karmen1983 Ιούλιος 4, 2019 #2641 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2019 Μεγαλωνουμε κ γινομαστε χοντρομπαλες!! Μια απο τις μικρες τρικολορε ανοιξε τα ματακια της σημερα. Εχω μια μικρη εντυπωση οτι το μαυρακι πεθανε. Δυστυχως δε μπορω να ειμαι σιγουρη μιας και δε θελω να πλησιασω τετοια ωρα κ τις φοβησω. Θα δω αυριο. Μακαρι να κανω λαθος. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση karmen1983 Ιούλιος 7, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #2642 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2019 Hello world 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούλιος 8, 2019 #2643 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2019 Τελικά ζει το μαυράκι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 8, 2019 #2644 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2019 Οχι Πέτρο. Το βρηκα νεκρο την επομενη μερα. Το ειχαν απομακρύνει απο τα αλλα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Asxetius Ιούλιος 8, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #2645 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2019 (edited) Δεκέμβριος 2014 Περιστέρια εμφανιζόταν μερικά μέτρα πιο μακρια από το σπίτι μου. Τα έριξα λίγο σιτάρι που πήρα από το παντοπωλείο της γειτονιάς. Ενα γκρι εμφανιζόταν κάθε μέρα και μερικές μέρες ερχόταν και την ίδια ώρα ακριβώς. Οταν δεν ήμουν σπίτι καθόταν απέναντι σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Πέρασε 1.5 μήνας.... το πρόγραμμα του συνεχίστηκε κανονικά, μέχρι κάποια στιγμή που μου 'ρθε με την μια φτερούγα χτυπημένη χωρίς κάποιο ορατό τραύμα. Του ΄ριξα τους σπόρους, έφαγε κανονικά και έφυγε περπατώντας όπως μου εμφανίστηκε εκείνη την μέρα. Ενω τις άλλες φορές έφευγε πετώντας. Τις επόμενες 3-4 μέρες δεν εμφανίστηκε. Λέω "πάει χάθηκε" Το λέω κάποια στιγμή στον παντοπώλη και μου λέει "υπάρχει ένα περιστέρι πίσω στον χώρο της αποθήκης" Πάω και βλέπω ότι είναι αυτό To παίρνω και το βάζω σε ένα χαρτοκιβώτιο. Αργότερα βάζω ροκανίδια από πεύκο κάτω, ένα πιατάκι με τροφή και νερό. Το βάζω σε ένα δωμάτιο που σπιτιού που δεν χρησιμοποιείται. Κάθε 2-3 μέρες αλλάζω τα ροκανίδια. Μετά από 1 μήνα βγήκε κάποια στιγμή εκτός του χαρτοκιβωτίου. Ηρθε η στιγμή να μετακομίσει. Το έβαλα σε ένα πλατύσκαλο στις σκάλες του σπιτιού. Ηταν ελεύθερο, κάποιες φορές έβγαινε εκτός του κιβωτίου και καθόταν σε μια από τις γλάστρες που είχε παραδίπλα. έπαιρνε και πόζες για τις φωτογραφίες.... Κάποιες φορές όταν έμπαινα στο σπίτι για να πιω ένα ποτήρι νερό και άφηνα την πόρτα ανοιχτή για λίγο.... είχε την ευκαιρία να παρατηρήσει τα ανεξερεύνητα εδάφη... Πέρασαν 3.5 μήνες και κάποια Κυριακή του Μαιου 2015 που είχε καλό καιρό ήρθε η ώρα. Ανέβασα σκεπασμένο το χαρτοκιβώτιο με το περιστέρι στην ταράτσα. Εβγαλα το κάλυμμα και απομακρύνθηκα. Πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα και πήδηξε στην άκρη του κιβωτίου.... παρατήρησε λίγο τον χώρο και μετά πέταξε στην στέγη του απέναντι σπιτιού. Εκατσε λίγο, και μετά πέταξε σε ένα ψηλότερο κτίριο του τετραγώνου. 4 μέρες μετά εμφανίστηκε μπροστά στο σπίτι.... Ξεχωρίζει από τα άλλα περιστέρια λόγω του δεξιού φτερού του που είναι πιο κάτω, ... του έριξα σπόρους και το πρόγραμμα συνεχίστηκε μέχρι τον Οκτώβριο... Μετά είχαμε μια αλλαγή, δεν ήρθε μόνος... αλλά με την γυναίκα του Ερχοταν κάθε μέρα, και όταν είχαν φωλιά με μικρά ερχόταν ο σύζυγος έτρωγε έφευγε..... και μετά ερχόταν η γυναίκα του. Συμπληρώθηκαν 4 χρόνια και 2 μήνες από την μέρα που το άφησα ελεύθερο. Και τον Οκτώβριο 4 χρόνια που έρχεται με την γυναίκα του. Παρακάτω ένα μικρό βίντεο την ώρα του φαγητού.... Αυτό ήταν το πρώτο... ακολούθησαν άλλα 10 περιστατικά από τότε. Με περίοδο "νοσηλείας" από 2 βδομάδες μέχρι 8 μήνες. Εν καιρώ μπορεί να δημοσιεύσω μερικά. Αυτόν τον καιρό έχω πάλι μια περίπτωση, έχει 2 μήνες.... Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 9, 2019 από Asxetius 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Ιούλιος 9, 2019 #2646 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2019 Ο πεθερός μου ασχολείται με περιστέρια, βούτες και τα λοιπά. Μήπως και ο δικός σου ήταν μαθημένος από σπίτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asxetius Ιούλιος 9, 2019 #2647 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2019 Μία ώρα πριν, το μέλος trib έγραψε: Ο πεθερός μου ασχολείται με περιστέρια, βούτες και τα λοιπά. Μήπως και ο δικός σου ήταν μαθημένος από σπίτι; Τι να σου πω δεν γνωρίζω. Εχουν αυξηθεί τα περιστέρια στην περιοχή τα τελευταία χρόνια. Εχει ένα κτίριο εγκαταλελειμμένο σε απόσταση 50 μέτρων. Εχει γίνει περιστερούπολη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 9, 2019 #2648 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2019 Καλημερα δεν ειπαμε αλλα θα πουμε καλησπερα! Δυο μικρα εχουν σοβαρο προβλημα στα ματακια. Ηρθε κτηνιατρος για τον χεστη τον Λαμπη, ειδε τα μικρα και μας εγραψε tobrex και καθαρισμο με φυσιολογικο ορο. Ήδη ειναι πολυ καλυτερα 4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 10, 2019 #2649 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2019 Βρε παιδια τα φωτα σας οσοι εχετε γατες γιατι θα τρελαθω. Ο Λαμπης θελει να απαυτωσει την Κατερινα. Αυτη τσατίζεται και εχουμε μαλλιοτραβηγματα. Στην αρχη νομιζα οτι ηθελε να παιξει μαζι της αλλα δεν... θελει κ0κ0 ο ακ0κ0ς. Την ειχε σβερκωσει κανονικα και ηταν απο πανω... Ειναι στειρωμενος και ο Λαμπης και η Κατερίνα. Τι στο καλο παιζει; Εχω γατο σεξουλιαρη και δε το ξερω; @YDinopoulos Γιαννη νομιζω εχεις 2 γατια. Εχεις δει παρόμοια συμπεριφορά; 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Ιούλιος 10, 2019 #2650 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2019 αχαχαα και μενα τα εκανε αυτα στην μικρη οταν ειχαν πρωτογνωριστει,. Ειναι στειρωμενος, και μεχρι να στειρωσω και τη μικρη γινοταν χαμος απο... αποπειρες και ταχα μου σεχ.. Χωρισε τους αν γινεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούλιος 10, 2019 #2651 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2019 Sex και βία στης karmen την οικία. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούλιος 11, 2019 #2652 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2019 πριν 9 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε: Την ειχε σβερκωσει κανονικα και ηταν απο πανω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 11, 2019 #2653 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2019 11 hours ago, karmen1983 said: @YDinopoulos Γιαννη νομιζω εχεις 2 γατια. Εχεις δει παρόμοια συμπεριφορά; Ναι, αρσενικο & θυληκο στειρωμενα και τα 2. Δεν εχω τετοια θεματα. Καπου ειχε πετυχει το ματι μου ενα αρθρο που ελεγε αν η στειρωση στα αρσενικα γινει σε μεγαλη ηλικια, παιζει να εχει ορμες.... Λυση δεν εχω... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 11, 2019 #2654 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2019 Μικρός στειρώθηκε. ~6 μηνών Ρώτησα την γιατρό και μου είπε ότι κάποια αρσενικά παρά το ότι έχουν στειρωθεί μπορεί να έχουν στύση χωρις φυσικά να μπορούν να γονιμοποιήσουν. Επίσης, είναι λέει και τρόπος για να επιβληθεί στην θηλυκή και να δείξει ποιος είναι το αφεντικό. Θου κύριε τι με βρήκε!!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 11, 2019 #2655 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2019 Καλη τυχη.... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Ιούλιος 11, 2019 #2656 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2019 ήθελες κι εσύ αντί να τον βαφτίσεις με κάνα ήρεμο όνομα, Μιμίκο, Κλοντ, Λούλη, να τον βαφτίσεις Λάμπη. Απορείς που ΄ναι ανήσυχος; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούλιος 11, 2019 #2657 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2019 Και δω τα ίδια. Στειρωμένος ο Ζήκος. Αστείρωτη η Φιφίκα. Όταν είναι στις μέρες τις, ο μεγάλος προσπαθεί να την απαυτωσει αλλά φυσικά δεν γίνεται τίποτα. Η μικρή κατουράει όπου βρει (spaying) εν τω μεταξύ. Λογικά όταν στειρωθεί και αυτή θα σταματήσει η τσόντα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckbond Ιούλιος 11, 2019 #2658 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2019 Και εγώ στειρωμένα τα έχω και τα δύο σε μικρή ηλικία χωρίς αυτά που περιγράφει η @karmen1983 αλλά όντως στα αρσενικά λειτουργεί αλλιώς η στείρωση, έχει και ο δικός μου ορμές αλλά δεν ξέρει τι να κάνει και επειδή δεν τα πάνε καθόλου καλά μεταξύ τους τα δικά μου την πληρώνει το χέρι μου... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 11, 2019 #2659 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2019 Ορμές διαβάζω, την πληρώνει το χέρι διαβάζω... αλλά όχι αυτού που έχει ορμές ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckbond Ιούλιος 12, 2019 #2660 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts