Jump to content

Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

jdrogas

Recommended Posts

Ακομα καλυτερα για να μην τρεχεις απο δω και απο κει, μπορεις να πας μια βολτα στην εκθεση που κανει ο ΚΟΕ 3-4 Μαιου στο κεντρο ιππασιας στο Μαρκοπουλο, εχει πληροφοριες στο site τους.

Θα τους βρεις ολους μαζεμενους εκει, εκτροφεις αλλα και ιδιωτες, και θα μαζεψεις οτι πληροφορια χρειαζεσαι.

karmen ξέρω οτι είναι λίγο σπαστικό το internet όταν ψάχνεις για σκύλο και σιγά σιγά ανακαλύψεις οτι οι επιλογές σου είναι λίγο περιορισμένες. Και για μένα το αδεσποτάκι είναι ότι καλύτερο και για σένα και για το ζωάκι.

Αν επιμείνεις στο beagle απλά να ξέρεις οτι θέλει ψάξιμο και υπομονή. Επικοινώνησε με ΚΟΕ για αρχή όπως σου είπανε τα παιδιά και ζήτα λίστα με εκτροφείς για τη φυλή που σε ενδιαφέρει.

Warning! Εγώ μέχρι να καταλήξω στη δικιά μου σκυλίτσα περάσανε μήνες μιας και ως γνωστόν τα κουτάβια δε φυτρώνουν στα δέντρα :p.

Μπές και στο dogforum για επιπλέον πληροφορίες

Καλά του έκανε του λακαμα. και μετά λέει φταίνε τα pitbull μη χέσω!

Σε άλλη συχνότητα με το παρακάτω έσκασα απο τα γέλια :haha:

[ame]

[/ame] Έγινε επεξεργασία από karmen1983

Το νέο μέλος της οικογένειας από χτες το μεσημέρι! :yes4: :bigsmile: :jump:

Milkie_1_zps993618c5.jpg

Έχει φέρει στο σπίτι χαμόγελο και αισιοδοξία. Παιχνιδιάρα, πολύ τρυφερή και χαδιάρα.

Μετά από 14 χρόνια που πέθανε ο Ζάρκο, ο παπαγάλος μου από τον Αμαζόνιο, και ενώ είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι δεν θα ξαναζήσει το σοκ της απώλειας, αποφασίσαμε να φέρουμε την Μίλκι ή Μπλάκι (δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα το όνομά της) στο σπίτι μας... :)

Κουκλίτσα ! 2-3 μηνων υποθετω.

Tην πηγες σε κτηνίατρο ? Καλό θα είναι θα κάνεις αιματολογικες για feline AIDS η τοξόπλασμα που ειναι πολυ ζόρικες ασθένειες !

Γιάννη, κάτω από 2 μηνών την κόβω, αλλά θα μας πει ο κτηνίατρος φυσικά. :D

Με την ευκαιρία παιδιά, για στείλτε μου με pm κάποιον καλό κτηνίατρο κοντά στο κέντρο της Αθήνας. Έχω χάσει επαφή μετά από τόσα πολλά χρόνια που δεν είχα ζώο στο σπίτι...

... και ενώ είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι δεν θα ξαναζήσει το σοκ της απώλειας...

Είναι τόση η χαρά που μας δίνουν με τα χρόνια, που η απώλεια κοστίζει, αλλά δεν αρκεί να βγάλει ελλειμματικό το "ταμείο" και στο λέω εγώ, που την Κυριακή πήγα να φρικάρω γιατί αρρώστησε ο χαμαιλέοντας και όταν τον βρήκα νόμιζα ότι είχε πεθάνει.

Αυτό που λέει ο Γιώργος...

Αν δεν είσαι 80+ που η απώλεια παίζει να απολέσει και εσένα στο τέλος, αν έχεις ζήσει αυτή την χαρά δεν έχεις λόγο να μην την έχεις πάλι.

Εγώ που μεγάλωσα με σκυλιά αλλά ζω Λονδίνο τώρα με ένα life style λόγο δουλειάς κυρίως που ταξιδεύω πολύ αλλά και φεύγω 8 γυρίζω 9 μου έχει στοιχίσει πάρα πολύ το γεγονός πως δεν μπορώ να έχω ένα τέτοιο μπουρδελάκι στα πόδια μου όποτε είμαι σπίτι.

Έχω αρχίσει να σκέφτομαι πολύ να πάρω καμιά γάτα/χαλί γιατί σκυλί δεν μπορώ να τίποτα θα πέσει σε κατάθλιψη.

Κλεισθενη, μια γατα μπορει να μεινει μονη της μεχρι κ 1 μερα, αν εχει φρεσκο νερακι κ φαγητο. ;)

Γιάννη, εμένα οι μεγάλες ανησυχίες μου είναι:

α. Να μη βγει έξω στα μπαλκόνια τώρα που είναι ακόμα πολύ μικρή, καθώς είμαι στον τρίτο όροφο, χτύπα ξύλο! Δυστυχώς φίλος μου έχασε έτσι τη μία από τις δύο γάτες του, καθώς έπεσε από τον πέμπτο όροφο και τελικά έσβησε το γατί μετά από μερικές μέρες... :(

β. Να μη μασήσει κανένα καλώδιο ρεύματος και έχουμε δράματα, σήμερα την έπιασα να περιποιείται το καλώδιο δικτύου από το laptop της γυναίκας μου, ενώ παίζει συνέχεια μέσα στις "μακαρονάδες" από τα καλώδια ρεύματος του δικού μου desktop! :wall:

Προσπαθώ να τη "μαλώσω" και καλά, αλλά με γράφει φυσικά στα παλιά της τα παπούτσια, το έχει καταλάβει ήδη πόσο την αγαπάμε... :rofl: