Jump to content

Γιατί τόσο μικρό Score, στον Kingston SV100S264G ?

PetranEVO

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά,

Με αφορμή το θέμα, που έχει δημιουργηθεί ήδη με τα Benchmark των SSD.

Έκανα και εγώ το Test και το αποτέλεσμα ήταν κάπως... περίεργο να το πώ καλύτερα.

zjjl9y.jpg

Έχει περάσει και το Latest Firmware που έχει βγεί για τον σκληρό δίσκο.

Απο Drivers,για Windows 7 x64,τα άφησα να κάνουν μέσω Microsoft Update ότι χρειαστεί αν και δεν νομίζω να χρειάστηκε ,γιατί είναι Laptop.

Αυτά... :wall:

Γιατί ο SSD σου είναι ο Kingston SV100 (που φοράει ελεγκτή JMicron JMF618, αν δεν κάνω λάθος). Αυτές είναι οι επιδόσεις του, φυσιολογικά είναι τα αποτελέσματά σου.

Εκτός κι αν δεν κατάλαβα την ερώτηση σου...

όχι δεν είναι φυσιολογικά τα αποτελέσματα, το seq. write έπρεπε να είναι πάνω από 170ΜΒ/s, αν και πολλοί με 618-powered SSD έχουν τέτοια θέματα. Ο SSD σου έχει φτάσει στο σημείο-χωρίς-επιστροφή και θέλει low-level clear aka secure erase με κάποιο hhd-tool .

Έχουν κυκλοφορήσει κάποια firmware updates από kingston και καλά για αποφυγή του προβλήματος αυτού αλλά ... o GC του 618 είναι για τις ζωοπανηγύρεις. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι backup -> secure erase -> να αφήσεις 5%-10% unpartitioned space.

Πώς την "πάτησες" έτσι ? αφησες κανα defrag-schedule ? τον έλιωσες σε μετρήσεις ?

δες products

edit: αφού τον φέρεις σε εργοστασιακή κατάσταση πέρνα μία και από τον Les και κάνε ότι λέει : http://thessdreview.com/ssd-guides/optimization-guides/the-ssd-optimization-guide-2/

Επειδή έβλεπα κι εγώ χαμηλά write σε kingston, παίζει να έχουμε και τον ίδιο, το μόνο που το διόρθωνε είναι η ανασυγκρότηση με το perfect disc 10. Ο controller αυτός μοιάζει να μην περνάει σωστά το trim στον δίσκο.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Επειδή έβλεπα κι εγώ χαμηλά write σε kingston, παίζει να έχουμε και τον ίδιο, το μόνο που το διόρθωνε είναι η ανασυγκρότηση με το perfect disc 10. Ο controller αυτός μοιάζει να μην περνάει σωστά το trim στον δίσκο.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

το έκανα με το Perfect Disc 12, Optimize & Defraγ μόνο το Write ανέβηκε στα 40 Mb/s όλα τα άλλα παρουσίασαν μια ανοδική φάση των 2 Mb Μόνο ...

Score : 92

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.