NooDle Απρίλιος 14, 2010 #421 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2010 Δεν αρκεί να τα λέμε φίλε Noodle. Σκέψου τι ρόλο παίζουμε κι εμείς πίσω από αυτό, η υπερκατανάλωση μας και ο γρήγορος τρόπος ζωής έχουν δημιουργήσει φάρμες με ζώα που γεννιούνται και πεθαίνουν χωρίς να βλέπουν το φως του ήλιου. Εμείς όλοι το έχουμε δημιουργήσει αυτό. Συμφωνώ αλλα δεν φανταζόμουν ποτέ οτι θα δω κάτι τέτοιο.Τώρα θα μου πεις που ζείς ολα στη ζωή δεν είναι όπως νομίζουμε.. Ειλικρινά αυτο το βίντεο με κάνει να μην θέλω να φάω κρέας... edit: Είμαι πολύ χάλια γιατί του γαμπρού μου το σκυλί κρεμάστηκε απο τον φράχτη..... new foundland.. O morgan.. απλά τέλειος.. θα ανεβάσω και μια του φωτογραφία να τον έχουμε εδω μέσα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 16, 2010 #422 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 ..... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση ea6gka Απρίλιος 17, 2010 Δημοφιλής Δημοσίευση #423 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2010 ξεχασα τις καλυτερες... 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Απρίλιος 17, 2010 #424 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2010 ξεχασα τις καλυτερες... Χαχααχααααα... Αρντάν ο γάτος, δεστον που την άραξε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 17, 2010 #425 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2010 εγω απορουσαν αν και ποτε θα παρει φωτια η ουρα του 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Απρίλιος 19, 2010 #426 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2010 Καλα απολο το σπιτι βρηκε και χωθηκε εκει πανω ? wtf. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Απρίλιος 19, 2010 #427 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2010 αφου υψος και ζεστη θελουν 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 21, 2010 #428 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2010 αφου υψος και ζεστη θελουν να ποσταρω και αυτη που καθεται ΜΕΣΑ στο τζακι? αυτο το γατι ειδικα εχει ενα θεμα με τη ζεστη , τον εχω πιασει να κοιμαται και πανω στο καυστηρα εν ωρα λειτουργιας. Σκεφτομαι αν τελικα κατι δε παει καλα μαζι του , ο γιατρος λεει οτι απλα ειναι κρυουλιαρης Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 22, 2010 #429 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2010 Απλά τους αρέσει πολύ η ζέστη, κι η δικιά μου κοιμόταν πάνω σε καυτό σώμα καλοριφέρ, αλλά και πάνω στην οθόνη (19άρα crt τότε) που έβραζε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Απρίλιος 27, 2010 #430 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2010 Σκυλάκι 3 μηνών ημίαιμο λυκάκι χαρίζεται. Πληροφορίες 6973026450 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση nickstamat Μάϊος 16, 2010 Δημοφιλής Δημοσίευση #431 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2010 Αυτό το απίστευτο κουταβάκι μάς βρήκε αυτό το Σ/Κ στο εξοχικό. Φόραγε στο λαιμό ένα χοντρό σκοινί δεμένο τριπλό κόμπο σφιχτά... (ήθελα να πιάσω στα χέρια μου τον αχρείο που του το έβαλε) Αφού το ανακουφίσαμε από αυτό, το ταΐσαμε και το φροντίσαμε και ήταν όλη μέρα στο μπαλκόνι μας και έπαιζε σαν τρελό! Μακάρι να είχαμε τη δυνατότητα να το πάρουμε εδώ στο σπίτι. Αλλά με τον ίδιο τρόπο είχαμε στο παρελθόν άλλα 2 σκυλιά εκεί "δικά μας". Πηγαίναμε κάθε Σ/Κ κι αυτά μας περίμεναν εκεί. Ίσως είναι και καλύτερα έτσι, να είναι ελεύθερο στη φύση του. Ελπίζω να είναι εκεί τώρα που θα ξαναπάω! Υ.Γ.: Ακούω προτάσεις για να του βγάλουμε όνομα (είναι θηλυκό!) 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Μάϊος 16, 2010 #432 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2010 vidia από το nvidia !!!!! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Μάϊος 17, 2010 #433 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2010 Λυσιστράτη από Ati:woot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση NooDle Μάϊος 24, 2010 Δημοφιλής Δημοσίευση #434 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2010 (edited) [ame]http://www.youtube.com/watch?v=psItEPjggTM[/ame]απλά δεν υπάρχει το βίντεο.. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 24, 2010 από NooDle 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 25, 2010 #435 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2010 να προειδοποιεις αλλη φορα οτι ειναι "βαρυ" βιντεο....ρε δακρυσα.αληθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Μάϊος 25, 2010 #436 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2010 Χωρίς να λέω ότι δεν στεναχωρήθηκα/συγκινήθηκα ή whatsoever, στο βίντεο φαίνεται σαν ο γάτος να προσπαθεί να προσελκύσει το θηλυκό αλλά μάλλον δεν γνωρίζει ότι έχει "φύγει". Αυτό που είδα και πραγματικά με τάραξε είναι εδώ Όσοι δεν αντέχουν κάτι τέτοια ας μην το ανοίξουν , έχει σχέση με τα βασανιστήρια που περνάνε οι πίθηκοι θα στα εργαστήρια "Για την πρόοδο της επιστήμης".... [ame= http://www.youtube.com/watch?v=Cx_4s5YWKLE]http://www.youtube.com/watch?v=Cx_4s5YWKLE[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Μάϊος 25, 2010 #437 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2010 έχει σχέση με τα βασανιστήρια που περνάνε οι πίθηκοι θα στα εργαστήρια "Για την πρόοδο της επιστήμης".... δεν ξέρω κατά πόσο και σε τι ποσοστό έχουμε εξέλιξη στα φάρμακα και ιατρική και αν έχουμε πραγματικά μεγάλη εξέλιξη, τότε τι θα ήταν καλύτερό αντί για αυτό? :nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Μάϊος 25, 2010 #438 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2010 (edited) ρε παιδια...νταξ! μην μας ψυχοπλακωνετε τωρα για βαλτε καμια φατσουλα να "γλυκανει" το θρεντ ξεκιναω εγω..αυτη ειναι η Ηβα! Έγινε επεξεργασία Μάϊος 25, 2010 από goku_dbz 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση GoMaR Μάϊος 25, 2010 Δημοφιλής Δημοσίευση #439 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2010 που λετε βγηκα βολτα με την φωτογραφικη και εντωπισα αυτο το γατι...το ξυπνησα απο τα κλικς 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Μάϊος 25, 2010 #440 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2010 (edited) και εδω ο Ιντεφίξ μου... ειναι 3 χρονων... ειναι σχεδον αναπηρος αλλα εχει 100% ενεργεια!!! κοιμόταν όρθιος την στιγμη που τον εβγαζα φοτο (στην κυριολεξία) εδω μια πιο κανονικη εδω καθόταν και κοιταγε έξω ΕΙΝΑΙ ΓΙΓΑΝΤΑΣ!! και εδω ενα βιντεο που ηταν πιο μικρος... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=0elzr7v0iE0]YouTube - o skulos moy[/ame] @georgeks78 : δεν θελω να σε στεναχωρησω.. αλλα για West highland terier μου κανει... σαν το δικό μου.. τα σναουζερ μινιατουρ ειναι ετσι.... Έγινε επεξεργασία Μάϊος 25, 2010 από uNick 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts