daospi Οκτώβριος 6, 2012 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 strawberry , cheapsmells και fragrancenet είναι 100% αξιόπιστα. Για το FragranceX δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Οκτώβριος 7, 2012 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 Classique Rock Star Jean Paul Gaultier perfume - a fragrance for women 2005 Ένα φεγγάρι μ άρεσε αυτό το συγκεκριμένο άρωμα.. αλλα δεν υπάρχει πλέον (για να το κάνω δωράκι) αναρωτιέμαι είναι το ίδιο με το Classique? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Οκτώβριος 7, 2012 Author #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 για μένα το θέλω. συγκεκριμένα το dior farenheit Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Οκτώβριος 7, 2012 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 για μένα το θέλω. συγκεκριμένα το dior farenheit59€ το tester 100ml και 63€ το κανονικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 7, 2012 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 Το Z Zegna δεν το έχει κανείς πάντως που κοίταξα.Το Fragrancedirect δεν έχει Chanel. Το strawberry το βρήκα πιο ακριβό από τα αεροδρόμια που συνήθως ψωνίζω. Στο cheapsmells δεν είχε καθόλου αντρικά για chanel.To beauty.com ήταν λίγο πιο ακριβό από αεροδρόμια. Για κάποιον που μένει βόρεια Ελλάδα προτείνω να επισκεφτεί τα duty free στα σύνορα (Σκόπια και Βουλγαρία), εκεί παίζουν πολύ καλές τιμές σε αρώματα, καπνά και ποτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Οκτώβριος 8, 2012 Author #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2012 εμένα δεν με βλέπω να επισκέπτομαι duty free για αρκετό καιρό ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.