YDinopoulos Μάϊος 23, 2007 #261 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2007 OK. Οποτε το καλοκαιρι, που δεν παιζει υγρασια. Τι κανεις? Την πας στο υπογειο σου (αν εχει το σπιτι?) (Kατσε να δει ο ιρλανδος mod τον διαλογο, κ θα αρχισει να γκρινιαζει παλι ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 23, 2007 #262 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2007 Αρχική απάντηση από YDinopoulos OK. Οποτε το καλοκαιρι, που δεν παιζει υγρασια. Τι κανεις? Την πας στο υπογειο σου (αν εχει το σπιτι?) (Kατσε να δει ο ιρλανδος mod τον διαλογο, κ θα αρχισει να γκρινιαζει παλι ) αστον να γκρινιαζει κατα βαθος ειναι μαλαμα ,ακριβως βρισκεις ενα μερος που δεν εχει τοσο μεγαλη ζεστη,αλλα μποριες να βρεχεις με ενα σφουγαρακι το χωμα οταν στεγνωνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 23, 2007 #263 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2007 Με βλεπω σημερα να πηγαινω για pet Thanks Λευτερη για τις συμβουλες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 23, 2007 #264 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2007 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Με βλεπω σημερα να πηγαινω για pet Thanks Λευτερη για τις συμβουλες... νασαι καλα,αντε περιμενω φοτο αν το αποφασισεις και γω εδω ειμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 23, 2007 #265 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 23, 2007 #266 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2007 Σειεται λεμε !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάϊος 24, 2007 #267 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2007 Αρχική απάντηση από def [Χθες, στις 10:26] λοιπον εχουμε και λεμεταραντουλα CHILEAN ROSE(ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ)προτεινετε για αρχαριους επειδη εχει πολυ ηρεμο χαραχτηρα 20ΕΥΡΟτροφη γρυλους-κοματια 20=4 ευρογυαλα αναλογα με το μεγεθος της αραχνης εμενα για αρχη εκανα μονος μου χορητικοτητας 12lt 20EYROΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΟΛΙΤΟ,το κολλας εσωτερικα μεσα στην γυαλα και κραταει την αραχνη ζεστη,εχει μπριζα=24ΕΥΡΟπιατακι για να πινει νερο 2,5ΕΥΡΟκαι μια σπηλια για να κρυβεται 5 ΕΥΡΟκαι ενα ειδικο χωμα 3ΕΥΡΟαν θελεις τωρα να διακοσμησεις με κανενα ψευτικο λουλουδι την γυαλα ειανι πολυ φτηναΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ 24-28ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ Η ΥΓΡΑΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 65-75% εεε αυτες που δεν εχουν ηρεμο χαρακτηρα πως το "εκδηλωνουν"?θελω να πω θα πας να τις ταισεις και θα τσιμπησουν κατιτις κι απο σενα η απλα αν τσαντιστουν ...?του αδελφου μου παντως τουχει τυχει να το σκασει το ιγκουανα...δεν θελω να φανταστω παρομοια φαση με το Μητσαρα....(φανταζεστε ??:στην κοπελα "μωρο μου αν το βραδυ αισθανθεις τιποτα τριχωτο και σκληρο....μπορει και να μην ειμαι εγω..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάϊος 25, 2007 #268 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2007 Αρχική απάντηση από Tsakonas [Χθες, στις 20:22] μωρο μου αν το βραδυ αισθανθεις τιποτα τριχωτο και σκληρο....μπορει και να μην ειμαι εγω..." Ενώ όλες τις υπόλοιπες βραδιές το σκληρό και τριχωτό (σικ)πράγμα είσαι εσύ????? Εντάξει..by far το τρομακτικότερο πράγμα στο όλο thread Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 25, 2007 #269 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2007 rofl..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 18, 2007 #270 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2007 Γεννήσαμε! Όποιος ενδιαφέρεται για ασπρόμαυρα γατάκια ας ενημερώσει και είναι πραγματικός φιλόζωος.. σε 40 μέρες που θα μεγαλώνουν μπορείτε να έρθετε να τα δείτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιούνιος 18, 2007 #271 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2007 βιζαρου η μανα λολαντε να ζησουνε και στα δικα μας ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιούνιος 18, 2007 #272 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2007 να σας ζησουν ρε μη τα δωσετε σε τπτ καραγκιοζηδες και συ μη τα πολυ-πειραζεις εισαι αγαρμπος Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 30, 2007 #273 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2007 Χαρίζονται 4 ασχημογατάκια περίπου 1,5 μήνα! Αν είναι κανείς πραγματικά φιλόζωος και ενδιαφέρεται.. ενημερώστε με 1 - Θηλυκό 2 - Θηλυκό 3 - Αρσενικό 4 - Αρσενικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούλιος 30, 2007 #274 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2007 σε οποιοδηποτε ζωντανο πλασμα στο συμπαν, του χωσεις το φλας μεσα στη μουρη, το ιδιο ασχημο θα βγει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιούλιος 30, 2007 #275 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2007 Ήξερα μια κότα ένα φεγγάρι που όταν την τράβαγες φωτογραφία με φλάς έβγαινε σαν κουκουβάγια από την Κόλαση....πολύ χειρότερη απο τα χαριτωμένα γατάκια σου Κώτσομ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούλιος 30, 2007 #276 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2007 Τι ασχημογατακια....εγω τα λατρεψα κι εσεις λετε οτι θελετε....ας μην ειχα την ψωναρα την ψιψινα μου και θα ταπαιρνα ολα....BTW ασχετο...προχθες μες στα σκοταδια ειδα εναν ασπρο γατο στην οροφη ενος αυτοκινητου ναχει λυγισμενη πλατη σαν ναχει τσαντιστει και να κοιταει κατω....κι ηταν μονος του...πλησιασα και ειδα οτι απο κατω του ηταν μια μαυρη γατα....lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 30, 2007 #277 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2007 Εγω να δεις...Εχω τρελα με τα γατια! Μενω μονος κ δουλευω στανταρντ 11 ωρες καθε μερα, οποτε που χρονος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 19, 2007 #278 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2007 Δύο γατάκια έχουν μείνει... Κανένας καλός άνθρωπος να υιοθετήσει κανένα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 19, 2007 #279 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από DJD Δύο γατάκια έχουν μείνει... Κανένας καλός άνθρωπος να υιοθετήσει κανένα; Αν δεν έχεις συμπληρώσει τα απαραιτητα ποστ + χρονο, πες μου να σου ανοίξω μία αγγελία φίλε μου. Αρχική απάντηση από darkCount Ήξερα μια κότα ένα φεγγάρι που όταν την τράβαγες φωτογραφία με φλάς έβγαινε σαν κουκουβάγια από την Κόλαση.... Να αποφεύγεις τις παρέες με κότες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Σεπτέμβριος 19, 2007 #280 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από spc Αν δεν έχεις συμπληρώσει τα απαραιτητα ποστ + χρονο, πες μου να σου ανοίξω μία αγγελία φίλε μου. Rofl, νομίζω Administrator πράμα κάτι μπορεί να κάνει και μόνος του... Κι εγώ θέλω γατί γμτ, αλλά που.... δεν παίζει με την καμία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts