perp Ιούλιος 17, 2008 #321 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2008 Συμφωνώ...για αυτο ειπα οτι φόλες χρειάζονται οι ασυνείδητοι ιδιοκτήτες μερικές φορες και οχι τα ζώα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιούλιος 18, 2008 #322 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 Το μικρούλι μου ΤΕΛΕΙΟΣ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιούλιος 18, 2008 #323 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 παιδια ξερεις κανεις καποιον ιδιοκτητη η καλο εκτροφεα για αργεντινικα μαστιφ (dogo argentino)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούλιος 18, 2008 #324 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 Το μικρούλι μου Κουτσουνάκι μου!! :clap::clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Ιούλιος 18, 2008 #325 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 παιδια ξερεις κανεις καποιον ιδιοκτητη η καλο εκτροφεα για αργεντινικα μαστιφ (dogo argentino)?Εχει ενας τυπος στη δουλεια ενα τετοιο(αρσενικο νομιζω...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Ιούλιος 18, 2008 #326 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 Johny, φροντίζετε αδέσποτα στη γειτονιά σου; Eύγε! Και εγώ, αν δω κανένα, του κατεβάζω καμμιά κούπα νερό/φαγητό...ειδικά αυτές τις μέρες!Όσο για τη φόλα, ειδικά σε κουταβάκια...μάλλον πρόκειται περί γέρου...Μόνο με μούμιες αντιμετωπίζω πρόβλημα στους σκυλο-περιπάτους μου...Απίστευτη μικροψυχία απέναντι σε ανυπεράσπιστα πλάσματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozenman Ιούλιος 18, 2008 #327 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 παιδια διαβαστε και δειτε τι καθαρματα υπαρχουν..Μολις το βρηκα και το ειδα..πραγματικα βγηκα απο τα ρουχα μου..Ηθελα να τα σπασω ολα μαζι και τα μουτρα αυτουνου που εκανε την κτηνωδια..Απλα δειτε να παρετε μια ιδεα τι καθικια και κτηνη υπαρχουν..Οι εικονες που ακολουθουν ειναι πραγματικα ακαταλληλες..οι φιλοζωοι θα ξεσπασουν...εγω παντως μου ρθε να χωσω μια γροθια στην οθονη να την σπασω μιας και δεν ειχα κοντα μου τον τυπο που το εκανε να σπασω τα δικα του τα μουτρα....http://troktiko.blogspot.com/2008/07/blog-post_1367.htmlΔηλαδη δεν εχω λογια..ελεος...ειμαι και πολυ ευαισθητος ειδικα με τα φιλοζωικα θεματα...τρελενομαι με κατι τετοια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozenman Ιούλιος 18, 2008 #328 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 Να και το αλλο chow chow ερχετε να προστεθει στην παρεα..Τα σπαει ο αρχοντας μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
godslayer1416003205 Ιούλιος 18, 2008 #329 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 παιδια διαβαστε και δειτε τι καθαρματα υπαρχουν..Μολις το βρηκα και το ειδα..πραγματικα βγηκα απο τα ρουχα μου..Ηθελα να τα σπασω ολα μαζι και τα μουτρα αυτουνου που εκανε την κτηνωδια..Απλα δειτε να παρετε μια ιδεα τι καθικια και κτηνη υπαρχουν..Οι εικονες που ακολουθουν ειναι πραγματικα ακαταλληλες..οι φιλοζωοι θα ξεσπασουν...εγω παντως μου ρθε να χωσω μια γροθια στην οθονη να την σπασω μιας και δεν ειχα κοντα μου τον τυπο που το εκανε να σπασω τα δικα του τα μουτρα....http://troktiko.blogspot.com/2008/07/blog-post_1367.htmlΔηλαδη δεν εχω λογια..ελεος...ειμαι και πολυ ευαισθητος ειδικα με τα φιλοζωικα θεματα...τρελενομαι με κατι τετοια....Καρκίνο σε όλα τα σημεία του σώματος σε αυτούς που το κάνανε αυτό...μόνο αυτό εύχομαι. Ντρέπομαι που ανήκω στο ίδιο "είδος" με αυτούς. Σκατόψυχοι όλου του κόσμου μαζευτείτε και πηγαίντε για πνίξιμο στην πιο βαθιά θάλασσα...θα μας κάνετε μεγάλη χάρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούλιος 18, 2008 #330 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 :cry::cry::rant::rant::rant::rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ερμαρος Ιούλιος 18, 2008 #331 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 πω πω ρε φιλε εβαλα τα κλαματα ρε φουστη μου.στη γκιλοτινα γρηγορα το καθαρμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozenman Ιούλιος 18, 2008 #332 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 εμενα μου λες...εδω τυχαινει να δω αναπηρο σκυλι στο δρομο και μου ρχετε να κλαψω και δεν θα ξεσπασεις με αυτο??Καλα ειναι δυνατον ρε??Με βιτριολι???Δηλαδη τι μυαλο μπορουσε να το σκεφτει αυτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozenman Ιούλιος 18, 2008 #333 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 :sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbyte Ιούλιος 18, 2008 #334 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 Απανθρωπο! Μου θυμιζει κατι videακια, απο φιλοζωους στο youtube, που ειχανε να κανουνε με τις γνωστες "φαρμες" γουνων που υπαρχουν στις ανατολικες χωρες..Μακαρι να τους ριξουνε σε ενα καζανι με βιτριολι τους ιδιους, να δουμε πως θα τους αρεσει.. :rant: :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Ιούλιος 18, 2008 #335 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 Ημαρτον...Δεν μπορω να φανταστω ατομο να κανει αυτο σε ενα οποιοδηποτε πλασμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιούλιος 18, 2008 #336 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 Δυστυχώς άνθρωπος λέγεται, κατοικεί στη Γη και νομίζει ότι του ανήκει όλο το σύμπαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 18, 2008 #337 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 τι να πεις...δε θα σχολιασω καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
godslayer1416003205 Ιούλιος 18, 2008 #338 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 Δεν έπρεπε να δω τις φωτογραφίες...κακό στον εαυτό μου έκανα και μόνο, ενώ ήξερα ότι θα δω κάτι πολύ άσχημο. Ειδικά οι φιλόζωοι να το σκεφτούν και 2η φορά πριν τις δουν.Το χειρότερο είναι ότι τα άτομα αυτά το πιο πιθανό είναι να μην "τιμωρηθούν" ποτέ, δυστυχώς δεν γυρίζει πάντα για όλους ο τροχός... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Ιούλιος 20, 2008 #339 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2008 Να και το αλλο chow chow ερχετε να προστεθει στην παρεα..Τα σπαει ο αρχοντας μουΈλα να βλέπω κι άλλα! :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosna Ιούλιος 23, 2008 #340 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 Απίστευτες οι εικόνες!Μα τόσο προβληματικοί γινόμαστε πιά.Αν κάνεις κάτι τέτοιο σε μια αθώα ψυχή τότε σε τι υστερόβουλο θα προβείς αν σε πειράξει κανείς?Θρασύδειλοι.Κρίμα,τον δράστη ειλικρινά τον λυπάμαι!Περαστικά στο σκυλάκο.Αν κ δεν πολυκολλάει,τώρα τελευταία σκεφτόμαστε με την κοπέλα μου να πάρουμε μια Περσίας,οπότε όσοι γνωρίζετε-έχετε μία θα με ενδιέφερε πολύ να μου δώσετε αν μπορείτε κάποιες συμβουλές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts