KoMM Δεκέμβριος 3, 2013 #1741 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2013 Έχει καποιος κάποια εμπειρια απο σκύλο ή γάτα που να πήδηξε απο ταρατσα ή όροφο πολυκατοικίας...έχω δυο νέες γατες γειτονισσες και φοβαμαι για την μια γατα μην πηδηξει στο δικό μου μπαλκονι και πέσει κατω.Κανουν τετοια ταρζανιστικα αυτές?έχω σκύλο που καμιά φορα τις γαβγιζει και αυτες βρίσκονται με το μισο σωμα έξω απο τα καγκελα σαν να ειναι ετοιμη να κανει την σουπερ γατα. γατα φιλου πηδηξε πολλες φορες απ τον 5ο στο μαρμαρο μεχρι να γκαστρωθει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Δεκέμβριος 3, 2013 #1742 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2013 Μου θυμισε αυτο: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=ZPZ251ko9wY]Cat Jumps Off Building FAIL - YouTube[/ame] Πάντως και εγώ έχω ακούσει οτι μπορούν να ζήσουν και να πεσουν απο τέτοια ύψη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokinsohim Δεκέμβριος 3, 2013 #1743 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2013 Η γάτα της γειτόνισσας στην εστία 2 φορές από τον 3 και δεν έπαθε τίποτα περίπου...Όπως το είπες για να γκαστρωθουν....Sent from my LG-P990 using Tapatalk HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 3, 2013 #1744 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2013 γατα του διπλανου μου στη 4η φορα απο τον 4ο εσπασε νομιζω το ποδι της (προσγειωνοταν πανω σε χωμα λογικα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Δεκέμβριος 4, 2013 #1745 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2013 Cat righting reflex - Wikipedia, the free encyclopedia Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Δεκέμβριος 5, 2013 #1746 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2013 Αν και ποτέ δεν είχα ζώα εντός σπιτιού και ήμουν αρνητικός στο ερχομό ενός σκύλου και τις ευθύνες που απορέουν, πρίν 10 μέρες ήρθε στην οικογένεια μου ο Σκούκυ...ένα μικρό σκυλάκι σιχ τσου 2μηνών, απ’αυτες τις μαλλιαρές μπάλες; Τα ξέρετε;. Εγώ πάντως δεν ήξερα/ξέρω τίποτα από σκυλιά,γατιά... Η γυναίκα μου και η κόρη μου ασχολούνται αποκλειστικά μαζί του...εγώ απλά χαιρόμουν με την χαρά τους και παίζω μαζί τους...Στα γεννέθλιά μου ήταν η μασκότ της γιορτής (βιντεάκια, φωτογραφίες κτλ...) Πάνω που σε συνήθιζα στο σπίτι (κυκλοφορούσα το βράδυ με φακό μήπως πατήσω κάτι που άφηνες εδω και εκεί αλλά κυρίως πρόσεχα να μη σε πατήσω), αγαπημένε μου Σκούκυ, δυστυχώς η μοίρα σου επιφύλασσε άλλο παιχνίδι ...το σκυλάκι ασθένησε και επί τρεις μέρες πηγαινοερχόμασταν στον κτηνίατρο...το ανοσοποιητικό του σύστημα δεν άντεξε...κάπως κάτι το πείραξε και έκανε πυρετό,δεν έτρωγε, δεν έπινε νερό, κοιμόταν την περισσότερη διάρκεια της ημέρας...Ο κτηνίατρος του έδωσε την αγωγή που μπορούσε (του έδωσε γλυκόζη, αντιβίωση κτλ). Αδυνάτησε πολύ και έκανε εμετούς και διάρροια...Κάθε βράδυ τον παίρναμε στο σπίτι απ’τον κτηνίατρο γιατί δεν θέλαμε να νιώθει ότι τον εγκαταλείψαμε...Χθες βράδυ λοιπόν δεν κοιμηθήκαμε. Ερχόταν συνέχεια διπλα στο κρεβάτι μας, ώσπου η σύζυγός μου το πήρε στην αγκαλιά της μέχρι το πρωϊ...Το ξαναπήγαμε στον κτηνίατρο... πριν λίγο έφυγε από κοντά μας.... Καλό ταξίδι μικρέ μου φίλε :bye:...χαίρομαι που σε γνώρισα στην σύντομη ζωή σου! Με έκανες καλύτερο άνθρωπο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Δεκέμβριος 5, 2013 #1747 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2013 holy fak Μας μαμησες τη ψυχολογια, καλη δυναμη ευχομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 5, 2013 #1748 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2013 Με έκανες καλύτερο άνθρωπο...Εγώ θα κρατήσω μόνο αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Δεκέμβριος 9, 2013 #1749 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2013 yolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 9, 2013 #1750 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2013 Καλά η φώτο που είναι μέσα στη μπανιέρα είναι όλα τα λεφτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Δεκέμβριος 9, 2013 #1751 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2013 (edited) Καλά η φώτο που είναι μέσα στη μπανιέρα είναι όλα τα λεφτά Το αστειο ειναι πως πηγε και εκατσε μονος του. Η φωτο τραβηχτηκε μολις το ανακαλυψα Η 3η φοτο ειναι απο το μαγαζι μας στο οποιο καθοταν πανω στη καρεκλα και κοιτουσε ποιος μπαινει μεσα Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 9, 2013 από o polonos Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Δεκέμβριος 13, 2013 #1752 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=WeB9MfkI21Y]This Is How You Walk The Dog - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 13, 2013 #1753 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2013 αχαχααχαχ, μου αρέσει που γνωρίζει τη διαδρομή και κόβει και δρόμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Δεκέμβριος 15, 2013 #1754 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 (edited) Τι μάτια είναι αυτά...!!![ame=http://www.youtube.com/watch?v=1Xg2G_oINqc]www.youtube.com/watch?v=1Xg2G_oINqc[/ame] Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 15, 2013 από digitaltiger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Δεκέμβριος 16, 2013 #1755 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=AEepVLQjDt8]How attached cats are to their owners? - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 18, 2013 #1756 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2013 Μπορεί να έχει ύψος και όγκο, αλλά είναι ακόμα κουτάβι (10 μηνών) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RGR Δεκέμβριος 19, 2013 #1757 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2013 Χωρίς λόγια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Δεκέμβριος 22, 2013 #1758 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2013 Dogo ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Δεκέμβριος 23, 2013 #1759 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2013 Yolo part 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 24, 2013 #1760 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2013 H αλεπού Firefox... Ένα "άγριο" κι "επικίνδυνο" ζώο...[ame=http://www.youtube.com/watch?v=_AtP7au_Q9w]Fox go FLOOF - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts