deninho Σεπτέμβριος 28, 2014 #2101 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2014 Να ξερεις οτι μπορει να παρεις ενα "καθαρο" σκυλο αλλα να εχει αλλα κουσουριαοπως πχ κροτοφοβια (παθον). κροτοφοβία έχει σχέση με το αν είναι ημίαιμο ή όχι; Γιατί ο δικός μου είναι ημίαιμος (πολίτικαλι κορεκτ όρος για το "μπάσταρδος" ) και χέζεται πάνω του με τα μπαμ μπουμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Σεπτέμβριος 28, 2014 #2102 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2014 Εχει σχεση με το οτι οταν παιρνεις υποτιθεται εναν καθαρο αυτα τα προβληματα εχουν εξαληφθει Βtw αν εχεις ορεξη μπορεις να τον διορθωσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 28, 2014 #2103 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2014 Για πες. Αν και εγώ δεν περνάω πολύ καιρό μαζί του, καθότι είναι στο χωριό Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Σεπτέμβριος 29, 2014 #2104 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2014 Ο δικος μας περα απο προβλημα με στραβο σαγονι δεν ειχε κανενα αλλο κουσουρι. Κροτοφοβια καταιγιδες αεροπλανα τον αφηνουν παγερα αδιαφορο. Πριν 6μηνες τον ειχε η κοπελα μου βολτα, περναει ενα XT απο διπλα τους. Κοντα τους ηταν και μια εγκυος, σκαει μια κουφια το XT και η εγκυος κοπελα βαζει φωνη απο το φοβο της. Απο εκεινη τη μερα οταν ακουει μηχανη με εξατμιση μαζευεται μεχρι να περασει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Οκτώβριος 5, 2014 #2105 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2014 Για πες. Αν και εγώ δεν περνάω πολύ καιρό μαζί του, καθότι είναι στο χωριόΣε ξεχασα αλλα οχι για πολυ."Παίρνουμε ένα αντικείμενο που να προκαλεί κρότο (π.χ. ψεύτικο πιστολάκι, μπαλόνια και καρφίτσα, κατσαρόλα).Σε ανοιχτό χώρο, κρατάμε το σκύλο μας με το λουρί και βάζουμε κάποιον σε απόσταση 5-8 μέτρων να δημιουργήσει κρότο.Αμέσως μετά τον κρότο «επιβραβεύουμε» το σκύλο μας με την αγαπημένη του λιχουδιά ή με παιχνίδι ή με λόγια και χάδια (ότι του αρέσει).Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία 2-3 φορές το πολύ και συνεχίζουμε μετά από λίγες μέρες με την απόσταση από την πηγή του κρότου να μειώνεται σταδιακά."Aπο εδω Κροτοφοβία και σκύλος | Dogs WorldΗ γενικη συλληψη της θεραπειας ειναι να τον "βαζεις " συχνα σε θορυβο απο μακρια και με το καιρονα τον πλησιαζει και παντα μα παντα να τον επιβραβευεις (βασικο μην το ξεχνας).Θελει χρονο και ποψιν να το θυμασαι επισης ειναι οτι αλλαζεις τον χαρακτηρα του σκυλου.Ξαναλεω θελει υπομονη χρονο και επιβραβευση.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=prPQC9l8muM]An Unbreakable Furry Bond - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 6, 2014 #2106 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2014 Η γυναικα καπου την αρπαξε και σημερα εμεινε σπιτι με πυρετο. ΕΥΤΥΧΩΣ που εχω καποιον να την προσεχει οσο ειμαι στη δουλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Οκτώβριος 6, 2014 #2107 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2014 Koϊτα φάτσα ο μλκς!!! :meeting: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 7, 2014 #2108 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2014 Your Baby and Your Dog Light Up Similar Parts of the Brain | IFLScience Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz3427 Οκτώβριος 10, 2014 #2109 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2014 Γεννητούρια και είμαι τόσο χαρούμενος. :) Ο Μπαμπάς μας Και τα γεννητούρια μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Οκτώβριος 10, 2014 #2110 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2014 Σίγουρα είναι του μπαμπά αυτά? Μήπως όσο είναι στην δουλειά η μαμά έχει βρει κανένα άλλο? Μου θυμίζει κάτι ταινίες που ο μπαμπας είναι λευκός και γεννάει μαυράκια η γυναίκα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 10, 2014 #2111 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2014 Συνηθως οταν τα γατακια δεν εχουν καμια ομοιοτητα, ειναι επειδη η μαμα ειναι αρκετα ελευθερων ηθων. ΚΑι ειδικα οταν ειναι στον οιστρο, ειναι μπατε σκυλε αλεστε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz3427 Οκτώβριος 10, 2014 #2112 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2014 κανονικά είχε τέσσερα. Δυο καφετιά (αυτα στη φωτό) και άλλα δύο στην αποχρωσή του. Αλλά εκείνα τα κράτησε η μαμά (ηταν θυλυκα) που δυστυχώς έφυγε από το σπίτι μας, και μας άφησε τα αρσενικά μαζί με το μπαμπά. Επισης ο μπαμπας οποια γατα και αν περνουσε απο την αυλη μας, ειχαμε γατομαχιες. Δεν αφηνε καμια να πλησιασει. Αυτα δεν τα πειραζει καθολου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 10, 2014 #2113 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2014 κανονικά είχε τέσσερα. Δυο καφετιά (αυτα στη φωτό) και άλλα δύο στην αποχρωσή του. Αλλά εκείνα τα κράτησε η μαμά (ηταν θυλυκα) που δυστυχώς έφυγε από το σπίτι μας, και μας άφησε τα αρσενικά μαζί με το μπαμπά. Επισης ο μπαμπας οποια γατα και αν περνουσε απο την αυλη μας, ειχαμε γατομαχιες. Δεν αφηνε καμια να πλησιασει. Αυτα δεν τα πειραζει καθολου. Μάλλον θα πήγε να βρει τον εραστή Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokinsohim Οκτώβριος 14, 2014 #2114 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2014 Σκεφτόμαστε να πάρουμε ένα σκυλάκι από έναν γνωστό.Για πείτε τι να προσέξουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 15, 2014 #2115 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2014 Σκεφτόμαστε να πάρουμε ένα σκυλάκι από έναν γνωστό.Για πείτε τι να προσέξουμε?Φέρνοντας το κουτάβι στο σπίτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 15, 2014 #2116 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2014 [MENTION=18217]sokinsohim[/MENTION] Θελετε γατακι 4μηνου ? Θα δωσουμε το μικρο μας. Με εμβολια κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokinsohim Οκτώβριος 15, 2014 #2117 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2014 [MENTION=18217]sokinsohim[/MENTION] Θελετε γατακι 4μηνου ? Θα δωσουμε το μικρο μας. Με εμβολια κλπΡε συ δύσκολα κ το σκυλί πιο πολύ για ασφάλεια το θέλουν οι δικοί μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 15, 2014 #2118 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2014 no worries Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz3427 Οκτώβριος 24, 2014 #2119 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2014 (edited) Και ακόμη μία, τώρα με το κρύο. Είναι εκπληκτικό πως ένα κουτί από αποκωδικοποιητή του otetv και ενα μικρό πανάκι αποτελέσε μια ζεστή φωλιά για τις δυο ψυχούλες. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 24, 2014 από yz3427 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 25, 2014 #2120 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2014 Όχι ακριβώς ζώα, αλλά είναι καλή παρέα και ήσυχη Ένα μικρό update τώρα που μεγάλωσαν λίγο τα μικρούλια μου Τα πήρα έτσι: Και τώρα είναι έτσι: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts