fatalara Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2012 Παω και εγω σημερα να κατεβασω χαρουμενος το παρακατω game μετα απο προπαραγγελια μεσω origin. Command & Conquer - The Ultimate Collection - Site βαζω τα game να κατεβαινουν και φευγω για δουλεια, γυριζω σπιτi και βλεπω οτι ηταν ολα ετοιμα, ανοιγω τοτε να παιξω το red alert 1 και βλεπω αυτο http://i.imgur.com/PhGIx.png μετα παω να ανοιξω το red alert 2 και μου βγηκε το ζονκ http://i.imgur.com/JTdHx.jpg το tiberian sun ζηταγε ενα dll και οπως μαντεψατε δεν ανοιγε. τα καινουργια game της σειρας δεν τα εχω κατεβασει ακομα αλλα λογικα θα δουλευουν. Τωρα εγω σαν καταναλωτης βλεπω ενα προιον που γραφει πανω οτι εχει διορθωθει για να παιζει σε windows7 και τελικα δεν ισχυει, αυτο δεν ειναι απατη? Μπορω να ζητησω πισω τα 30 ευροπουλα μου? Να κανω μαζι με αλλους εξαπατημενους καμια μηνυση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Οκτώβριος 5, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 Δοκίμασε σε compatibility mode και λογικά θα τρέξει. Αν δεν δουλέψει επειδή κάτι παραπλήσιο είχε και το starcraft (το original όχι το 2) δοκίμασε το παρακάτω. Είναι κουφό αλλά δουλέυει!!! Right click the Starcraft icon -> Properties -> Compatibility tab Check ALL the Settings, but do NOT check Compatibility Mode When you are ready to play, right click your desktop and click “Screen Resolution”. Leave this window open. Now launch Starcraft! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Οκτώβριος 5, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 τελικα ολα ειναι οκ εκτος απο το red alert 2 και το tiberian sun. αυτο που διαβασα εγω στα φορουμ ειναι οτι αυτα τα 2 παιχνιδια πρεπει να τα κανεις install σαν admin αλλιως σου βγαζουν αυτα τα θεματα ***fatal***... για το red alert2 και some dll files are missing or damaged plz reinstall the game για το tiberian sun. το θεμα ειναι οτι το origin κανει την εγκατασταση αυτοματα μολις κατεβει το παιχνιδι. Αν τρεξω το origin σαν admin θα κανει δουλεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Οκτώβριος 5, 2012 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 Λογικά ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Οκτώβριος 5, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 ουτε τωρα εγινε κατι, ΤΑ ΝΕΥΡΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥ:rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Οκτώβριος 5, 2012 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 Windows XP mode ίσως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Οκτώβριος 5, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 Δεν παίρνει τπτ ότι και να κανείς windows Xp 98 95 με η χωρίς admin. Ts και ra2 δεν παίζουν και το ίδιο πρόβλημα εχει όλος ο κόσμος απο ότι διαβάζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saijzo Οκτώβριος 5, 2012 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 ρίξε κι εδώ μια ματιά Command & Conquer Universe of Games - CNCNZ.com Forumsμπάς και.Πάντως εγώ μόνο με το generals είχα πρόβλημα.Anyway εύχομαι καλή τύχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Οκτώβριος 5, 2012 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 Windows xp mode όχι compatibility μέσα από τα 7.Download Windows XP Mode Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Οκτώβριος 7, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 Λοιπον τα εφτιαξα ολα. Τα χρωματα στα red alert 1 και στο c&c1 φτιαχνουν οταν τερματιζεις τη λειτουργεια explorer.exe απο τη διαχειρηση εργασιων. Κλεινεις απο εκει πριν το game και το τρεχεις παλι απο <αρχειο νεα εργασια> οταν βγεις απο το game και ολα κομπλε. Για red alert 2 και tiberian sun πρεπει να κανετε αυτο αν σας βγαζει ***fatal*** η dll missing Games won't run in Vista/7: Vista/7 users should take ownership of the TFD main folder. To do this, right click on the "Command & Conquer The First Decade" folder,go to Properties -> Security -> Advanced -> Owner -> Edit -> Select your username -> Tick "Replace Owner" box -> Apply.Vista/7 users should also disable User Account Control:Start -> Control Panel -> User Accounts -> Turn User Account Control On Or Off -> Untick "Use User Account Control" -> OK -> RestartBusiness & Ultimate users:Start -> Control Panel -> Classic View -> Administrative Tools -> Local Security Policy -> Local Polices -> Security Options ->User Account Control: Behaviour of the elevation prompt for administrators in Admin Approval Mode -> Change to: Elevate without promptingUser Account Control: Run all administrators in Admin Approval Mode. Change to: Disable-> Restart ολο το θεμα με το τι πρεπει να κανετε ειναι εδω Common Problems (Updated 11/12/2011) Καλη διασκεδαση σε οσους ασχοληθουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.