darkCount Οκτώβριος 14, 2013 #1681 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2013 Ρε συ, ξέρει ότι πάτησες σκατά πάλι και άπλωσε χαρτί να μην λερώσεις!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 22, 2013 #1682 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2013 Έχει δοκιμάσει κανείς B.A.R.F. ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 22, 2013 #1683 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2013 Με δυο γνωστους που το συζητησαμε μολις προχθες και οι δυο ειχαν τρελα προβληματα. Στομαχικες διαταραχες, αδυναμα σκυλια κλπ κλπ Ο ενας με γερμανικο ποιμενικο 15μηνων και ο αλλος με θυληκο ντογκο 13μηνων. (απ'οτι ειχα διαβασει η μπαρφ δεν συνισταται σε κουταβια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 22, 2013 #1684 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2013 πως σκ@τ@ μαθαινει να κατουραει στις βολτες του ; οσες φορες τον εχω παει (τωρα αρχισα = συνολο 4) ερχεται και κατουραει μεσα στο σπιτι...μη μου πει κανενας μετα απο φαι , παιχνιδι , υπνο και τα σχετικα...τοτε τον βγαζω..20λεπτες - 30λεπτα βολτες..δε κανει ΤΠΤ..ουτε απο τα δυο και με το που μπαινει σπιτι τσουπ.. τα κανει ανετος Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 22, 2013 #1685 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2013 Πιστευω πως θα πρεπει να περιμενεις μεχρι να τα κανει στη βολτα. Οταν τα κανει να τον επιβραβευσεις ειτε με λιχουδια ειτε με χαδι μπραβο καλο παιδι κλπ. Στις πρωτες βολτες να ξερεις οτι τα παντα του αποσπανε τη προσοχη. Νεες μυρωδιες, εικονες, ηχοι ΤΑ ΠΑΝΤΑ οποτε μπορει να ξεχναει να τα κανει. Αντιστοιχα μπορει να εχει λιγο αγχος και μολις μπει σπιτι νιωθει ανετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 22, 2013 #1686 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2013 Με δυο γνωστους που το συζητησαμε μολις προχθες και οι δυο ειχαν τρελα προβληματα. Στομαχικες διαταραχες, αδυναμα σκυλια κλπ κλπ Ο ενας με γερμανικο ποιμενικο 15μηνων και ο αλλος με θυληκο ντογκο 13μηνων. (απ'οτι ειχα διαβασει η μπαρφ δεν συνισταται σε κουταβια)Περίεργο μου φαίνεται να σου πω την αλήθεια. Μόνοι τους την έφτιαξαν ή πήραν έτοιμη;πως σκ@τ@ μαθαινει να κατουραει στις βολτες του ; οσες φορες τον εχω παει (τωρα αρχισα = συνολο 4) ερχεται και κατουραει μεσα στο σπιτι...μη μου πει κανενας μετα απο φαι , παιχνιδι , υπνο και τα σχετικα...τοτε τον βγαζω..20λεπτες - 30λεπτα βολτες..δε κανει ΤΠΤ..ουτε απο τα δυο και με το που μπαινει σπιτι τσουπ.. τα κανει ανετοςΥπομονή. Μάλωσέ τον όταν τα κάνει μέσα και πες του πολλά μπράβο όταν τα κάνει έξω. Όχι τίποτα ιδιαίτερο στο μάλωμα, καταλαβαίνει και από την αυστηρότητα στο ύφος σου. Μετά τον 5-6ο μήνα θα στρώσει πάντως, μην περιμένεις πολλά νωρίτερα. Μπορείς επίσης να του βάλεις μια πάνα* σε μια γωνία να τα κάνει εκεί, όπου δε θα του λες μπράβο, αλλά δε θα τον μαλώνεις κιόλας.*εγώ έπαιρνα για ηλικιωμένους. Οι "ειδικές" για ζώα, είναι πανάκριβες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 22, 2013 #1687 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2013 εχω διαβασει τοσα αρθρα τοσες τακτικες..ΠΟΤΕ το βρωμοσκυλο δε παει στη πανα..εννοειται για ηλικιωμενους παιρνω..μεχρι και ουρα εχω αφησει να μυριζει πανω στη πανα τπτ..παντα παει σε καινουργια μερη του σπιτιου.επισης ΠΩΣ θα μαθει να κατουραει εξω....υπομονη δλδ μεχρι να κατουρησει ; να του παει τα ουρα του να τα μυριζει εξω ; τι ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 22, 2013 #1688 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2013 Αμεσως με το που ξυπνησει το απογευμα τον βουτας παραμασχαλα και τον κατεβαζεις κατω. Βολτα μεχρι να τα κανει, υπομονη και μη εκνευριζεσαι οταν δεν τα κανει για ωρα. Καταλαβαινει τον εκνευρισμο σου και δεν υπαρχει περιπτωση να τα κανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 22, 2013 #1689 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2013 Διαβάζοντας διάφορα άρθρα για τη BARF, έπεσα πάνω σε αυτό. Χρήσιμο για όλους:16 Επικίνδυνες Τροφές για τους Σκύλους σας! | Dogpark.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 22, 2013 #1690 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2013 Αμεσως με το που ξυπνησει το απογευμα τον βουτας παραμασχαλα και τον κατεβαζεις κατω. Βολτα μεχρι να τα κανει, υπομονη και μη εκνευριζεσαι οταν δεν τα κανει για ωρα. Καταλαβαινει τον εκνευρισμο σου και δεν υπαρχει περιπτωση να τα κανει.δεν εχω την πολυτελεια για 1 ωρα βολταστο μισαωρο που μπορω δε κανει τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyvelm Οκτώβριος 22, 2013 #1691 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2013 Διαβάζοντας διάφορα άρθρα για τη BARF, έπεσα πάνω σε αυτό. Χρήσιμο για όλους:16 Επικίνδυνες Τροφές για τους Σκύλους σας! | Dogpark.grεμενα τα Καυκασου μια κληματαρια την ρημαξαν ολο το καλοκαιρι,δεν ειδα καποιο συμπτωμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 22, 2013 #1692 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2013 εμενα τα Καυκασου μια κληματαρια την ρημαξαν ολο το καλοκαιρι,δεν ειδα καποιο συμπτωμα...Εγώ θα έλεγα ότι ήσουν απλά τυχερός. Πάντως καλό είναι να μην το ρισκάρεις. Δεν υπάρχει και λόγος άλλωστε να φάνε σταφύλια ή κληματόφυλλα. Γενικά, λόγω φόλας, εγώ δεν τα αφήνω να φάνε οτιδήποτε από οπουδήποτε. Μόνο από το πιάτο τους και συγκεκριμένες ώρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 22, 2013 #1693 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2013 γατοτροφή που του είχε βάλει κατά λάθος ο πατέρας μου, όταν ήταν κουτάβι ακόμα, ούτε που γύρισε να την κοιτάξει μας κοίταγε με ένα βλέμα "wtf is this shίt?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 23, 2013 #1694 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2013 δεν εχω την πολυτελεια για 1 ωρα βολταστο μισαωρο που μπορω δε κανει τπτΤοτε αρχικα θα πρεπει να πας με τα νερα του για να καταλαβεις ποτε τα θελει. Θα δεις οτι "σε ενημερωνει" οτι τα θελει. Τον δικο μας τον βλεπαμε πως οταν πχ ξυπνουσε το απογευμα εψαχνε. Τοτε παραμασχαλα οπως σου ειπα και τρεχατε ποδαρακια μου με τη ελπιδα πως θα τον προλαβεις. [MENTION=173]Wizard![/MENTION] συζητουσαμε κι χθες το βραδυ το θεμα της μπαρφ. Ενας γνωστος με θυληκο ντογκο της δινει απο 6μηνων. Παει πολυ καλα και δεν του παρουσιασε κανενα προβλημα λεει. (εγω τη βλεπω παχυσαρκη σε σχεση με αλλα σκυλια ιδιας ηλικιας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 23, 2013 #1695 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2013 [MENTION=173]Wizard![/MENTION] συζητουσαμε κι χθες το βραδυ το θεμα της μπαρφ. Ενας γνωστος με θυληκο ντογκο της δινει απο 6μηνων. Παει πολυ καλα και δεν του παρουσιασε κανενα προβλημα λεει. (εγω τη βλεπω παχυσαρκη σε σχεση με αλλα σκυλια ιδιας ηλικιας) Καλά, εγώ είχα παχύνει τον λύκο με κροκέτα, γιατί διάβασα λάθος κουτάκι και του έδινα 200γρ παραπάνω τη μέρα... Σε γενικές γραμμές αυτά που διάβασα σαν αρνητικά ήταν από κτηνιάτρους, αλλά στα sites που τα βρήκα είχαν διάφορους χορηγούς όπως Purina, Pedigree, Royal Canin, κλπ... :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Οκτώβριος 28, 2013 #1696 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=5I_QzPLEjM4]Just Jumpy the dog - YouTube[/ame]training over 9000!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superior_Mind Οκτώβριος 28, 2013 #1697 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2013 πάω στοίχημα οτι αυτό το σκυλί μπορεί να λύσει και τον κύβο του Ρούμπικ σε λιγότερο από λεπτό. :turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 29, 2013 #1698 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2013 Ολα αυτα ειναι πολυ ομορφα και ωραια. Ειναι πολυ καλο να ασχολειται κανεις με τον σκυλο του σε φαση εκπαιδευσης. ΑΡΚΕΙ αυτο να μην καταπιεζει τον σκυλο και η εκπαιδευση να μην μετατρεπεται σε κακοποιηση.Πολλες απο τις εντολες ειναι πρακτικα πολυ αχρηστες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 29, 2013 #1699 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2013 όλες οι εντολές που εκτελούνται είναι χρήσιμες. Για την πειθαρχία του σκύλου.Έχω μεγάλο θέμα με το δικό μου. Δεν μπορεί να έρθει κοντά με άλλο σκύλο. Ενώ θέλει, αγριεύει, γρυλίζει κι αν πλησιάσουν περισσότερο αρχίσει να γαυγίζει και να προσπαθεί να δαγκώσει. Υπάρχει λόγος -τον έχουν αρπάξει 2 φορές στο χωριό, και τη μία ήταν 1 έτους-, αλλά τον λυπάμαι το μαγκούφη, γιατί δεν μπορεί να παίξει ή έστω να νοιώσει άνετα με κανένα σκυλί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Οκτώβριος 29, 2013 #1700 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2013 Ολα αυτα ειναι πολυ ομορφα και ωραια. Ειναι πολυ καλο να ασχολειται κανεις με τον σκυλο του σε φαση εκπαιδευσης. ΑΡΚΕΙ αυτο να μην καταπιεζει τον σκυλο και η εκπαιδευση να μην μετατρεπεται σε κακοποιηση.Πολλες απο τις εντολες ειναι πρακτικα πολυ αχρηστες.Ξεκόλλα διαφήμιση είναι. Το ψωμί του βγάζει ο άνθρωπος, αν είχε τις απαραίτητες εντολές μόνο δεν θα έκανε σε κανέναν εντύπωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts