johncsj Αύγουστος 17, 2010 #501 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2010 Φίλε kezm πολύ όμορφη η σκυλίτσα σου. Κι εγώ είχα 2 επανιέλ μπρετόν (το 1 μας "άφησε" πέρυσι δυστυχώς) και είναι πολύ υπάκουα. Ειδικά αν ασχοληθείς μαζί τους γίνονται σαν άνθρωποι. :flower: Αύριο (άμα κάτσει σε μια μεριά η γυρουλού ) μπορεί να την τραβήξω καμιά φωτογραφία και να την ανεβάσω εδώ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kezm Αύγουστος 17, 2010 #502 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2010 Αύριο (άμα κάτσει σε μια μεριά η γυρουλού ) μπορεί να την τραβήξω καμιά φωτογραφία και να την ανεβάσω εδώ.χεχε έτσι είναι.Είναι από την φύση τους κυνηγόσκυλα και έχουν πραγματικά πολύ ενέργεια. πωωω Λυπάμαι για το μικρό που χάσατε... από τι αν επιτρέπεται; Από ασθένεια ή από καμία φόλα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση johncsj Αύγουστος 18, 2010 Δημοφιλής Δημοσίευση #503 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2010 Μα ως κυνηγόσκυλο την έχουμε (λουλού τη φωνάζουμε ), αλλά γενικά σαν ράτσα είναι πολύ καθαρά, οπότε 1 φορά την εβδομάδα τη βάζουμε και στο σπίτι να μας κάνει παρέα. :flower: H σκυλίτσα που είχαμε (η γιαγιά της) την λέγανε κι αυτή λουλού, και τη χάσαμε επειδή ήταν 13.5 - 14 χρονών (λόγω ηλικίας δηλαδή). Αυτή ήταν πραγματικός άνθρωπος όμως. Οτιδήποτε και να της λέγαμε το άκουγε με θρησκευτική ευλάβεια, και το κωμικοτραγικό στην όλη ιστορία, είναι ότι από τότε που γεννήθηκε είχε πρόβλημα με την ακοή. Φαντάζεσαι πως κάναμε όταν τη χάσαμε και ειδικά ο πατέρας μου, που για 1η φορά στη ζωή μου τον είδα να δακρύζει για κάτι. YΓ: Βρήκα φώτος 3 ετών (όταν γεννήθηκε), να δείτε τη λουλού και τα υπόλοιπα διαολάκια της οικογένειάς τους, γιατί άμα κάτσει τώρα να τη βγάλω φωτογραφία εμένα να με πάρετε τηλέφωνο. Εδώ είναι η αφροδίτη με τα νεογέννητά της (η μητέρα της λουλούς, και κόρη της γιαγιάς λουλούς ). Τώρα την έχει ο θείος μου (μας τη ζήτησε επειδή ήθελε ένα πολύ καλό κυνηγόσκυλο). Εδώ όλα τα μικρά της παρέας... λίγο πιο μεγάλα τώρα. Κι εδώ η λουλού (μπροστά) με το ρούντι (πίσω). Ο ρούντι ήταν το τελευταίο που δώσαμε, και μέχρι να βρούμε (καλό εννοείται)... οικοδεσπότη να το πω?, τον είχαμε και τον φροντίζαμε. 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση jpavly Αύγουστος 18, 2010 Δημοφιλής Δημοσίευση #504 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2010 2 από τα 7 βρωμόγατα της γειτονιάς 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Αύγουστος 26, 2010 #505 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2010 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/08/blog-post_5180.html?spref=fb o τιτλος του θρεντ (ΤΑ ΖΩΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ) αναρωτιέμαι τελικά ποια είναι πραγματικά τα ΖΩΑ.. Πρώτη φόρα ακούω κάτι τέτοιο στην συγκεκριμένη πόλη και ντρέπομαι που κατοικώ σε αυτή.... Και τρελένομαι ακόμα πιο πολύ γιατι ο πεζόδρομος είναι κοντα στο σπίτι μου και αν είχα ακούσει κάτι θα πήγαινα απ ευθείας να τα βοηθίσω όπως μπορώ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 26, 2010 #506 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2010 Αν υπάρχει Θεία δίκη, ελπίζω να τους βρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 26, 2010 #507 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2010 Δεν υπάρχει, αστυνομία χρειάζεται να τους κλείσει μέσα. Πόσο δύσκολο θα ήταν να τους βρουν δηλαδή; Απλά δεν ενδιαφέρονται. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Αύγουστος 26, 2010 #508 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2010 (edited) Μια φολα και "εχω το κεφαλι μου υσηχο" ?Ετσι νιωθουν αυτοι οι ανθρωποι?Υσηχοι?Επειδη και καλα "καθαρισε" ο τοπος? Το χουμε μαθει τωρα το κολπο,οτι ζωο δεν μας αρεσει ---- > ΦΟΛΑ. Ακομη και στο χωριο μου δεν τολμαμε να εχουμε σκυλο,γιατι πολυ απλα ξερουμε οτι δεν θα τον βλεπουμε για πολυ... Αλλα δεν ξερω τωρα ποιος ειναι πιο ζωο απο τον αλλον.Αυτοι οι δηθεν φιλοζωοι που παιρνουν σκυλακια για καπριτσια της μικρης τους κορης και μετα τα παραταν στον δρομο?Αυτοι που ριχνουν φολες ή αυτοι που πινουν τον φρεντοτσινο και σκεφτονται πως θα τα μαζεψουν μετα απο κει ,αφου θα χουν πεθανει. Ειμαστε ολοι υπευθυνοι για την κατασταση αυτη με τα αδεσποτα στους δρομους. δε μασανε τα γατια απο υψος : φιλου εχει σκασει 4 φορες σε μαρμαρο απ τον 5ο...γκαστρωθηκε και ηρεμησε Aκριβως!Εμενα εχουν πεσει πολλες φορες απο την βεραντα.Μια φορα εριξα την μια εγω καταλαθως ενω περπατουσα ακρη ακρη στα καγκελα και μιλουσα.Αυτη κοιμοταν και μολις καταλαβε οτι επεφτε σε κλασματα του δευτερολεπτου γυρισε στα ισια της και επεσε με τα ποδια. Οι γατες χρησιμοποιουν την ουρα τους γι τετοιες περιστασεις.Εδω ειχα εναν μαυρο γατο που πηδαγε απο τους στυλους της ΔΕΗ μονοκοματα Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 26, 2010 από Hydra 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Αύγουστος 26, 2010 #509 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2010 ειχαν ερθει κατι φιλοι μας στο εξοχικο και φεραν και το παιδι τους μαζι το σκυλι απλα αφασια.τελος 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 26, 2010 #510 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2010 (edited) ο καφετις jpavly ειναι ωραιος, λεω να τον υιοθετησεις :yes4: παρτε και τον καινουριο , ονομα : ενα και ενα (ευκολο να καταλαβετε γιατι) Uploaded with ImageShack.us Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 26, 2010 από ea6gka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση performer Αύγουστος 26, 2010 Δημοφιλής Δημοσίευση #511 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2010 ενα καινουργιο μελος της οικογενειας.. ροτβαιλερ 100% καθαροαιμοειναι αξιοπροσεκτο τα δειγματα υπακοης και συμπεριφορας που δειχνει απο τοσο μικρο. το θηριάκι μας έτσι όπως είναι σήμερα 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Αύγουστος 26, 2010 #512 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2010 Οξύνθηκε μου φαίνεται.. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Αύγουστος 26, 2010 #513 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2010 Οξύνθηκε μου φαίνεται.. χαχα θα το εβαζα στις ατακες αλλα λιγοι θα το πιασουν χαχαχαχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 27, 2010 #514 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2010 ο καφετις jpavly ειναι ωραιος, λεω να τον υιοθετησεις :yes4:παρτε και τον καινουριο , ονομα : ενα και ενα (ευκολο να καταλαβετε γιατι) Uploaded with ImageShack.us Ωραίος ο ένα κι ένα, χεχε. Προς το παρόν απαγορεύεται το γατί στο σπίτι για λόγους υγείας της γυναίκας, στο μέλλον μακάρι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Daytime Dreamer Αύγουστος 31, 2010 Δημοφιλής Δημοσίευση #515 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2010 Δες εδω ο δικος σου καμωματα ... στα @@ του ολα! 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση NooDle Αύγουστος 31, 2010 Δημοφιλής Δημοσίευση #516 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2010 να και το νεο μέλος ο Σωτηράκης golden retriever απο γονείς με χαρτιά παρακαλώ 8 εβδομάδων τώρα 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Αύγουστος 31, 2010 #517 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2010 Ειναι πανεμορφος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Σεπτέμβριος 11, 2010 #518 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2010 Πεθανε σημερα το γατι μου ...RIP ... απο δηλητηριαση μαλλον γιατι χθες το βραδυ ειχα βρει και ενα αλλο στο πεζοδρομιο αθικτο ... μολις το εθαψα! Εχω σιχαθει εντελως αυτη την χωρα και ιδιως τους ανθρωπους της ... δεν λυπαμαι πλεον κανεναν και τιποτα για οτι και να παθει ... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Οκτώβριος 17, 2010 #519 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2010 Πάρτα μλκ που θα με βγάλεις και video [ame=http://www.youtube.com/watch?v=J-kk7WYWaoQ]YouTube - Cattack -- Panasonic TZ10[/ame] 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Οκτώβριος 19, 2010 #520 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2010 The HORROR....!! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts