με αυτά πάμε για 7-8 κιλά... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Φεβρουάριος 19, 2015 #2159 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2015 αυτή είναι η πούκα....είναι εννιά μηνών μικρό θιβετιανό σκυλάκι shih tzu...η σύζυγος σε ρόλο εκπαιδευτή... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokinsohim Φεβρουάριος 19, 2015 #2160 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2015 (edited) turkish van είναι λέει. Τα βασικά χαρακτηριστικά είναι καφέ στο κεφάλι και στην ουρά και μία βούλα στη πλάτη (είναι και καλά το δαχτυλικό αποτύπωμα του Θεού (μερχαμπα Αλλάχ και έτσι [emoji14]) και επίσης ότι τους αρέσει το κολύμπι (όχι το μπανιο υποχρεωτικά. Δηλαδή να μη τη βάλεις εσύ στο νερό). Και με αυτά και με αυτά πάμε για 7-8 κιλά...Τουρκάκι δηλαδή...εξού κ το τραγούδι "Ένας Τούρκος στο Παρίσι"Τώρα βγάζει νόημα το άσμα..Btw κούκλος είναι..[emoji2] Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 19, 2015 από sokinsohim 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts