Wizard! Ιούλιος 28, 2011 #661 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2011 Να του κάνεις λογαριασμό στο twitter Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Ιούλιος 29, 2011 #662 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2011 Να του κάνεις λογαριασμό στο twitter σπουργίτερ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 19, 2011 #663 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2011 To μωρό μας τρώει μεσημεριανό... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=uCb5anCNwzk]Perseus eating - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Αύγουστος 19, 2011 #664 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2011 χμμμ.. ένα τέτοιο θα μπορούσε να κάνει αχτύπητο δίδυμο με το σκύλο μου, που κυνηγάει (και καμιά φορά τρώει...) τις σφήκες Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Αύγουστος 20, 2011 #665 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2011 και ο δικος μου μύγες χάφτει, δεν είναι καλύτερος :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Αύγουστος 21, 2011 #666 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 +1 ακομα με την maggie.Μια βεβαια δεν της την χαρισε και απεκτησε ενα μαγουλοισαμε μια φραντζολα ψωμι ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 17, 2011 #667 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2011 O μπαμπάς με έβγαλε βόλτα! Εγώ σας βλέπω, εσείς; Ναι, πολύ ωραία σκιά εδώ, αλλά είναι δική μου! Τσα! Σας την έσκασα! Η μαμά μου! Λέτε να μου δώσει τίποτα να φάω...; Αυτό ήταν, πιό ψηλά δεν έχει...; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 18, 2011 #668 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2011 νεο αιμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 25, 2011 #669 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2011 (edited) Ωρε παλικαρια , πηγανε τα ανιψια μου χθες και πηρανε ενα παπακι , μικρο . Και το ειχανε σε χαρτοκιβωτιο στο σπιτι μεσα . Χθες ητανε μια χαρα - σημερα την εχει ξαπλαρει στο κουτι και ειναι ετοιμο να τα τιναξει : ( Δεν το κακομεταχειριστηκανε απλα το χαιδεψανε λιγο απαλα και το κρατησανε στα χερια τους . Οπως το ειδα σημερα ειναι ετοιμο να ψοφησει . Τι παιζει αραγε ? Το πειραξε η αιχμαλωσια ? Το πειραξε οτι το χωρισανε πολυ μικρο απο την μανα του και τα αδερφια του ? Πηγα να του δωσω σημερα λιγο νερο με ενα καλαμακι αλλα τπτ . Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 25, 2011 από Athens2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Σεπτέμβριος 25, 2011 #670 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2011 Ωρε παλικαρια , πηγανε τα ανιψια μου χθες και πηρανε ενα παπακι , μικρο . Και το ειχανε σε χαρτοκιβωτιο στο σπιτι μεσα . Χθες ητανε μια χαρα - σημερα την εχει ξαπλαρει στο κουτι και ειναι ετοιμο να τα τιναξει : ( Δεν το κακομεταχειριστηκανε απλα το χαιδεψανε λιγο απαλα και το κρατησανε στα χερια τους . Οπως το ειδα σημερα ειναι ετοιμο να ψοφησει . Τι παιζει αραγε ? Το πειραξε η αιχμαλωσια ? Το πειραξε οτι το χωρισανε πολυ μικρο απο την μανα του και τα αδερφια του ? Πηγα να του δωσω σημερα λιγο νερο με ενα καλαμακι αλλα τπτ . Έχεις ένα ζωντανό που είναι έτοιμο να πεθάνει και περιμένεις απαντήσεις από τεχνολογικό φόρουμ; Θα έπρεπε ήδη να το είχατε πάει το καημένο στον κτηνίατρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 25, 2011 #671 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2011 Κατι τετοιο θα γινει , η θα τους πω να το πανε πισω με την οικογενεια του ( οπως αναφερω δεν ειναι δικο μου . ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Σεπτέμβριος 25, 2011 #672 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2011 Ωρε παλικαρια , πηγανε τα ανιψια μου χθες και πηρανε ενα παπακι , μικρο . Και το ειχανε σε χαρτοκιβωτιο στο σπιτι μεσα . Χθες ητανε μια χαρα - σημερα την εχει ξαπλαρει στο κουτι και ειναι ετοιμο να τα τιναξει : ( Δεν το κακομεταχειριστηκανε απλα το χαιδεψανε λιγο απαλα και το κρατησανε στα χερια τους . Οπως το ειδα σημερα ειναι ετοιμο να ψοφησει . Τι παιζει αραγε ? Το πειραξε η αιχμαλωσια ? Το πειραξε οτι το χωρισανε πολυ μικρο απο την μανα του και τα αδερφια του ? Πηγα να του δωσω σημερα λιγο νερο με ενα καλαμακι αλλα τπτ . Τα παίρνουνε από την εκκολαπτική κατευθείαν για οικονομία, χωρίς να τα αφήσουν σε θερμοθαλαμο να μεγαλώσουν. Είναι καταδικασμένα τα περισσότερα. Ελάχιστα επιβιώνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasPoly Σεπτέμβριος 30, 2011 #673 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2011 (edited) Να και ο δικος μου ο μπεμπης! Μια απο αυτες τις μερες θα ανεβασω και το νεο αποκτημα μου ενα κουταβι καυκασου 2 μηνων :clap: Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 30, 2011 από VasPoly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 30, 2011 #674 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2011 Μπράβο! Έτσι πρέπει να είναι τα σκυλιά, ελεύθερα σε κήπο να τρέχουν. Τα λατρεύω αλλά στο διαμέρισμα δεν τα βάζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasPoly Σεπτέμβριος 30, 2011 #675 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2011 Στο διαμερισμα ειναι κριμα γιατι πρεπει να πηγαινεις βολτες συχνα μεσα στην μερα πραγμα που ειναι δυσκολο ετσι οπως εχουν γινει οι ζωες μας.Εκει που ειναι ο Duffy!!! εχει 1 στρεμμα αυλη να τρεχει αλλα και παλι βολτα εξω τον πηγαινω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Σεπτέμβριος 30, 2011 #676 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2011 Τα λατρεύω αλλά στο διαμέρισμα δεν τα βάζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 30, 2011 #677 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2011 Ούτε τα τόσο μικρά, ούτε τα γατιά Όταν αποκτήσω σπίτι με κήπο, θα έχω αρκετά Link to comment Share on other sites More sharing options...
RPG Οκτώβριος 6, 2011 #678 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2011 Κι ας μένεις σε πολυκατοικία, αρκεί να βγάζεις έξω το ζωντανό καθημερινά να ξεσκάει. Δε θέλουν χωράφια τα σκυλιά, λίγη συντροφιά και χάδια τους φτάνουν. Εγώ έχω έναν γάτο αλλά δεν τον έχω βγάλει ποτέ φωτογραφία γιατί...ντρέπεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Οκτώβριος 7, 2011 #679 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 Ο καινούριος μας γατούλης. Το πόσο δαγκώνει και τσιγκλάει ακόμα και στο άκυρο,στον αστράγαλο εκεί που κάθεσαι ή στο χέρι δεν φαντάζεστε,αλλά τον λατρεύω γιατί τον τσιγκλάω και εγώ και παίζουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Οκτώβριος 7, 2011 #680 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 H Τζίνα στο ποτάμι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts