Nephiλiμ Δεκέμβριος 2, 2011 #721 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Η Luna! Την εχει ενας φιλος και πραγματικα εχω παθει πλακα με την παρτη της. Μονο που ερχεται και κοιμαται πανω στο ποδι μου....<3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Δεκέμβριος 12, 2011 #722 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=8B3tHfPG9Fk&feature=related]Pablo Attacks Ramsey - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Δεκέμβριος 13, 2011 #723 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 O μεγάλος είναι εντελώς στη φάση <<Βαριέεεεεεεεεεεεεεεεεεμαι μεχρι και να γαυγίσω>> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 13, 2011 #724 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Λευκό πούμα στο Αττικό Πάρκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 13, 2011 #725 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 για τον κύριο Ζαν Ζακ σαν άνθρωπο και το πάρκο του έχετε πληροφορηθεί ή να σας πληροφορήσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Δεκέμβριος 13, 2011 #726 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Για πες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 13, 2011 #727 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Χτύπησε ποδηλάτη ο δ/ντης του Αττ.Πάρκου στην Κηφισιάψάχνω και κάτι άρθρα για τις οικονομικές μπίζνες του κυρίου αυτού που βρωμάνε αλλά δε τα βρίσκω προς το παρόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 20, 2011 #728 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2011 meow Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 20, 2011 #729 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2011 φατσουλα :fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 20, 2011 #730 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2011 Ειναι η ατιμη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Δεκέμβριος 20, 2011 #731 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2011 Σήμερα στο άλσος Συγγρού ήταν ένας πανέμορφος γερμανικός ποιμενικός που αναζητούσε τόσο επίμονα όσο και μάταια κάποιον: αυτόν που τον παράτησε. Αν δεν ζούσα σε διαμέρισμα θα τον είχα μαζέψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Δεκέμβριος 23, 2011 #732 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 έχω τα νεύρα μου σήμερα ΣΔΑδφαδσφγεαδγσδφρ;ςρτςεγσδφψχσδψφασδεφ :wall::wall::wall::wall::wall: τι θα γίνει με τους ανεγκέφαλους να τους πάρει το σπίτι ο θεός να ψοφήσουν να σκωτοθούν μ2ΡΤΑΣΔΧφτ το κεφάλι τους άχρηστοι χρονιάρες μέρες να ψοφήσετε ή να χωφίσει ότι πιο πολίτιμο έχετε για να μάθετε άχριστοι το σπίτι σας κρεμάλα θέλετε σδφξσιγηφσαι;ςε90ορθι213=4ε=2-4ροτφγκωιοηψξ9ερφθε0ιφκωξιοδφηρτσιε :fist: πάνε δύο γατάκια μου :weep: .... πείτε τι να κάνω γιατί θα ψωφίσω όλα τα σκυλιά εντός 1τkm και τους ιδιοκτήτες τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Δεκέμβριος 23, 2011 #733 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 Τί να κάνεις;Προφανώς τίποτα.Κρίμα για το συμβάν.Το έχω πάθει ουκ ολίγες φορές,μυαλό δε βάζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Δεκέμβριος 23, 2011 #734 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 Τί να κάνεις;Προφανώς τίποτα.Κρίμα για το συμβάν.Το έχω πάθει ουκ ολίγες φορές,μυαλό δε βάζουν.ε όχι και τίποτα θα συνεχίσουν να μου τα δηλητιριάζουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Δεκέμβριος 23, 2011 #735 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 Και τί σκέφτεσαι να κάνεις; Έχεις κάποιες αποδείξεις για το ποιός το έκανε ή με το να φαν βρισίδι θα αλλάξει κάτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 23, 2011 #736 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 Αν τον βρεις, καντου κακο. Κατι κακο που θα το θυμαται ολη του την ζωη. Απλα μην αφησεις ιχνη οτι εισουν εσυ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Δεκέμβριος 23, 2011 #737 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 Και τί σκέφτεσαι να κάνεις; Έχεις κάποιες αποδείξεις για το ποιός το έκανε ή με το να φαν βρισίδι θα αλλάξει κάτι;κοίτα πες ότι τις βρήκα αποδείξεις (το επόμενο γατάκι που θα γεννηθεί θα του βάλω σύστημα gps και κάμερα 240 μοιρών full hd με ledakia για να βλέπω στο πλήρες σκοτάδι ...)άμα τον βρω θα τον βάλω να την φάει την φόλα ο παλιο μπιμπ μπιμπ μπιμπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Δεκέμβριος 23, 2011 #738 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 πολυ σκληρο πραμα η φολα.μακαρι αυτοι που τις ριχνουν να φυγουν ετσι και χειροτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Δεκέμβριος 23, 2011 #739 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 πολυ σκληρο πραμα η φολα.μακαρι αυτοι που τις ριχνουν να φυγουν ετσι και χειροτερα.το πιο απλό είναι να βάλω μια κάμερα στην βεράντα να καταγράφει όλο το εικοσιτετράωρο καρέ καρέ τι γίνετε έξω από το σπίτι μου .... φρούριο θα το κάνω άμα ξεκινήσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Δεκέμβριος 23, 2011 #740 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 Η maggie αναρρωνει απο επεμβαση.Ο λογος?Προ ημερων ειχε παρουσιασει καρουμπαλο πλαι στο πισω ποδι σχεδον καπουλια.Μετα απο επισκεψη στο κτηνιατρο διαπιστωθηκε ξενο σωμα 99% αγανο.Προχθες την ανοιξαμε εντελει και το αγανο απο το πλαι ειχε φτασει στην ραχοκοκκαλια ...Αφου το εντοπισαμε εγινε καθαρισμος απολυμανση και ραφη της πληγης.Συντομα θα αφαιρεθουν και τα ραμματα.Προσοχη λοιπον οταν δειτε κανενα υποπτοκαρουμπαλο και ιδιως σε σκυλους που βγαινουν εξω σε χορτα μην το παραμελησετε.Αγανο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts