jdrogas Σεπτέμβριος 12, 2004 Author #161 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Βρηκα μια φωτο απο το johnaki μας πριν απο τεσσερα χρονια περιπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Σεπτέμβριος 12, 2004 Author #162 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Εδω μια φωτο απο το μουσειο θαλασσης στην Κερκυρα. Λαθη της φυσης Αριστερα κατσικακι με πεντε ποδια και δυο ουρες Δεξια αρνακι παλι με πεντε ποδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Σεπτέμβριος 12, 2004 #163 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 αντε ας βαλω και την κανελα....ειναι προσφατες απο κινητο....επειδη δεν εχω αλλες εδω στη δουλεια...ειναι ποιο ομοργη παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Σεπτέμβριος 12, 2004 #164 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 2 :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Σεπτέμβριος 12, 2004 Author #165 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Εδω θα ηθελα καποιος ειδικος να μας πει την αποψη του. Αυτο το κατα τα αλλα πανεμορφο σκυλακι βρισκοταν κατω απο το Κανονι σε μια καφετερια στην Παναγια των Βλαχερνων αλλα εμενα μονο με σκυλο δεν μου μοιαζει. Πιστευω οτι καποιος απο τον πατερα του η την μητερα του ειναι λυκος.Ηταν πολυ φιλικος ηθελε χαδια και οταν του ειπα οπως θα ελεγα στον δικο μου σκυλο Leon να κατσει και τον πιεσα στο πισω μερος της ραχης του γρυλλισε σαν λυκος κι εγω φυσικα εκεινη την ωρα χεστηκα και αρχισα μαζι με την γυναικα μου να απομακρυνομαι. Εκτος και κανω λαθος και υπαρχει καποια τετοια ρατσα παντως εμενα μου φερνει σε λυκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Σεπτέμβριος 12, 2004 #166 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από jdrogas [Σήμερα, στις 21:13] Εδω θα ηθελα καποιος ειδικος να μας πει την αποψη του.Αυτο το κατα τα αλλα πανεμορφο σκυλακι βρισκοταν κατω απο το Κανονι σε μια καφετερια στην Παναγια των Βλαχερνων αλλα εμενα μονο με σκυλο δεν μου μοιαζει.Πιστευω οτι καποιος απο τον πατερα του η την μητερα του ειναι λυκος.Ηταν πολυ φιλικος ηθελε χαδια και οταν του ειπα οπως θα ελεγα στον δικο μου σκυλο Leon να κατσει και τον πιεσα στο πισω μερος της ραχης του γρυλλισε σαν λυκος κι εγω φυσικα εκεινη την ωρα χεστηκα και αρχισα μαζι με την γυναικα μου να απομακρυνομαι.Εκτος και κανω λαθος και υπαρχει καποια τετοια ρατσα παντως εμενα μου φερνει σε λυκο. http://web.ukonline.co.uk/k9z.uk/sports/haski-01.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Σεπτέμβριος 12, 2004 Author #167 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 19:56] http://web.ukonline.co.uk/k9z.uk/sports/haski-01.jpg Aυτο το σκυλακι που ειναι στο λινκ δεν εχει καμια σχεση φιλε Γιαγκ αν μπορεις να ξαναδεις τη φωτο τα ματια του ειναι γαλανα και πολυ σχιστα οπως ακριβως του λυκου. Δες εδω μερικες φωτο που βρηκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Σεπτέμβριος 19, 2004 #168 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από jdrogas [12-09-2004 22:47] Aυτο το σκυλακι που ειναι στο λινκ δεν εχει καμια σχεση φιλε Γιαγκ αν μπορεις να ξαναδεις τη φωτο τα ματια του ειναι γαλανα και πολυ σχιστα οπως ακριβως του λυκου.Δες εδω μερικες φωτο που βρηκα. Χάσκι είναι.Μην δίνεις σημασία στα μάτια, μερικές φορές έχουν διαφορετικό χρώμα στον ίδιο σκύλο.’σε που στην Φώτο δεν φαίνονται.-------------------------------------Πιράνχας εν δράσει!!!!http://home.cogeco.ca/~serrasalmus/husky_jimTablet_feeding.WMV Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Σεπτέμβριος 19, 2004 Author #169 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 Επιμενω χασκι δεν ειναι κατι αλλο ισως δεν ξερω καμια μυστηρια διασταυρωση τα χασκι ειναι εντελως διαφορετικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Σεπτέμβριος 19, 2004 #170 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 Kai εγω θα ελεγα οτι φερνει προς χασκυ .Κοιτα αυτες τις φωτο http://www.miowebitalia.com/desktop/animali/pag2/hasky.jpghttp://www.sweb.cz/cestovani/img/bodie/bodie16.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Σεπτέμβριος 19, 2004 Author #171 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 Παιδια δεν ειναι λογος να ανοιξουμε αντιπαραθεση απλα εγω το ειδα ζωντανο και επειδη εχουν περασει ουκ ολιγα σκυλια απο τα χερια μου και ακριβως επειδη ηθελα να παρω χασκι δεν ειναι χασκι ειλικρινα εχει μεγαλη διαφορα στα ματια οχι στο χρωμα αλλα στο σχημα τα αυτια του ειναι πολυ κοντα οχι οπως του χασκι και το χρωμα στο τριχωμα ξανθο απο οσο ξερω δεν υπαρχει ξανθο χασκι. Μπορει ομως η φωτγραφια να μην το δειχνει σωστα και να εχετε δικιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 22, 2004 #172 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 γατα ο μαστορας..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SharpJazz Σεπτέμβριος 22, 2004 #173 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 LOL Αχαχαχαχα! Κοπρίτης κορυφαίο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 22, 2004 #174 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 εγω ειχα εναν ημιαιμο που τον μαζεψα απο τη μεσαια λωριδα της εθνικης στη ροδο 30ημερων.....περναγαν συνεχεια αμαξια και δεν μπορουσε να παει ουτε αριστερα ουτε δεξια.... ειχε κατσει πανω στην λευκη διπλη διαχωριστικη και εκλαιγε.Διασταυρωση Σεττερ με Μπρακ........Απιστευτος συνδυασμος.παιχνιδιαρης οσο δεν πηγαινε αλλο αλλα πανεξυπνος......δεν σας κανω πλακα......σχεδον μιλουσε με τις εκφρασεις του.τον κρατησα 4 χρονια στο μαγαζι του πατερα μου.ειχε 4 στρεμματα να τρεχει...δυστυχως ηταν σε κοινη θεα.....ηρθαν και τον ζηταγαν αρκετοι κυνηγοι ''φιλοι'' του πατερα μου αλλα επιμεναμε να μην τον δινουμε.........μια μερα βρηκαμε σπασμενα τα λουκετα της επιχειρησης με κοφτη.το ιδιο και την αλυσιδα του....................τον εψαξα 2χρονια σε ολα τα χωρια και τις αυλες του νησιου........εκανα εκατονταδες χιλιομετρα με το αυτοκινητο.εβαλα και αγγελια με αμοιβη.....τιποτα ομως.....ο Αρης εξαφανιστηκε για τα καλα.εμοιαζε υπερβολικα στο σκυλο του ZYX....μονη διαφορα το κυριαρχο χρωμα ηταν το ασπρο.ακομα μου λειπει........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 27, 2004 #175 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 το σουκου πηγα σε μια φαρμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 27, 2004 #176 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 το ονομα του "Χαρμπιλας" (δεν ξερω τι σημαινει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 27, 2004 #177 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 ανακαλυψα οτι ειναι αρκετα εξυπνα ζωα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 27, 2004 #178 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 εδω η "Ηρα" που εκπαιδευεται απο τωρα για κυνηγι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 27, 2004 #179 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 και τελος ενα μικρο μοσχαρακι... μην βαλω και ολα τα ζωα που ηταν εκει γιατι θα ξημερωθουμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Φεβρουάριος 28, 2005 #180 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Νεος μελος στην οικογενεια και το ονομα του: Ρ Ι Κ Ο οκ οκ ξεθαψα το thread αλλα ειμαι πολυ χαρουμενος με τον μικρουλι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts