ea6gka Δεκέμβριος 23, 2011 #741 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 meowδεν ξερω αν εχει κατι και του εβαλες μπλουζακι, αλλα να ξερεις οτι δεν του κανει καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 24, 2011 #742 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2011 Το ξερω. Ειναι μιας σκυλιτσας και το πηρα για να βγαλω μερικες φωτογραφιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 25, 2011 #743 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2011 O γατούλης μου ο Κανέλος. και ένα βιντεάκι που τρώει με τα χέρια του. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=5Pr-FAsWngk]O gatos trwei me ta xeria tou - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolis Δεκέμβριος 26, 2011 #744 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιανουάριος 12, 2012 #745 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2012 Απιστευτοι αυτοι που συνδυαζουν δυο ζωακια. Μπορει να εχει ξαναμπει καπου αλλα δεν το εχω τσεκαρει. Αν γυρισει βεβαια ο κοντα-στο-λυκο χασκις και τραβηξει καμια δαγκανια στο κατσουλι αν τον πονεσει ειναι αλλου θεμα βεβαια.... [ame] [/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιανουάριος 16, 2012 #746 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=7IsWdPPXhQk]How to make a baby stop crying - YouTube[/ame] !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιανουάριος 17, 2012 #747 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2012 Χάρηκα που το είδα έτσι χαρούμενο. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=7YmXdeRXqv8&feature=colike]One happy dog - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 17, 2012 #748 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2012 Φθιώτιδα: επτά αλεπούδες νεκρές από δηλητηριασμένα δολώματα | EcoNews.gr εκτελεση επι τοπου η τιμωρια για τους ενοχους , δεν εχω κανενα οικτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιανουάριος 17, 2012 #749 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2012 Φιλε και γω το ιδιο ελεγα μεχρι που εμαθα τι κακο μπορει να σου κανει η αλεπου αν εισαι επαγγελματιας εκτροφεας.Μολις εμαθα και γω σκεφτομουν αλλον τροπο αντιμετωπισης.Θα μου πεις αν δεν ειχαν λογο δε θα τις δηλητηριαζαν.Αλλα οι φιλοζωικες δε κανουν τιποτα οταν τους λες οτι εχεις προβλημα παρα μονο οτανμαθουν κατι τετοιο ( αποτροπαιο μεν ) τρεχουν να κραξουν.Υπαρχει προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 17, 2012 #750 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2012 τα εχω ακουσει 100.000 φορες αυτο που λες, μηχ. περιβαλλοντος ειμαι και ξερω πολυ καλα οτι ο επαγγελματιας εκτροφεας ΔΕΝ του τρωνε οι αλεπουδες το livestockεπιπλεον η αλεπου παιρνει ενα θηραμα και φευγει, δεν ειναι σκυλος ή νυφιτσα να τα σκοτωσει ολα απο ενστικτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιανουάριος 17, 2012 #751 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2012 Φιλε μου δεν παιρνω το μερος τους.Αλλα σε κοτετσι αν μπει αλεπου η κουναβι μπορει απλα να τα κανει π9τ@να ολα.Το δε κουναβι απλα για λιγο αιμα μπορει να κοψει λαιμο απο οτι βρει μονο και μονο για το fun of killing.Αλλα γενικα τι να λεμε τωρα, μεσα σε οσα στραβα εχει η ελλαδα βαλε και αυτο μεσα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 17, 2012 #752 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2012 οχι, η αλεπου θα μπει στο κοτετσι θα παρει μια κοτα και θα φυγει, ειναι μυθος οτι η αλεπου σκοτωνει για πλακα, τις μπερδευουν με το κουναβι και τη νυφιτσα. Ξερω και απο πρωτο χερι μενω στο Δασος της Σανης και εχω και κοτεςκαι τελος παντων τη φολα δεν μπορω να τη δεχτω σε καμμια περιπτωση, ειναι οτι πιο ατιμωτικο υπαρχει στο κοσμο. Δεν δικαιολογειτε με τπτ απο εμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιανουάριος 17, 2012 #753 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2012 κάπου διάβαζα ότι ορισμένοι βάζουν χήνες μαζί με τα άλλα πτηνά τους, για προστασία από τις αλεπούδες (δεν ξέρω για τα άλλα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 17, 2012 #754 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2012 ναι , οι χηνες ειναι ο καλυτερος συναργεμος. χαλανε κοσμο και τρομαζουν επιδοξους κλεφτες, διποδους και τετραποδους Link to comment Share on other sites More sharing options...
hondo1 Ιανουάριος 18, 2012 #755 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2012 Ο τσοπάνης μας..στους 8 μήνες :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 1, 2012 #756 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2012 (edited) το ότι θα μου έλεγε η μάνα μου «έχουμε και το σκύλο μέσα στο σπίτι», ούτε ως αστείο δεν το φανταζόμουν πριν από 5-6 μήνες (δε συζητάω για πριν από ένα χρόνο που δεν ήθελε καν σκύλο). Βέβαια, αυτό εν πολλοίς οφείλεται στο σκύλο, που μέσα στο σπίτι δεν πειράζει τίποτα και κανέναν. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 1, 2012 από deninho Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 1, 2012 #757 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2012 τι να πειραζει...ο σκυλος θελει να ειναι παντα διπλα στα αφεντικα του και στην οικογενεια που τον μεγαλωνει.το μονο προβλημα ειναι η τριχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 1, 2012 #758 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2012 Θα μπορούσε να πειράζει τη μάνα μου. Δεν μπορεί να την ακουμπήσει ο σκύλος. Σιχαίνεται/φοβάται. Το έχει καταλάβει αυτός, και δεν την ακουμπάει. Αν θέλει χάδια, πλησιάζει και σκύβει το κεφάλι, για να μην την αγχώνει. Επίσης, άλλα σκυλιά κάνουν σαν παλαβά, ανεβαίνουν σε πάγκους, τραπεζάκια κλπ Αυτός τίποτα. Αν του μυρίσει κάτι, θα κάτσει και θα μας κοιτάει και θα ξερογλείφεται, μπας και του δώσουμε. Τέλος, δεν κατουράει μέσα. Ε με τις τρίχες υπήρχε ένα θέμα στην αρχή, αλλά πλέον το συνηθίζει κι αυτό το αφεντικό. Τώρα μένει να την πείσουμε και για ένα δεύτερο σκυλί, λίγο μεγαλύτερο από ετούτο Γιατί μόνος του δεν μπορεί να φυλάει όλη την αυλή. και θέλει και παρέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Φεβρουάριος 1, 2012 #759 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2012 Ενα μικρο ενα μεγαλο λεει ο κανονας. Το μικρο ξυπναει ευκολα-"ρουφιανος" το μεγαλο εχει τη δυναμη-"νταης". Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Μάρτιος 25, 2012 #760 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2012 Αυτή είναι η Νίκη, πριν από 8 μήνες περίπου. Είχαμε σώσει μια γατούλα απ' το δρόμο (Σίλβια πλέον), η οποία αποδείχθηκε ότι ήταν έγκυος, και μας έκανε αυτό το μικρό που βλέπετε. Η οικογένεια αποτελείται και από έναν σιαμαίο με μεγάλα κάκαλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts