Δημοφιλής Δημοσίευση Snips Μάϊος 9, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #2821 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2021 Συγχρονισμένη κολύμβηση. 3 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση o polonos Ιούνιος 12, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #2822 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2021 Το νέο μέλος της οικογενείας, Reflexions of Gold - Fear No More κατά κοσμον Μπαρνει 13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Ιούνιος 17, 2021 #2823 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούνιος 18, 2021 #2824 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2021 πριν 10 ώρες, το μέλος eleozz έγραψε: Κάνε ένα re-upload Δεν ξέρω αν όλοι το βλέπουν έτσι 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Ιούνιος 18, 2021 #2825 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2021 τώρα? Από μπροστά ο Φάτσας και από πίσω ο Σπύρος. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούνιος 18, 2021 #2826 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2021 πριν 5 λεπτά, το μέλος eleozz έγραψε: τώρα? Από μπροστά ο Φάτσας και από πίσω ο Σπύρος. Γιεπ. Τώρα τα βλέπω Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 27, 2021 #2827 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2021 Λιωνουμε λεμε! 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούλιος 13, 2021 #2828 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 14, 2021 #2829 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2021 Ευγενικούλης φαίνεται, φαντάζομαι είναι τέλειος να τον αφήσεις με μωρά, τα προσέχει ε; Τώρα που το ξαναβλέπω, σκύλος ή πάνθηρας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 14, 2021 #2830 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2021 Pitbullaki είναι και ειναι οι καλύτερες νταντάδες από ότι λένε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Freedom Ιούλιος 14, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #2831 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2021 Ηρώ, rescue dog (πρωην αδεσποτάκι, την πηρα απο ΔΙΚΕΠΑΖ), μαζί μου απο το καλοκαίρι του 2019, 7-7.5 ετών πλεον (κανεις δεν ξέρει ακριβή ηλικία). Ψυχούλα. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckbond Ιούλιος 14, 2021 #2832 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2021 Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία του Nemo... Σήμερα μετά από 18 χρόνια συντροφιάς και αγάπης τον κοιμίσαμε μιας και τον "έτρωγε" ο καρκίνος και λόγο ηλικίας δεν μπορούσε να ακολουθήσει κάποια θεραπεία, το πιθανότερο να πέθαινε από τα φάρμακα. Μου λείπεις ήδη ρε μπαγάσα... 7 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 14, 2021 #2833 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2021 6 hours ago, ckbond said: Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία του Nemo... Σήμερα μετά από 18 χρόνια συντροφιάς και αγάπης τον κοιμίσαμε μιας και τον "έτρωγε" ο καρκίνος και λόγο ηλικίας δεν μπορούσε να ακολουθήσει κάποια θεραπεία, το πιθανότερο να πέθαινε από τα φάρμακα. Μου λείπεις ήδη ρε μπαγάσα... Ψυχούλα μου γλυκιά! Ας αναπαυθεί, ηρέμησε ο γλυκός μου! Να είσαστε πάντα καλά να τον θυμάστε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Stelios13 Ιούλιος 31, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #2834 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2021 Κοκονι, αρχαια ελληνικη ρατσα ...εικονες του υπαρχουν σε αρχαια πυθαρια κ ειναι μικροσωμο ,ησυχο κ καλος φυλακας.. Οσοι θελετε κατοικιδιο για μεσα στο σπιτι ,ψαξτε το λιγο κ διαβαστε γι αυτο. Η συγκεκριμενη κυρια θα ναι αρκετα τυχερη, εχει ενα τεραστιο μπαλκονι, αυλη, κ θα κανει κ τις βουτιες της στις κοντινες παραλιες...το χειμωνα θα πηγαινει μαζι στο μαζεμα ελιας, οποτε το μονο που μενει ειναι να ξεπεταχτει λιγο γιατι ειναι μωρο. Αγαπαει κ τις γατες , οποτε δε θα χουμε προβλημα, αρκει να το συνηθησουν κ οι γατες του χωριου!!!!!! 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Αύγουστος 9, 2021 #2835 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2021 Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Καταγγελίες για πανσιόν σκύλων στο Κρυονέρι - Την εκκένωσαν εθελοντές Παράθεση Μία απίστευτη καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας έπειτα από τις εκατοντάδες αναρτήσεις στα social media ότι ξενοδοχείο ζώων στο Κρυονέρι αδιαφόρησε για τα δεκάδες σκυλιά που φιλοξενούσε την ώρα που μαινόταν η φωτιά στην περιοχή. Από την πλευρά της επιχείρησης, αναφέρθηκε σε ανάρτηση στο Facebook - η οποία στη συνέχεια «κατέβηκε» - ότι η Aστυνομία τους είχε διώξει από το σημείο. Τα ζώα, ευτυχώς, σώθηκαν χάρη στην άμεση επέμβαση εθελοντών πυροσβεστών και απλών πολιτών, οι οποίοι έσπευσαν για βοήθεια έπειτα από τις αγωνιώδεις εκκλήσεις των ιδιοκτητών των κατοικιδίων, οι οποίοι όπως υποστηρίζουν τηλεφωνούσαν συνέχεια στο ξενοδοχείο για να δουν αν τα ζώα τους ήταν ασφαλή αλλά κανείς δεν απαντούσε και δεν είχαν καμία ενημέρωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Vagouridis Αύγουστος 10, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #2836 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2021 Εκτωρ , θεωρητικα ιμιαιμος γερμανικος ποιμενικος , απο την φιλοζωικη Ξανθης , πρακτικα το πεμπτο μελος της οικογενειας. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Αύγουστος 18, 2021 #2837 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2021 Το νέο μέλος Παναγιώτης σε στιγμές χαλάρωσης. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Lakisss Σεπτέμβριος 11, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #2838 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2021 Στο χωριό πριν κάποιους μήνες εμφανίστηκε μία γάτα εντελώς υποσιτισμένη. Η μάνα μου άρχισε να την ταίζει (εγώ την βρήκα μια χαρά), και την ονόμασε Ριρίκα (ψάξε βρες). Εμφανίζεται μόνο για φαί/χάιδεμα και φεύγει, όμως τις τελευταίες μέρες έφερε μάλλον και το παιδί της, το Ριρίκι! 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Σεπτέμβριος 15, 2021 #2839 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2021 (edited) Ζώα συντροφιάς: Πυρά από φορείς και αντιπολίτευση για το νομοσχέδιο | Έθνος WWW.ETHNOS.GR Ξεκινά αύριο η συζήτηση του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής - Δυσαρέσκεια από... Κοζάνη: Εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης 5 ετών σε ιδιοκτήτες σκύλων που τραυμάτισαν θανάσιμα 5χρονο | LiFO WWW.LIFO.GR Το δικαστήριο μετέτρεψε την ποινή σε χρηματική αποζημίωση προς 20 € την ημέρα Περίμενα άλλη στάση όταν έχει πεθάνει ένα μικρό παιδί. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 15, 2021 από Lakisss 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Σεπτέμβριος 16, 2021 #2840 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2021 Δεν ξέρω τι λέει το νομοσχέδιο. Αλλά σίγουρα δεν έχει κάτι για ποινή σε όποιον χτυπάει γάτα με αυτοκίνητο. καταλάθος ή όχι. Αυτό όμως το χάλι, να θάβω καθημερινά πατημένα γατάκια έχει καταντήσει τραγικό. Μείωση της ταχύτητας εντός πόλεων ΤΩΡΑ. Περιπλανωμενα ζωα η μή, πόσο δύσκολο είναι να μην τρέχεις και να βλέπεις και μπροστά σου; Έχω φτάσει στο σημείο συνεχών "σαρώσεων" κάτω από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, μήπως πεταχτεί κανά γατί. Ιδίως όταν έχω άλλο αυτοκίνητο από απέναντι και σίγουρα αν αποφασίσει να βγει το γατί, το έχουμε "τυφλώσει". Δεν είναι δύσκολο να προσέχεις ρε γμτ. Λυπήθειτε τα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts