deninho Σεπτέμβριος 4, 2012 #901 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2012 Δυστυχως οχι γιατι λιγες μερες ειναι που τον φεραμε και δεν προλαβαμε καλα καλα ουτε κατι εμβολια που θελουμε να του κανουμε.και το ειχαμε και στο μυαλο μας να του βαλουμε κολαρο με ενα τηλεφωνο εστω πανω.τωρα απο αυριο εκτυπωση και κολλημα μπας και βρουμε κατι.αν και απο οσο ξερω απο το σκυλι,καπου θα ειναι και θα καθεται φοβισμενος γιατι κλανει μεντες με το παραμικρο...περιοχη ελληνορωσων ,νεο ψυχικο διπλα στη κατεχακη.Σου έυχομαι να τον βρεις σύντομα. Μια συμβουλή, από τις 5 φορές που το έσκασε ο δικός μου στο χωριό: Αν το είχες πάει βόλτες στην περιοχή, δοκίμασε να ψάξεις εκεί που πήγατε, και εκεί κοντά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Σεπτέμβριος 4, 2012 #902 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2012 Σου έυχομαι να τον βρεις σύντομα. Μια συμβουλή, από τις 5 φορές που το έσκασε ο δικός μου στο χωριό: Αν το είχες πάει βόλτες στην περιοχή, δοκίμασε να ψάξεις εκεί που πήγατε, και εκεί κοντάΓυρισε μονος του τελικα!βγηκε η μανα μου το πρωι για να δει αν εχει ερθει και μες τη καλη χαρα μας φωναζει οτι ηταν απο κατω.του ανοιξαμε και μπηκε...παλι καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Σεπτέμβριος 4, 2012 #903 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2012 Γυρισε μονος του τελικα!βγηκε η μανα μου το πρωι για να δει αν εχει ερθει και μες τη καλη χαρα μας φωναζει οτι ηταν απο κατω.του ανοιξαμε και μπηκε...παλι καλα. να μαντεψω το πρωτο πραγμα που θα κανεις ειναι κολαρο με αριθμο ετσι? σκεψου και για το τσιπακι και σου ευχομαι να μην το ξαναπερασεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Σεπτέμβριος 4, 2012 #904 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2012 να μαντεψω το πρωτο πραγμα που θα κανεις ειναι κολαρο με αριθμο ετσι? σκεψου και για το τσιπακι και σου ευχομαι να μην το ξαναπερασεις Εννοειται φυσικα.η μανα μου εκλαιγε χθες απο την στεναχωρια της ενω εγω με τον αδελφο μου και τον πατερα μου κοβαμε ποσες ωρες βολτες.ακομα και με τις μηχανες κοβαμε γυρες. σε καποια φαση ημουν με τον αδελφο μου και ειχε την αλυσιδα του σκυλου στο χερι τυλιγμενη και περναγαμε απο μια γρια και πηγε τοιχο τοιχο και μας κοιταζε σα χουλιγκανς Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Σεπτέμβριος 9, 2012 #905 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=rgXRMML-34k]Laughing Cockatoo - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Σεπτέμβριος 9, 2012 #906 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 Ο νέος μας γάτος. Μας πήρε μέρες για να καταλάβουμε ότι είναι κουφός, αλλά παραμένει γλύκας και έξυπνος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Σεπτέμβριος 10, 2012 #907 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2012 [MENTION=400]astrolabos[/MENTION]Γατες Αγιου Ορους Photo Album - Imgur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Σεπτέμβριος 11, 2012 #908 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 Εννοειται φυσικα.η μανα μου εκλαιγε χθες απο την στεναχωρια της ενω εγω με τον αδελφο μου και τον πατερα μου κοβαμε ποσες ωρες βολτες.ακομα και με τις μηχανες κοβαμε γυρες.σε καποια φαση ημουν με τον αδελφο μου και ειχε την αλυσιδα του σκυλου στο χερι τυλιγμενη και περναγαμε απο μια γρια και πηγε τοιχο τοιχο και μας κοιταζε σα χουλιγκανς Tσιπάρισμα 100% , στείρωση για πολλούς λόγους υγείας αλλά και του κόβεις τα πολλά σουλατσαρίσματα και φυσικά εκπαίδευση για να μην σου φύγει ξανά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 12, 2012 #909 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 Μήπως θέλει κανείς γατάκι; 1,5 μήνα, πανέξυπνο, κανελί χρώμα, θηλυκό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Σεπτέμβριος 12, 2012 #910 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 Μετά τις διακοπές σου, θα έχει βλεννόρροια, τέτανο, σύφιλη και σκορβούτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 13, 2012 #911 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2012 ...στείρωση για πολλούς λόγους υγείας...Υπάρχουν επίσης και πολλοί λόγοι υγείας να μην του κάνεις στείρωση, ειδικά αν είναι θηλυκό και δεν έχει ούτε μία γέννα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Σεπτέμβριος 13, 2012 #912 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2012 Υπάρχουν επίσης και πολλοί λόγοι υγείας να μην του κάνεις στείρωση, ειδικά αν είναι θηλυκό και δεν έχει ούτε μία γέννα.H απαρχαιωμένη άποψη ότι πρέπει να έχει τουλάχιστον μία γέννα, ένα θηλυκό σκυλί, είναι σε μεγάλο ποσοστό λανθασμένη, με την στείρωση γλυτώνεις πρώιμους ενδομήτριους καρκίνους , οστεοπόρωση και άλλα χίλια δύο μύρια κακά.Επίσης αρκετές βραχυκέφαλες ράτσες εγκυμονούν κινδύνους θανάτου και του σκυλιού αλλά και των κουταβιών,μιας και οι βραχυκέφαλες φυλές θέλουν καισαρική.Δεν παίζουμε με την υγεία του σκύλου μας, στείρωση άμεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 13, 2012 #913 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2012 H απαρχαιωμένη άποψη ότι πρέπει να έχει τουλάχιστον μία γέννα, ένα θηλυκό σκυλί, είναι σε μεγάλο ποσοστό λανθασμένη, με την στείρωση γλυτώνεις πρώιμους ενδομήτριους καρκίνους , οστεοπόρωση και άλλα χίλια δύο μύρια κακά.Μπορείς να μου πεις ποιός το υποστηρίζει αυτό; Δεν το έχω ακούσει από κανένα γιατρό, εκπαιδευτή, breeder, ενώ αντίθετα όσοι γνωρίζω υποστηρίζουν πως η στείρωση πριν από γέννα εγκυμονεί πολύ υψηλά ποσοστά καρκίνου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Σεπτέμβριος 13, 2012 #914 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2012 (edited) Μπορείς να μου πεις ποιός το υποστηρίζει αυτό; Δεν το έχω ακούσει από κανένα γιατρό, εκπαιδευτή, breeder, ενώ αντίθετα όσοι γνωρίζω υποστηρίζουν πως η στείρωση πριν από γέννα εγκυμονεί πολύ υψηλά ποσοστά καρκίνου.Μην αναφέρεσαι σε breeder , που για εμφανείς λόγους θέλουν να αναπαράγουν μιας και αυτό είναι το έσοδο τους.Η στείρωση μειώνει επιθετικότητα, καρκίνο μαστών, πυομήτρα αρκετά άλλα χίλια δύο άσχημα για την υγεία του κατοικιδίου σου.Θέλεις link από γιατρούς? (breeders και εκπαιδευτές δεν συμπεριλαμβάνω μιας και δεν είναι αρμόδιοι ιατρικά να απαντήσουν)Η άποψη του να γεννήσει πριν στειρωθεί είναι μύθος και μη επιστημονικά πλέον αποδεκτή.Κάνε google έρευνες και θα βρεις αρκετές.Επιμένω στην στείρωση"Οι έρευνες δείχνουν ότι σκυλιά που έχουν στειρωθεί πριν από τον πρώτο τους οίστρο έχουν πιθανότητες λιγότερες από 0,5% να γνωρίσουν καρκίνο του μαστού συγκριτικά με το 8% μετά από τον δεύτερο οίστρο"PositiveDogTrainingΣτείρωση - Σκύλοςleon » Blog Archive » Στείρωση – Ενημερωθείτε!- - -VETS - - - - vets.gr Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 13, 2012 από Typhonios Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 14, 2012 #915 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2012 6 χρόνια στον τάφο του αφεντικού του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Σεπτέμβριος 16, 2012 #916 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2012 6 χρόνια στον τάφο του αφεντικού τουHachi: A Dog's Tale (2009) - IMDb Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Σεπτέμβριος 18, 2012 #917 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Σεπτέμβριος 28, 2012 #918 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiko_Xoiridio Σεπτέμβριος 29, 2012 #919 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 Αυτή είναι η μικρή Μάγια. Πριν από 3 εβδομάδες εμφανίστηκε στην πόρτα μας. Παρά το γεγονός ότι έχουμε ήδη δυο σκυλιά στο σπίτι, από την πρώτη στιγμή έγινε το νέο μέλος της οικογένειας μας. Σήμερα το πρωί, την βρήκαμε κατατρομαγμένη και γεμάτη αίματα. Δεν μπορούσε να σταθεί στα δυο πίσω της πόδια. Ο κτηνίατρος μας είπε ότι κάποιος την πυροβόλησε με καραμπίνα... Ευτυχώς από μακριά και για αυτό τα σκάγια απλά την έγδαραν και δεν της έκαναν ζημιά. Απλά από τον φόβο της δεν μπορούσε να περπατήσει. Της έδωσε ένα παυσίπονο και μια αντιβίωση και 1 ώρα μετά η Μάγια βρήκε ξανά τον παλιό καλό της εαυτό. Τώρα για αυτόν που την πυροβόλησε τι να πω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 29, 2012 #920 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 Που την έχετε ωρέ και την πυροβόλησαν; Ρε πόσο @%@#$@# κόσμος υπάρχει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts