PetranEVO Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2012 Καλησπέρα παιδιά, Με αφορμή το θέμα, που έχει δημιουργηθεί ήδη με τα Benchmark των SSD. Έκανα και εγώ το Test και το αποτέλεσμα ήταν κάπως... περίεργο να το πώ καλύτερα. Έχει περάσει και το Latest Firmware που έχει βγεί για τον σκληρό δίσκο. Απο Drivers,για Windows 7 x64,τα άφησα να κάνουν μέσω Microsoft Update ότι χρειαστεί αν και δεν νομίζω να χρειάστηκε ,γιατί είναι Laptop. Αυτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Οκτώβριος 5, 2012 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 5, 2012 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 Γιατί ο SSD σου είναι ο Kingston SV100 (που φοράει ελεγκτή JMicron JMF618, αν δεν κάνω λάθος). Αυτές είναι οι επιδόσεις του, φυσιολογικά είναι τα αποτελέσματά σου.Εκτός κι αν δεν κατάλαβα την ερώτηση σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Οκτώβριος 5, 2012 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 όχι δεν είναι φυσιολογικά τα αποτελέσματα, το seq. write έπρεπε να είναι πάνω από 170ΜΒ/s, αν και πολλοί με 618-powered SSD έχουν τέτοια θέματα. Ο SSD σου έχει φτάσει στο σημείο-χωρίς-επιστροφή και θέλει low-level clear aka secure erase με κάποιο hhd-tool . Έχουν κυκλοφορήσει κάποια firmware updates από kingston και καλά για αποφυγή του προβλήματος αυτού αλλά ... o GC του 618 είναι για τις ζωοπανηγύρεις. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι backup -> secure erase -> να αφήσεις 5%-10% unpartitioned space. Πώς την "πάτησες" έτσι ? αφησες κανα defrag-schedule ? τον έλιωσες σε μετρήσεις ?δες productsedit: αφού τον φέρεις σε εργοστασιακή κατάσταση πέρνα μία και από τον Les και κάνε ότι λέει : http://thessdreview.com/ssd-guides/optimization-guides/the-ssd-optimization-guide-2/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Οκτώβριος 7, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 μπορεί σε κάποιο Defrag.Έχει το Latest Firmware.Πως κανω αυτο το Low level clear ?Δεν το εχω κανει ποτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juno12 Οκτώβριος 7, 2012 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 Επειδή έβλεπα κι εγώ χαμηλά write σε kingston, παίζει να έχουμε και τον ίδιο, το μόνο που το διόρθωνε είναι η ανασυγκρότηση με το perfect disc 10. Ο controller αυτός μοιάζει να μην περνάει σωστά το trim στον δίσκο.Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Οκτώβριος 9, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 Επειδή έβλεπα κι εγώ χαμηλά write σε kingston, παίζει να έχουμε και τον ίδιο, το μόνο που το διόρθωνε είναι η ανασυγκρότηση με το perfect disc 10. Ο controller αυτός μοιάζει να μην περνάει σωστά το trim στον δίσκο.Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2το έκανα με το Perfect Disc 12, Optimize & Defraγ μόνο το Write ανέβηκε στα 40 Mb/s όλα τα άλλα παρουσίασαν μια ανοδική φάση των 2 Mb Μόνο ...Score : 92 Link to comment Share on other sites More sharing options...
juno12 Οκτώβριος 11, 2012 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2012 βάλε τις επιλογές όπως τις βλέπεις εδώ: http://www.thelab.gr/skliroi-diskoi-elegktes-kai-optikes-syskeyes/ssd-defrag-raid0-support-tony-trim-72643.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.