YDinopoulos Μάϊος 2, 2014 #1901 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2014 Εγω την "εμαθα" να μην πλησιαζει στα καλωδια χρησιμοποιωντας ενα απλο ψεκαστηρι. Το γεμιζεις νερο, κ οποτε παει σε σημειο που δεν θες, της ριχνεις μια. Απο αποσταση φυσικα, για να μην της σκασει σε ματια κ αυτια. Επισης, ΟΛΑ τα γατια δεν γουσταρουν το ασημοχαρτο. Δεν ξερω γιατι, αλλα δουλευει. πχ τα Χριστουγεννα απλωνω μεσα στο δεντρο λιγο κ δεν το πλησιαζει. Βασικο....Παρε ονυχοδρομια κ απλωσε τα στο σπιτι, αν δεν θες να γινουν ριγε τα επιπλα σου. Κ αν μπορεις, απεφυγε Whiskas κ χυμα τροφες. Πηγαινε προς Hills, Royal Canin ή Science Plan που ειναι πιο ποιοτικες κ δεν βρωμαει ο τοπος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 2, 2014 #1902 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2014 Κλεισθενη, μια γατα μπορει να μεινει μονη της μεχρι κ 1 μερα, αν εχει φρεσκο νερακι κ φαγητο. Και άδειο* σπίτι προ πάντων. Για να μην γυρίσει ο άλλος, τα δει όλα λίμπα και την στείλει από το παράθυρο *χωρίς πράγματα που να κάνει ζημιά Κάτι άσχετο. Dolly 12ωρο λες, εννοείς μαζί με το commuting της ημέρας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Μάϊος 2, 2014 #1903 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2014 Ναι ναι, φεύγω κατά τις 8.00-8.10 γυρίζω κατά τις 8.00-10.00 το βράδυ με commute και με γυμναστήριο πολλές φορές. Δεν δουλεύω τρελές ώρες, 9-10 συνήθως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 4, 2014 #1904 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2014 jack russell ρε [ame=http://www.youtube.com/watch?v=KE2ITB5jHOo]CATFISH VS DOG by CATFISHING WORLD - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Μάϊος 4, 2014 #1905 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2014 [MENTION=20975]karmen1983[/MENTION] Από τα ποιο τρελά σκυλιά που εγώ γνωρίσει είναι τα jack russell. Το αποδεικνύει και στην ταινία ''The mask'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 4, 2014 #1906 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2014 να σου πω το πόνο μου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 5, 2014 #1907 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2014 Εχθές ήρθε ένα φιλικό ζευγάρι σπίτι να δει τον μπέμπη. Είχαμε τη μικρή ελεύθερη, γιατί γνωρίζει καλά τον Κώστα. Προτρέψαμε και τους δύο να παίξουν λίγο μαζί της, γιατί με το μωρό, ζηλεύει λιγάκι και ζητάει την προσοχή. Μετά από 30-40' παιχνίδι, η Γεωργία μας ρώτησε: -Μα καλά, δεν κουράζεται ποτέ;;;; -Ε, φυσικά και κουράζεται. Απλά είναι JRT. Σταματάει 5' να γεμίσει τις μπαταρίες και συνεχίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 6, 2014 #1908 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2014 Απαγορεύονται τα "Απαγορεύονται τα σκυλιά", βάσει νόμου, αλλά υπό όρους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Μάϊος 7, 2014 #1909 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2014 Το καλοκαιρι πλησιαζει και ξεκιναμε να προγραμματιζουμε τις διακοπες μας. Ελα ομως που εχουμε ενα μλκισμενο παιδι 37 κιλα Οι επιλογες ειναι. - να τον παρουμε μαζι μας οπου τη περισσοτερη ωρα θα ειναι στο αμαξι (το οποιο θα νοικιασουμε για να τον παρουμε μαζι μας) - να τον αφησουμε σε συγγενικο προσωπο το οποιο ομως δεν εχει εμπειρια απο σκυλια (και ποσο μαλλον μεγαλοσωμα) - να τον αφησουμε στο σπιτι κι να ερχεται καποιος και να τον βλεπει (η χειροτερη επιλογη ΟΛΩΝ) - να τον αφησουμε σε ξενοδοχειο σκυλων. Απο φιλους και γνωστους εμαθα για το ilovedogs.gr : Ξενοδοχείο Σκύλων στην Ελλάδα Οπου ειχαν αφησει τα σκυλια τους για 4-5 και 10 μερες. Τα σκυλια τα παρελαβαν σε καλη κατασταση χωρις μεταβολες στη συμπεριφορα η στον χαρακτηρα. Τα αφηνουν ελευθερα λεει να παιζουν κλπ. Υπαρχουν και φοτο που δειχνουν πως οντως αυτο συμβαινει. https://www.facebook.com/pages/ilovedogsgr/183308228361889 Οι ιδιοκτητες εχουν οι ιδιοι σκυλια και γνωριζουν απο συμπεριφορες (το κατα ποσο ειναι αλλο θεμα) Μου φαινεται ιδανικη λυση απο το να κουραστει η να κλειστει μονος του και να τον αφησουμε. Δεν θελουμε σε καμμια περιπτωση να νιωσει πως τον εγκαταλειψαμε και επισης δεν θελω να πεσει σε λαθος χερια. Εχει κανεις εμπειρια απο το συγκεκριμενο μερος ? Εχει κανεις να προτεινει καποιο καλυτερο ? Αν ξερετε κατι πειτε το κι μη με αφησετε επιτηδες. Αν το κανετε αυτο ο [MENTION=1446]Dolly[/MENTION] μια ζωη θα ειναι το τανακι αεροδρομειων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 7, 2014 #1910 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2014 Η πρώτη σου επιλογή θα πρέπει να είναι, να τον έχετε παρέα. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, πιστεύω καλύτερα ένα σωστό ξενοδοχείο παρά σε κάποιον γνωστό. Στο σωστό ξενοδοχείο θα υπάρχει και η σωστή συμπεριφορά/φαγητό/παιχνίδι/ξεκούραση στο ζώο, ενώ ένας συγγενής/φίλος μάλλον θα το κακομάθει. Τώρα για το συγκεκριμένο δε γνωρίζω, αλλά πιστεύω ότι ο καλύτερος κριτής είσαι εσύ, μετά από μια επίσκεψη εκεί και αρκετό διάβασμα online. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Μάϊος 7, 2014 #1911 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2014 Δεχονται και ανθρωπους εκει? Πισινουλα βλεπω,μπολικο γρασιδι να κανω βαρελακια και να παιξω μπαλιτσα,παραδεισος Περα απο την πλακα δεν ειχα ιδεα οτι υπαρχουν τετοιοι χωροι. Τραβα μια βολτα να δεις τι παιζει αλλα μου φαινεται ο ιδανικος χωρος απο τις φωτογραφιες τουλαχιστον. Δεν θα θελει να φυγει ο σκυλακος σου θα γνωρισει και καμια σκυλιτσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Μάϊος 7, 2014 #1912 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2014 Πριν τον πας για μόνιμα πήγαινε τον και αστον λίγες ώρες να δεις πως συμπεριφέρεται στα υπόλοιπα σκυλιά...μην αρχίσει και αρπάζει κανένα και τρέχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Μάϊος 7, 2014 #1913 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2014 Η πρώτη σου επιλογή θα πρέπει να είναι, να τον έχετε παρέα. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, πιστεύω καλύτερα ένα σωστό ξενοδοχείο παρά σε κάποιον γνωστό. Στο σωστό ξενοδοχείο θα υπάρχει και η σωστή συμπεριφορά/φαγητό/παιχνίδι/ξεκούραση στο ζώο, ενώ ένας συγγενής/φίλος μάλλον θα το κακομάθει. Τώρα για το συγκεκριμένο δε γνωρίζω, αλλά πιστεύω ότι ο καλύτερος κριτής είσαι εσύ, μετά από μια επίσκεψη εκεί και αρκετό διάβασμα online. Αν ζουσαμε σε μια πολιτισμενη κοινωνια Γιωργο πραγματικα θα τον παιρναμε μαζι μας. Θα προσπαθησουμε να ξεφυγουμε 4-5 μερες και το τελευταιο που θελω ειναι να πλακωθω με τον καθε μπαρμπα που θα λεει οτι απαγορευονται τα σκυλια στις παραλιες. Η που το πας το αλογο κι τετοια.... Να τον εχω μαζι μου να καθεται στο αυτοκινητο ? Δεν το κανω για κανενα λογο. Ειναι βασανισμος και αμαρτια απο τον Θεο (σορρυ Βικτωρα) Θα παμε απο κει μια βολτα πρωτα φυσικα για να γνωρισω τους ανθρωπους κι να δω και τα σκυλια τους. Η χρεωσεις τους ειναι 20ε την ημερα αλλα ειναι το τελευταιο που με απασχολει. Δεχονται και ανθρωπους εκει?Πισινουλα βλεπω,μπολικο γρασιδι να κανω βαρελακια και να παιξω μπαλιτσα,παραδεισος Περα απο την πλακα δεν ειχα ιδεα οτι υπαρχουν τετοιοι χωροι. Τραβα μια βολτα να δεις τι παιζει αλλα μου φαινεται ο ιδανικος χωρος απο τις φωτογραφιες τουλαχιστον. Δεν θα θελει να φυγει ο σκυλακος σου θα γνωρισει και καμια σκυλιτσα Περισσοτερο απο εγκαταστασεις με ενδιαφερει η συμπεριφορα τους στα σκυλια. Αντιμετωπιση προβληματων και αποφυγη συγκρουσεων. Μεχρι τον αυγουστο θα τον στειρωσουμε οποτε κι να τη γνωρισει ο φουκαρας θα ειναι ασφαιρος Απ'οσα εχω δει στο ιντερνετ μεχρι στιγμης αυτο μου φαινεται το πιο φιλοξενο. Πριν τον πας για μόνιμα πήγαινε τον και αστον λίγες ώρες να δεις πως συμπεριφέρεται στα υπόλοιπα σκυλιά...μην αρχίσει και αρπάζει κανένα και τρέχεις. Δεν υπαρχει περιπτωση να το κανει αυτο. Ειναι υποταγης χαρακτηρας και δεν εχει δειξει ποτε σημαδια επιθετικοτητας ακομα κι αν του επιτηθεται αλλος σκυλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 7, 2014 #1914 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2014 Αν ζουσαμε σε μια πολιτισμενη κοινωνια Γιωργο πραγματικα θα τον παιρναμε μαζι μας. Θα προσπαθησουμε να ξεφυγουμε 4-5 μερες και το τελευταιο που θελω ειναι να πλακωθω με τον καθε μπαρμπα που θα λεει οτι απαγορευονται τα σκυλια στις παραλιες. Η που το πας το αλογο κι τετοια.... Σε αυτό δεν έχεις άδικο, αν και εξαρτάται που θα πάτε. Σε πολυσύχναστες παραλίες, θα έχεις θέμα. Βέβαια υπάρχει και αυτό, αλλά θα πρέπει να τσακωθείς.Απαγορεύονται τα "Απαγορεύονται τα σκυλιά", βάσει νόμου, αλλά υπό όρους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Μάϊος 8, 2014 #1915 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2014 (edited) Το θέμα με τα σκυλιά στις παραλίες είναι μια πονεμένη ιστορία. Έχω δει σωστούς ιδιοκτήτες που να κρατούν τα σκυλιά τους δεμένα κοντά τους και να τα προσέχουν. Άλλους που να τα έχουν δεμένα μεν αλλά παρατημένα στον ήλιο δε. Και κάποιους άλλους που νομίζουν πως η παραλία είναι κτήμα τους και έχουν τα σκυλιά να ουρούν και να χέζουν δίπλα στους υπόλοιπους και πολλές φορές σε μέρη που παίζουν παιδιά. Δυστυχώς η μεγαλύτερη πλειοψηφία είναι οι τελευταίοι. Για ποια απελευθέρωση μιλάμε όταν οι ιδιοκτήτες είναι τα μεγαλύτερα ζώα της υπόθεσης? Για παράδειγμα (άσχετο με τις παραλίες), όσα χρόνια τρέχω στο άλσος Συγγρού έχω συναντήσει εκατοντάδες σκύλους αλλά 2-3 μόνο ιδιοκτήτες με σακούλα να μαζεύουν τα περιττώματα. Ως διαβολική σύμπτωση, έτυχε οι ιδιοκτήτες αυτοί να μην είναι Έλληνες. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 8, 2014 από Ταμτάκος Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 8, 2014 #1916 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2014 Θωμα, τροποιησε τις διακοπες σου ετσι ωστε να εχεις τον σκυλακο μαζι. Pet-friendly ξενοδοχειο, ΜΕ a/c. Οσο εισαι παραλια, αστον μεσα στο δωματιο με το a/c αναμενο, με παιχνιδια φαι/νερο και κανα ρουχο σου (οχι σωβρακοφανελες πλιζ). Απλα πες να μην μπαινουν καθε μερα να καθαριζουν. Σιγα που χρειαζεσαι αλλαγη πετσετες κ σεντονια καθε μερα. Εκτος κ αν εισαι κατρουλης Ετσι ακριβως κανω με την γατα μου εδω κ 3μιση χρονια. Δεν θα την αφηνα σε ΚΑΝΕΝΑΝ και ΠΟΥΘΕΝΑ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 8, 2014 #1917 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2014 Για παράδειγμα (άσχετο με τις παραλίες), όσα χρόνια τρέχω στο άλσος Συγγρού έχω συναντήσει εκατοντάδες σκύλους αλλά 2-3 μόνο ιδιοκτήτες με σακούλα να μαζεύουν τα περιττώματα. Ως διαβολική σύμπτωση, έτυχε οι ιδιοκτήτες αυτοί να μην είναι Έλληνες.Προσωπικά νομίζω είναι υπερβολή να μαζεύεις τις ακαθαρσίες από το δάσος, εκτός κι αν είναι μέσα στη μέση σε κάποιο μονοπάτι που τρέχουν πχ, ή σε κάποιο χώρο με παγκάκια. Στο δάσος, χέζουν όλα τα άλλα ζώα, μας πειράζουν τα σκυλιά...; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Μάϊος 8, 2014 #1918 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2014 Σε έναν χώρο που τον επισκέπτονται εκατοντάδες σκύλοι καθημερινά, θα βρεις περιττώματα και στην μέση, και δίπλα στα παγκάκια αλλά και όπου δεν φαντάζεσαι. Δεν θες να τα μαζέψεις? Σπρώξε τα να πάνε στην άκρη τουλάχιστον να γίνουν λίπασμα. Άλλο πράγμα το άλσος που είναι χώρος αναψυχής και άλλο το δάσος. Ο νόμος που παρέθεσες παραπάνω έχει σαφέστατη ερμηνεία και όχι όποια θα θέλαμε εμείς να έχει. Δεν μας πειράζουν τα σκυλιά, με τους ιδιοκτήτες τους είναι το πρόβλημα. Και για να μην παρεξηγηθώ, από μικρός είχαμε σκύλο (πάντα μεγαλόσωμα) και έχω πράξει τα περισσότερα από τα παραπάνω οπότε δεν είμαι ούτε κριτής εκ του ασφαλούς ούτε αναμάρτητος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 8, 2014 #1919 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2014 [MENTION=4643]o polonos[/MENTION] η σχολή που πας το αγόρι σου σε ποιά περιοχή είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarko1 Μάϊος 8, 2014 #1920 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2014 (edited) Τρελλό γατί, χαρά γεμάτο!... [ame] [/ame]Μιλάμε για... πραγματικό σίφουνα παιδιά, γαντζώνεται και σκαρφαλώνει πάνω μου και φτάνει στον... ώμο μου, όπου και αράζει κανονικά σαν παπαγάλος!... Έγινε επεξεργασία Μάϊος 8, 2014 από Wizard! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts