deninho Ιούνιος 3, 2014 #2001 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2014 ο δικός σου πως το δέχτηκε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 3, 2014 #2002 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2014 ο δικός σου πως το δέχτηκε; δε βλεπεις τι γλυκα ειναι ? με χαρα φανταζομαι hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούνιος 3, 2014 #2003 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2014 (edited) ο δικός σου πως το δέχτηκε; Στη αρχη ηθελε να παιξει. Τωρα εχουμε βαλει τη μικρη σε μια κουτα και κοιμαται. Καθεται ολη τη ωρα πανω απ'τη κουτα ο τεδ κι την προσεχει ! Εχουμε μεινει μλκες πραγματικα. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 3, 2014 από o polonos Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 3, 2014 #2004 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2014 ευκαιρία να αποκτήσει αδερφουλα κ να παιζει, ωστε να σταματήσει να σου τρώει τα remote control /παντοφλες . .. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιούνιος 3, 2014 #2005 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2014 Πέτυχες πολύ κάλο χαρακτήρα απο τι φαίνεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούνιος 4, 2014 #2006 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2014 (edited) Καλα η μπουμπου δεν παιζετε μιλαμε. Ειναι πολυ αταραχη και παιχνιδιαρα. Στις 2 το πρωι την ταισαμε και μπηκε στη κουτα της. Μεχρι τις 7 το πρωι κοιμηθηκε σερι, κιχ δεν εκανε. Μετα κλασσικα μαμ κακα τσισα και παλι νανι. Ο Τεντ με το που τη ακουει να κλαει η να κουνιεται παει αμεσως να δει τι συμβαινει. Ολη τη νυχτα δεν κοιμηθηκε, τη φυλαγε ρε παιδια. Οταν σηκωθηκα στις 7 τον ειδα με ενα ματι κατακοκκινο να με κοιταει. Απο τη μια σκεφτομαστε (σιγουρα το σκεφτεται και η δικια μου αλλα δεν το λεει) να τη κρατησουμε. Να εχει κι ο Τεντ παρεα, απο τη αλλη ειναι πολυς μπελας, εκπαιδευση εκ νεου επιπλεον εξοδα κλπ. Και η μικρη φαινεται πολυ καλος χαρακτηρας κι πολυ ψυχουλα. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 4, 2014 από o polonos Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Ιούνιος 4, 2014 #2007 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2014 Καλα η μπουμπου δεν παιζετε μιλαμε. Ειναι πολυ αταραχη και παιχνιδιαρα. Στις 2 το πρωι την ταισαμε και μπηκε στη κουτα της. Μεχρι τις 7 το πρωι κοιμηθηκε σερι, κιχ δεν εκανε. Μετα κλασσικα μαμ κακα τσισα και παλι νανι. Ο Τεντ με το που τη ακουει να κλαει η να κουνιεται παει αμεσως να δει τι συμβαινει. Ολη τη νυχτα δεν κοιμηθηκε, τη φυλαγε ρε παιδια. Οταν σηκωθηκα στις 7 τον ειδα με ενα ματι κατακοκκινο να με κοιταει. Απο τη μια σκεφτομαστε (σιγουρα το σκεφτεται και η δικια μου αλλα δεν το λεει) να τη κρατησουμε. Να εχει κι ο Τεντ παρεα, απο τη αλλη ειναι πολυς μπελας, εκπαιδευση εκ νεου επιπλεον εξοδα κλπ. Και η μικρη φαινεται πολυ καλος χαρακτηρας κι πολυ ψυχουλα.she is a keeper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούνιος 4, 2014 #2008 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2014 Καθεται ολη τη ωρα πανω απ'τη κουτα ο τεδ κι την προσεχει ! Εχουμε μεινει μλκες πραγματικα. Ακόμα να καταλάβετε πως τα σκυλιά είναι πολύ καλύτεροι κριτές χαρακτήρων και πιο άνθρωποι απο άνθρωποι? Κανένα μεγάλο σκυλί δεν θα πειράξει ποτέ ένα κουτάβι. Αυτά μόνο τα *********** τα αφεντικά τους. Θα την έχει απο κοντά και δεν θα αφήσει κανένα να την πειράξει. Σκυλιά είναι όχι άνθρωποι Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούνιος 4, 2014 #2009 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2014 Να μωρε εδω φυλαω τη μπουμπου οταν κοιμαται.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 4, 2014 #2010 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2014 Φοβερός!!! Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιούνιος 4, 2014 #2011 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2014 Αν μπορείτε να ανταπεξέλθετε -από όλες τις απόψεις- το δεύτερο σκυλάκι θα είναι μούρλια για όλους σας, διποδους κ τετραποδους!Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούνιος 5, 2014 #2012 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2014 Ας βαλω και γω ενα σκυλακι που αγαπω. Δεν ειναι δικια μου! Οριστε η Ζιζελ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazabubu Ιούνιος 5, 2014 #2013 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2014 5 λεπτα ακομααααα [ame=http://www.youtube.com/watch?v=GzIS_0iSJWY]Great Dane puppy at 3:30am Talking - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ερμαρος Ιούνιος 8, 2014 #2014 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2014 Παίδες βρήκα ενα κουτάβι χθες σε ενα παρκο,πανω σε ενα δεντρο,πρεπει να ειναι ροτβαιλερακι 20-25 ημερων,οποιος το θελει ας ερθει να με απαλλαξει γιατι εχω ηδη ενα σκυλο και δεν θελω δευτερο.Θα βγαλω αργοτερα και μια φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούνιος 8, 2014 #2015 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2014 Το αγγλικό bulldog ενός φίλου μου πριν αρκετά χρόνια. Τον ξύπνησε το ροχαλητό του σκύλου Sent from my Migato GT-N7105 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ερμαρος Ιούνιος 8, 2014 #2016 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2014 Η φωτο που σας χρωσταω ειναι ετοιμη.Το σκυλακι ειναι εντελως αθορυβο την νυχτα οπως παρατηρησα.Δυστυχως δεν μπορω να το κρατησω.Αν γνωριζετε καποιον που θελει ενα σκυλο καντε μου μια νυξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιούνιος 10, 2014 #2017 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2014 Καλοκαιρινη ενδυμασια aka κουρεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarko1 Ιούνιος 13, 2014 #2018 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2014 Παιδιά, για όσους έχουν γάτες όπως εγώ, μου ήρθε σήμερα αυτό το τηλεκατευθυνόμενο ποντίκι από το ebay, και η Μίλκα μου έπαθε τη πλάκα της! Είναι απίστευτα αυτά που φτιάχνουν πλέον οι Κινέζοι, τηλεκατευθυνόμενο ποντίκι με 6 ευρώ, στο σπίτι σας, με τα μεταφορικά κομπλέ! Το μοτέρ που φοράει είναι απίστευτα δυνατό, το ποντίκι παρόλο που είναι αρκετά βαρύ (θέλει τρεις μπαταρίες ΑΑΑ), σπινιάρει κανονικά με αποτέλεσμα να κάνει περιστροφές! Έχει κίνηση μπρος και πίσω, αλλά η μπροστινή του ρόδα είναι σταθερά στραμμένη στο πλάι, οπότε κάνει πολλούς συνδυασμούς κινήσεων. Από τα καλύτερα παιχνίδια που της έχω αγοράσει, για πόσο βέβαια θα δουλεύει είναι άγνωστο... Με τη πρώτη ευκαιρία, θα σας ανεβάσω βιντεάκι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 13, 2014 #2019 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2014 Οταν το πιανει κ το δαγκωνει, δεν φευγει κανα κομματακι ε?Ψηνομαι να το παρω στην Luckey μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούνιος 13, 2014 #2020 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2014 [MENTION=3128]2cpu[/MENTION] δεν φαντάζεσαι πόσο τα αγαπώ. Είχαμε και εμείς πριν απο 15 χρόνια ένα ίδιο με τον δικό σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts