Lakisss Οκτώβριος 15, 2012 #941 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2012 Επιτέλους...η Εμμανουέλα μου έγινε γυναίκα!:clap: Σήμερα τα βρήκα τυχαία...ε, ρε ομελέτες που αναμένονται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Οκτώβριος 15, 2012 #942 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2012 Επιτέλους...η Εμμανουέλα μου έγινε γυναίκα!:clap: Σήμερα τα βρήκα τυχαία...ε, ρε ομελέτες που αναμένονται! Όπα και κότα! Μια έχεις ή πολλές; Την Εμμανουέλα σου την κόβω πιο πολύ για κρέατος παρά αυγού, μια εκτίμηση απλά. Εγώ έχω και φροντίζω 3 "Νανάκια" που πετάνε αυγά σαν πολυβόλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Οκτώβριος 15, 2012 #943 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2012 Μια έχεις ή πολλές; Την Εμμανουέλα σου την κόβω πιο πολύ για κρέατος παρά αυγού, μια εκτίμηση απλά.Εγώ έχω και φροντίζω 3 "Νανάκια" που πετάνε αυγά σαν πολυβόλο!Ιδέα δεν έχω αν είναι κρέατος η όχι, και ούτε κατέχω από κότες.Το πήρε για πλάκα η μάνα μου δώρο στον ανιψιό από την λαική όταν ήταν μικρό, και να σου πω την αμαρτία μου δεν περίμενα να ζήσει...έλα όμως που έγινε θηρίο!:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Οκτώβριος 15, 2012 #944 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2012 Ωραίο δώρο πάντως. Τη παραδέχομαι τη μητέρα σου. Η δίαιτα της Εμμανουέλας τι περιλαμβάνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Οκτώβριος 15, 2012 #945 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2012 Ωραίο δώρο πάντως. Τη παραδέχομαι τη μητέρα σου. Η δίαιτα της Εμμανουέλας τι περιλαμβάνει;σιτάρι/καλαμπόκι, και που και που κανένα μαρούλι, ντομάτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Οκτώβριος 15, 2012 #946 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2012 Οπότε τώρα ώρα για φουρνο η Εμμανουέλα? Έκλεισε σαν γυναίκα ε? Να γίνει και αυτή ένα είδος δημοσιογράφου με πατάτες που λέει και ο Αρκάς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Οκτώβριος 15, 2012 #947 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2012 Οπότε τώρα ώρα για φουρνο η Εμμανουέλα? Όχι ρε συ...τώρα ήρθε η σειρά να της φέρω boyfriend!:kiss3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Οκτώβριος 15, 2012 #948 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2012 Αν θες μόνο αυγά γιατί να τις βρεις κόκορα; Εκτός αν θες και κοτοπουλάκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Οκτώβριος 15, 2012 #949 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2012 Θέλω να γυρίσω το ''Εμμανουέλα....τα πρώτα σκιρτήματα του έρωτα!'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 16, 2012 #950 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 123456 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 16, 2012 #951 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 Τζακ Ρασελ ειναι ? Εχει μια φιλη μου εναν τετοιο διαολο ! ΠΟΛΥ ενεργεια ρε παιδακι μου !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 16, 2012 #952 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 Τζακ Ρασελ ειναι ? Εχει μια φιλη μου εναν τετοιο διαολο ! ΠΟΛΥ ενεργεια ρε παιδακι μου !!! Τζακ ρασελ ειναι ναι, μεγαλη αλητεια λεμε...τρομοκρατια σε ολη τη γειτονια ..ειναι πανεξυπνα τρεχουν ολη μερα και εχουν πολυ γελιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 16, 2012 #953 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 Γενικα ειναι ησυχα η ξυπνανε ολη την γειτονια αμα τους κατσει ας πουμε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 16, 2012 #954 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 [MENTION=101]ea6gka[/MENTION] πανέμορφο διαολάκι. Εχω και εγώ ένα Απίστευτα σκυλιά πραγματικά [MENTION=4643]o polonos[/MENTION] Ο δικός μου είναι ΚΥΡΙΟΣ γενικά, δεν ξεσηκώνει την γειτονιά αν τον αφήσω μόνο του, αλλά μπορεί να μου κάνει τα νεύρα τσατάλια σε δευτερόλεπτα όταν είμαι μαζί του Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 16, 2012 #955 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 οχι ησυχα ειναι απλα οταν δουνε κανα σκυλο να περναει απο εξω τον περνουν στο κυνηγι, ας ειναι και ο σκυλος Χ30 φορες το μεγεθος τους. Για διαμερισμα δεν ξερω αν κανουν αλλα οπως εχω ξαναπει αν εμενα σε διαμερισμα δεν υπηρχε περιπτωση να παρω σκυλο , μονο γατο.Γελαω με το πως τρεχουν, σπανε το σωμα τους μπρος πισω για να τρεξουν γιατι εχουν μικρα ποδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 16, 2012 #956 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 απλα οταν δουνε κανα σκυλο να περναει απο εξω τον περνουν στο κυνηγι, ας ειναι και ο σκυλος Χ30 φορες το μεγεθος τους. Αυτο ισχύει και έχει πολύ πλάκα όταν γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Οκτώβριος 19, 2012 #957 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2012 Εγώ έχω και φροντίζω 3 "Νανάκια" που πετάνε αυγά σαν πολυβόλο! Σε έξι ημέρες έχω πάρει πέντε αυγά, καλά δεν είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Οκτώβριος 19, 2012 #958 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2012 Σε έξι ημέρες έχω πάρει πέντε αυγά, καλά δεν είναι? Μια χαρά είναι, αλλά η κότα είναι νέα ακόμη. Aν παχύνει θα μειωθούν τα αυγά. Αν βραχεί επίσης το ίδιο. Σε απότομες αλλαγές καιρού το ίδιο. Πάρε και ένα τσουβάλι φυτική τροφή ωοτοκίας να της ανακατεύεις με το φαϊ. Επίσης αν βρεις κάτω από καμιά πέτρα σκουλήκια κατσαρίδες και έντομα κλπ αμόλα την, θα τα χλαπακιάσει όλα. Εκεί να δεις ταχύτητα ραμφίσματος. Τέλος μη τη κρατάς για πολύ καιρό στο ίδιο διαιτολόγιο. Θα βαρεθεί και θα αρχίσει να τρώει λιγότερο, οπότε πάλι δε θα κάνει αυγά. Τελευταίο αλλά ΠΟΛΥ σημαντικο. Η κότα για να κάνει αυγό πρέπει να νιώθει άνετα. Αυτό που κάνω εγώ είναι ένα ξύλινο τελάρο και ξεραμένα στάχια μέσα, πραγματικά είδα διαφορά στην παραγωγή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Οκτώβριος 19, 2012 #959 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2012 Την έχω σε ένα κήπο 160 τετραγωνικά και αλωνίζει. Βασικά έχει σκάψει το σύμπαν και τρώει συνεχώς φυτά, βλάστηση κτλ. Όλη την ημέρα σκάβει σαν JCB! Λέω να πάρω άλλη μία για να έχει παρέα, προς το παρών συχνάζει με μία πολύ ήσυχη γάτα που αράζει στον κήπο μου. Έχει βρεί ένα μέρος και κάνει το αυγό, το πρόβλημα είναι ότι έχει μάθει να κοιμάται επάνω σε ένα δεντράκι και βρέχεται η χαζοβιόλα! Τι να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Οκτώβριος 19, 2012 #960 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2012 Γενικοτερα χρειαζεται κοτετσι γιατι εχει 5 εκατομμυρια φυσικους "εχθρους". Ερχεται και χειμωνας... δεν θα την παλεψει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts