filthy_dwarf Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2012 Hello έχει ψωνίσει κανείς κάποιο άρωμα από Internet και να ήταν φτηνό και αξιόπιστο το site? Γιατί 80 ευρώ για ένα άρωμα δεν δίνω :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Οκτώβριος 5, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 beautycom.gr ΜΠΙΤΣΙΖ σερτιφαιεντ Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Οκτώβριος 5, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 Ευχαριστώ δάσκαλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 5, 2012 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 FragranceX.comΕχω ψωνισει στο παρελθον με μεγαλες διαφορες σε μεγαλες μαρκες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Οκτώβριος 5, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 Ευχαριστώ πάρτε +1 και οι δύο γιατί είμαι από το κινητό και δεν έχει λαικ Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 5, 2012 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 Αμα δεν κανεις λαικ οταν πας στο πισι, αλοιμονο σου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raziel1416003174 Οκτώβριος 5, 2012 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 FragranceX.comΕχω ψωνισει στο παρελθον με μεγαλες διαφορες σε μεγαλες μαρκες!Το μεγαλύτερό σου ποσό σε παραγγελία πόσο ήτανε?Δεν παίζει τελωνείο?Εγώ συνήθως ψώνιζα από το strawberrynet αλλά έχει πλέον ποιό τσιμπημένες τιμές και μέχρι 100 ευρώ δέμα μου ήρθε κανονικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 5, 2012 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 280 κατι δολλαρια. Δεν ηταν δηλωμενα απ'οξω κ ειμουν κ@λοφαρδος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
raziel1416003174 Οκτώβριος 5, 2012 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 280 κατι δολλαρια. Δεν ηταν δηλωμενα απ'οξω κ ειμουν κ@λοφαρδος...Σου γράφουν και τιμή συνήθως στη συσκευασία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Οκτώβριος 5, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 Εγώ θα κάνω κάτω από 100 ευρώ παραγγελία Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 5, 2012 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 E μια χαρα θα εισαι -λογικα- Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Οκτώβριος 5, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 FragranceX.comΕχω ψωνισει στο παρελθον με μεγαλες διαφορες σε μεγαλες μαρκες!τελικά αυτό έχει τις καλύτερες τιμές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 5, 2012 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 9/10 φορές το φθηνότερο και 100% όχι μαϊμούδες:Discount Perfume, Skincare & Makeup - StrawberryNET.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 5, 2012 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 FragranceX και απο εδω, strawberry εχει τσιμπιμενες τιμες.Εχω κανει παραγγελειες και απο τα 2, τελευτεα ηταν 90 ευρω απο fragrancex ( 4κολωνιες ) :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 5, 2012 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 Τα αρώματα που έχει το strawberry, είναι κατασκευασμένα στην Ελβετία. Προσοχή τι αγοράζετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Οκτώβριος 5, 2012 Author #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 λες να έχει μουφες το άλλο ? οι γκομενες θα το είχαν μυριστεί λογικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Οκτώβριος 5, 2012 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 http://www.cheapsmells.com/ (UK)Perfume, Cheap Fragrances, Cosmetics, Aftershave, Online Perfume Shop - Fragrance Direct (UK)Perfume, Cologne & Discount Fragrances (US)αν και πλέον οι τιμές των αρωμάτων στην Ελλάδα είναι αρκετά καλές και σε αρκετές περιπτώσεις και αρκετά φθηνότερες από εξωτερικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Οκτώβριος 6, 2012 Author #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 ναι η διαφορά δεν είναι μεγάλη αλλά είναι μια διαφορά που την χρειάζεται η τσέπη μου. δηλαδή να δώσω 85 ευρώ Ελλάδα για κάτι που βρήκα με 60 εξωτερικό δεν λέει. αν ήταν μικρότερη η διαφορά οκ πάσο Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Οκτώβριος 6, 2012 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 ναι η διαφορά δεν είναι μεγάλη αλλά είναι μια διαφορά που την χρειάζεται η τσέπη μου. δηλαδή να δώσω 85 ευρώ Ελλάδα για κάτι που βρήκα με 60 εξωτερικό δεν λέει. αν ήταν μικρότερη η διαφορά οκ πάσοΜε τέτοια διαφορά προφανώς και αγοράζεις από εξωτερικό, απλά μου κάνει εντύπωση η τόσο μεγάλη διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 6, 2012 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 ? οι γκομενες θα το είχαν μυριστεί λογικάΕξαρτάται από την γκόμενα και πόσο το ψάχνει. Η γυναίκα μου είναι perfume freak, και από το strawberry είναι επιβεβαιωμένο ότι είναι original. Τώρα δε μπορώ να σου για τα άλλα, για αυτό είπα προσοχή. Αλλά αν έχει μεγάλη διαφορά τιμής, για κάποιο λόγο θα είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.