Dant3 Ιούνιος 2, 2012 #841 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2012 I am in your helmet cleaning ur ζελατινα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Ιούνιος 3, 2012 #842 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2012 Tα ΟΤ διαγράφηκαν, η συνέχεια για τα κράνη εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 11, 2012 #843 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Δεν πάει ο νους, αλλά να γιατί δεν πρέπει να πετάμε τίποτα κάτω. Όλα επιβαρούν με τον τρόπο τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούνιος 12, 2012 #844 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 Δεν πάει ο νους, αλλά να γιατί δεν πρέπει να πετάμε τίποτα κάτω. Όλα επιβαρούν με τον τρόπο τους.Με τις καποτες στις παραλιες τι γινεται ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 12, 2012 #845 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 Άμα δεις καμιά δεκαοχτούρα να σου φέρνει λίγο να αρχίσεις να ανησυχείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeRiChO Ιούνιος 13, 2012 #846 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 Με τις καποτες στις παραλιες τι γινεται ? Όχι σκουπίδια,όχι καπότες σε θάλασσες και ακτές(το είπε και ο γλάρος και τα ημισκούμπρια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 14, 2012 #847 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 27, 2012 #848 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2012 (edited) τελικα ολα ειναι πιθανα[ame=http://www.youtube.com/watch?v=9Wr48VFhZH8&feature=relmfu]Tigers in Action at Out of Africa Wildlife Park (Tiger Splash Part 2) - YouTube[/ame][ame=http://www.youtube.com/watch?v=pRYVU5K5AxM&feature=related]Lioness and White Tiger Greatest Hits April 2010 - YouTube[/ame][ame=http://www.youtube.com/watch?v=AiJuPEeOHnk&feature=related]yo,un tigre y un leon - YouTube[/ame] Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 27, 2012 από GoMaR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούλιος 1, 2012 #849 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2012 Δεν το βάζω προφανώς για να το λυπηθούμε, το αντίθετο....προσέξτε πόσο όρεξη για ζωή έχει το μικρό![ame=http://www.youtube.com/watch?v=0T3hQs-s1OY&feature=colike]Anakin playing in the hallway & meeting Trixie, Kitten missing back legs - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιούλιος 1, 2012 #850 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2012 τελικα ολα ειναι πιθαναLioness shows trust in man with her newborn cubs. ενα ακομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούλιος 1, 2012 #851 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2012 Δεν το βάζω προφανώς για να το λυπηθούμε, το αντίθετο....προσέξτε πόσο όρεξη για ζωή έχει το μικρό!Ο γατούλης μου έχασε το Πάσχα το ένα ποδαράκι του πίσω και μου τον θυμίζει πάρα πολύ, είναι το ίδιο δραστήριος. Υπέροχα πλάσματα. Σήμερα σαν να μην άλλαξε τίποτα, τρέχει και παίζει ακόμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούλιος 8, 2012 #852 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=czhpQe-56qg&lr=1]σαν το σκυλο με τη γατα....[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Ιούλιος 8, 2012 #853 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2012 My cat Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούλιος 9, 2012 #854 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2012 (edited) Επειδή δεν μπορώ να διαβάσω 43 σελίδες νήμα... Ασχολείται κανείς με ενυδρία;Έπεσε στα χέρια μου ένα αρκετά μεγάλο ενυδρείο και λέω σιγά σιγά να ξεκινήσω και θέλω λίγο βοήθεια γιατί είμαι παντελώς άσχετος. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 9, 2012 από swatoner Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούλιος 9, 2012 #855 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2012 Δεν ρωτάς και εδώ;Aquazone Forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούλιος 9, 2012 #856 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2012 Δεν ρωτάς και εδώ;Aquazone ForumΈχω ήδη ξεκινήσει το διάβασμα και εκεί και στο gab Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 9, 2012 #857 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2012 Επειδή δεν μπορώ να διαβάσω 43 σελίδες νήμα... Ασχολείται κανείς με ενυδρία;Έπεσε στα χέρια μου ένα αρκετά μεγάλο ενυδρείο και λέω σιγά σιγά να ξεκινήσω και θέλω λίγο βοήθεια γιατί είμαι παντελώς άσχετος.Αν εχεις διαθεση και χρονο καθε βδομαδα (αντε 2!) τουλαχιστον να το καθαριζεις ειναι ομορφο αλλα κοστιζει κιολας.Τι ενυδρειο εχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούλιος 9, 2012 #858 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2012 Ferplast Dubai 100Έφυγε ο κουνιάδος μου μόνιμα εξωτερικό και μου έμεινε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Ιούλιος 9, 2012 #859 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2012 Εκτος απο μια γατα εχω και εγω ενα 200λιτρο ενυδρειο με δισκους Αν θελεις καμια πληροφορια για το στησιμο, εδω ειμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούλιος 9, 2012 #860 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2012 Εκτος απο μια γατα εχω και εγω ενα 200λιτρο ενυδρειο με δισκους Αν θελεις καμια πληροφορια για το στησιμο, εδω ειμαι Τα πάντα θέλω βασικά. Είμαι τελείως αρχάριος. Δίσκους ήθελε να βάλει και ο κουνιάδος μου αλλά για οικονομικούς λόγους δε το τελείωσε και τελικά έφυγε. Απλά έχω το ενυδρείο και θέλω να τελειώσω την μετακόμιση σήμερα να δώ τι άλλο έχει. Φίλτρα, χαλίκια κλπ. Το καλό είναι το ενυδρείο έχει και λάμπες έτοιμες και χρονοδιακόπτη. Για αρχή λέω να βάλω κανα μικρό κοπάδι ψαριών να μάθω και αργότερα μερικούς δίσκους. Θα δείξει γιατί ακόμα είμαι στην αρχή. Πάντως θα σε πρίξω με pms σε ενημερώνω να το ξέρεις απο τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts