karmen1983 Απρίλιος 23, 2014 #1881 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 τρολολολολολολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Απρίλιος 23, 2014 #1882 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 Ακομα καλυτερα για να μην τρεχεις απο δω και απο κει, μπορεις να πας μια βολτα στην εκθεση που κανει ο ΚΟΕ 3-4 Μαιου στο κεντρο ιππασιας στο Μαρκοπουλο, εχει πληροφοριες στο site τους.Θα τους βρεις ολους μαζεμενους εκει, εκτροφεις αλλα και ιδιωτες, και θα μαζεψεις οτι πληροφορια χρειαζεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastoras Απρίλιος 23, 2014 #1883 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 karmen ξέρω οτι είναι λίγο σπαστικό το internet όταν ψάχνεις για σκύλο και σιγά σιγά ανακαλύψεις οτι οι επιλογές σου είναι λίγο περιορισμένες. Και για μένα το αδεσποτάκι είναι ότι καλύτερο και για σένα και για το ζωάκι. Αν επιμείνεις στο beagle απλά να ξέρεις οτι θέλει ψάξιμο και υπομονή. Επικοινώνησε με ΚΟΕ για αρχή όπως σου είπανε τα παιδιά και ζήτα λίστα με εκτροφείς για τη φυλή που σε ενδιαφέρει. Warning! Εγώ μέχρι να καταλήξω στη δικιά μου σκυλίτσα περάσανε μήνες μιας και ως γνωστόν τα κουτάβια δε φυτρώνουν στα δέντρα . Μπές και στο dogforum για επιπλέον πληροφορίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Απρίλιος 25, 2014 #1884 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2014 Ε ρε κάτι τύποι...[ame=http://www.youtube.com/watch?v=sWxH7cbAGoQ]pitbull vs man - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 27, 2014 #1885 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2014 (edited) Καλά του έκανε του λακαμα. και μετά λέει φταίνε τα pitbull μη χέσω! Σε άλλη συχνότητα με το παρακάτω έσκασα απο τα γέλια [ame] [/ame] Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 27, 2014 από karmen1983 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Απρίλιος 28, 2014 #1886 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2014 O καλύτερος τρόπος να βγάζεις βόλτα έναν σκύλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 29, 2014 #1887 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2014 [MENTION=4643]o polonos[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Απρίλιος 30, 2014 #1888 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2014 Μόνο φραπέ δεν κάνει...:drool:[ame=http://www.youtube.com/watch?v=PuxuO-_ODlw]الكلب الذي تبحث عنه الفتيات ههههه - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 1, 2014 #1889 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2014 Στην ουσία δηλαδή, δεν πήρε το σκύλο για συντροφιά, αλλά για δούλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 1, 2014 #1890 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2014 Κοίτα να δεις τι ξέρει να κάνει αυτός, και ο δικός μου ούτε το λουρί του δεν ξέρει να μου φέρει... Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 1, 2014 #1891 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2014 [ame] [/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarko1 Μάϊος 2, 2014 #1892 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2014 Το νέο μέλος της οικογένειας από χτες το μεσημέρι! :yes4: :bigsmile: Έχει φέρει στο σπίτι χαμόγελο και αισιοδοξία. Παιχνιδιάρα, πολύ τρυφερή και χαδιάρα. Μετά από 14 χρόνια που πέθανε ο Ζάρκο, ο παπαγάλος μου από τον Αμαζόνιο, και ενώ είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι δεν θα ξαναζήσει το σοκ της απώλειας, αποφασίσαμε να φέρουμε την Μίλκι ή Μπλάκι (δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα το όνομά της) στο σπίτι μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 2, 2014 #1893 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2014 Κουκλίτσα ! 2-3 μηνων υποθετω. Tην πηγες σε κτηνίατρο ? Καλό θα είναι θα κάνεις αιματολογικες για feline AIDS η τοξόπλασμα που ειναι πολυ ζόρικες ασθένειες ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarko1 Μάϊος 2, 2014 #1894 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2014 Κουκλίτσα ! 2-3 μηνων υποθετω. Tην πηγες σε κτηνίατρο ? Καλό θα είναι θα κάνεις αιματολογικες για feline AIDS η τοξόπλασμα που ειναι πολυ ζόρικες ασθένειες ! Γιάννη, κάτω από 2 μηνών την κόβω, αλλά θα μας πει ο κτηνίατρος φυσικά. Με την ευκαιρία παιδιά, για στείλτε μου με pm κάποιον καλό κτηνίατρο κοντά στο κέντρο της Αθήνας. Έχω χάσει επαφή μετά από τόσα πολλά χρόνια που δεν είχα ζώο στο σπίτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 2, 2014 #1895 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2014 ... και ενώ είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι δεν θα ξαναζήσει το σοκ της απώλειας...Είναι τόση η χαρά που μας δίνουν με τα χρόνια, που η απώλεια κοστίζει, αλλά δεν αρκεί να βγάλει ελλειμματικό το "ταμείο" και στο λέω εγώ, που την Κυριακή πήγα να φρικάρω γιατί αρρώστησε ο χαμαιλέοντας και όταν τον βρήκα νόμιζα ότι είχε πεθάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Μάϊος 2, 2014 #1896 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2014 Αυτό που λέει ο Γιώργος...Αν δεν είσαι 80+ που η απώλεια παίζει να απολέσει και εσένα στο τέλος, αν έχεις ζήσει αυτή την χαρά δεν έχεις λόγο να μην την έχεις πάλι.Εγώ που μεγάλωσα με σκυλιά αλλά ζω Λονδίνο τώρα με ένα life style λόγο δουλειάς κυρίως που ταξιδεύω πολύ αλλά και φεύγω 8 γυρίζω 9 μου έχει στοιχίσει πάρα πολύ το γεγονός πως δεν μπορώ να έχω ένα τέτοιο μπουρδελάκι στα πόδια μου όποτε είμαι σπίτι.Έχω αρχίσει να σκέφτομαι πολύ να πάρω καμιά γάτα/χαλί γιατί σκυλί δεν μπορώ να τίποτα θα πέσει σε κατάθλιψη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 2, 2014 #1897 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2014 Πάνο καλότυχο να είναι, γιατί απο αγάπη και προδερμ θα έχει άφθονα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 2, 2014 #1898 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2014 Κλεισθενη, μια γατα μπορει να μεινει μονη της μεχρι κ 1 μερα, αν εχει φρεσκο νερακι κ φαγητο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Μάϊος 2, 2014 #1899 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2014 Ναι για αυτό τη σκέφτομαι πως ίσως να πάρω μια, δεν θα μένει ποτέ 1 μέρα, απλά το κλασσικό 12ώρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarko1 Μάϊος 2, 2014 #1900 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2014 Κλεισθενη, μια γατα μπορει να μεινει μονη της μεχρι κ 1 μερα, αν εχει φρεσκο νερακι κ φαγητο. Γιάννη, εμένα οι μεγάλες ανησυχίες μου είναι: α. Να μη βγει έξω στα μπαλκόνια τώρα που είναι ακόμα πολύ μικρή, καθώς είμαι στον τρίτο όροφο, χτύπα ξύλο! Δυστυχώς φίλος μου έχασε έτσι τη μία από τις δύο γάτες του, καθώς έπεσε από τον πέμπτο όροφο και τελικά έσβησε το γατί μετά από μερικές μέρες... β. Να μη μασήσει κανένα καλώδιο ρεύματος και έχουμε δράματα, σήμερα την έπιασα να περιποιείται το καλώδιο δικτύου από το laptop της γυναίκας μου, ενώ παίζει συνέχεια μέσα στις "μακαρονάδες" από τα καλώδια ρεύματος του δικού μου desktop! Προσπαθώ να τη "μαλώσω" και καλά, αλλά με γράφει φυσικά στα παλιά της τα παπούτσια, το έχει καταλάβει ήδη πόσο την αγαπάμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts