Lakisss Ιούλιος 11, 2011 #641 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2011 Περιμένω απαντήσεις άν ισχύει ή όχι, απ' όσους έχουν γάτες. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=T9TmmF79Rw0]YouTube - How to deactivate a cat[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούλιος 11, 2011 #642 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2011 γιεα ραιτ.Οσες γατες εχω πιασει απο εκει για μεταφορα κινουνται ανετα και σου κανουν το χερι εμπριμε για πλακα.Αν θες να μεταφερεις γατα χωρις να σε στειλει στο νοσοκομειο,την σηκωνεις λιγο πρωτα πιανοντας την απο εκει,και μετα προσπαθεις κρατωντας να σπρωχνεις λιγο(ελαχιστα,να μην πονα το ζωο) τα εμπρος ποδια προς τα εμπρος ωστε να μην μπορει να κανει πολλες επικινδυνες κινησεις.τα σχολια στο youtube απο κατω θεικα παντως "can i do this to my wife?"" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούλιος 11, 2011 #643 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2011 Ίσως ρέ Τσάκωνα το μανταλάκι να προσομοιώνει το μητρικό grip...ξέρω γώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιούλιος 12, 2011 #644 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2011 Απο χθες η Maggie ειναι θυμα του καυσωνα.Πλεον την κανουμε βολτες στα μπαλκονια (οταν γυριζει ο ηλιος να την χτυπαει την αλλαζουμε)και την κατεβαζουμε μονο για να κανει την αναγκη της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιούλιος 12, 2011 #645 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2011 γιεα ραιτ.Οσες γατες εχω πιασει απο εκει για μεταφορα κινουνται ανετα και σου κανουν το χερι εμπριμε για πλακα.Αν θες να μεταφερεις γατα χωρις να σε στειλει στο νοσοκομειο,την σηκωνεις λιγο πρωτα πιανοντας την απο εκει,και μετα προσπαθεις κρατωντας να σπρωχνεις λιγο(ελαχιστα,να μην πονα το ζωο) τα εμπρος ποδια προς τα εμπρος ωστε να μην μπορει να κανει πολλες επικινδυνες κινησεις. τα σχολια στο youtube απο κατω θεικα παντως "can i do this to my wife?"" ! εγω τα δικα μου οταν θελω να τα βαλω σε κανα καλαθι για μεταφορα παντα απο κει τα πιανω και καθονται οπως το γατι στο βιντεο...ακομα και αγριογατες σε χωρια/εξοχικα ετσι τις πιανω και δεν αντιδρουν. Φυσικα πρωτα χανω παντα 2 ωρες να τα "κυνηγαω" με το καλο , χαδακια και τα σχετικα :inlove: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούλιος 12, 2011 #646 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2011 [MENTION=12049]LAKIS[/MENTION]s και βεβαια ισχυει!!Αλλωστε αν εχεις παρατηρησει η μαμα γατα τα γατακια της οταν τα πιανει απο εκει ...σουζα καθονται!!!Εγω τις πιανω συχνα απο εκει.Τις βλεπεις να τα χανουν,αλλα δεν ποναν πιστεψε με.Τωρα αυτο με το τσιμπιδι που δειχνει το βιντεο το βρισω πολυ τραβηγμενο.Φανταζομαι ο τυπος θα το ανακαλυψε για να την κανει να ησυχαζει τα βραδια που κοιμαται; Η δε ξερω και γω τι....Πολυ weird!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούλιος 15, 2011 #647 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2011 Ίσως ρέ Τσάκωνα το μανταλάκι να προσομοιώνει το μητρικό grip...ξέρω γώ?Το δοκιμασα στον Νιονιο με το χερι μου και οχι με κλιπ και παλι δεν δουλεψε ετσι οπως στο βιντεο.Απλα επιβραδυνθηκαν λιγο οι κινησεις του αν και γενικα ειναι by default πολυ νωθρο ζωο οποτε μπορει να ειναι ιδεα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούλιος 15, 2011 #648 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2011 Στο σβέρκο δαγκώνουν οι αρσενικοί τις θηλυκές για να τις ακινητοποιήσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιούλιος 16, 2011 #649 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2011 Το δοκιμασα στον Νιονιο με το χερι μου και οχι με κλιπ και παλι δεν δουλεψε ετσι οπως στο βιντεο.Απλα επιβραδυνθηκαν λιγο οι κινησεις του αν και γενικα ειναι by default πολυ νωθρο ζωο οποτε μπορει να ειναι ιδεα μου.Δοκίμασε και αυτά τώρα:[ame=http://www.youtube.com/watch?v=oFOk95Q5Yc0]Japanese TV Show - Cat Experiments - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιούλιος 16, 2011 #650 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2011 εγω το δοκιμαζω αρκει να μου πει καποιος πως βγαζω την ταινια μετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Ιούλιος 16, 2011 #651 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2011 Υπουλα και γρηγορα... : DΒεβαια μετα θα σε κανει σουρωτηρι η γατα ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιούλιος 16, 2011 #652 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2011 Γατα διχως ουρα ειναι cosworth με μοτερ απο Ka . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούλιος 16, 2011 #653 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2011 ο δικός μου σκύλος ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιούλιος 17, 2011 #654 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=_YD-cwOFdgQ]Funny Cat : Pick a hand, Any Hand. - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούλιος 17, 2011 #655 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2011 ο δικός μου σκύλος ... τι του εκανες και κοιταει ετσι?:whip: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούλιος 17, 2011 #656 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2011 τι του εκανες και κοιταει ετσι?:whip: κοιτάει ένα κομμάτι της μπανάνας που θα του έδινα και για αυτό κάθετε προσοχή ... σπάνιο πράγμα μόνο όταν κρατάω φαί γίνεται .:tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούλιος 24, 2011 #657 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2011 Μεγαλώνουν γρήγορα τα άτιμα 22 Απριλίου: Σήμερα: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούλιος 28, 2011 #658 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2011 μόλις μάζεψα άπο κάτω ένα σπουργιτάκι το έβαλα σε ένα κλουβάκι και το άφησα το κλουβάκι στην πίσω βεράντα (όπου και έπεσε) σε ένα ψιλό σημείο μπας και το δουν (είναι πολύ μικρό) και συνέχεια κοιτάει προς τα πάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούλιος 28, 2011 #659 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2011 συγγνώμη για το διπλό ποστ αλλά το σπουργιτάκι συνήλθε από την πτώση και τώρα φωνάζει :clap: .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούλιος 28, 2011 #660 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2011 τσίου τσίου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts