p_under Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2012 Καλημέρα, έχω ένα kit ddr3 το οποίο νομίζω ότι δεν παίζει σωστά, το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω pc να το ελέγξω αλλά αν τελικά παίζει σωστά είναι ανούσιο να το στείλω αθήνα για RMA. Υπάρχει κανένας συμφορουμίτης από καλαμάτα να περάσω από το σπίτι του να τρέξω ένα memtest? O καφές και τα σχετικά εννοούνται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Οκτώβριος 5, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 αμα ειχες προβληματα στυσης να σου στελνα τον Dolly , αλλα δυστυχως με τις μνημες δεν μπορω να βοηθησω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Οκτώβριος 5, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 στο θέμα που αναφέρεις δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα! Στην αναμονή λοιπόν για κάποιον που μπορεί να βοηθήσει στις μνήμες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Οκτώβριος 5, 2012 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 Θα είμαι Αθήνα το ΣΚ αυτό, όποιος θέλει με ενημερώνει. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 5, 2012 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 [MENTION=9359]performer[/MENTION][MENTION=400]astrolabos[/MENTION]Sent from my Galaxy Tab 2 10.1 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Οκτώβριος 5, 2012 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 Θα είμαι Αθήνα το ΣΚ αυτό, όποιος θέλει με ενημερώνει. Ευχαριστώ.λενε οτι κανεις θαυματα, ισχυει?:X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Οκτώβριος 9, 2012 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 λενε οτι κανεις θαυματα, ισχυει?:X: Λούσου με Dolly και θα δείς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Οκτώβριος 9, 2012 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 Limited availability μέχρι τα xmas, αλλιώς στην ετήσια πίπα δικός σας.Εεεεε πίτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Οκτώβριος 13, 2012 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 Ρε a$$παιδα, μην του χαλάτε το thread. :tongue:EDIT: (τι ξεθάβει κανείς, αν βαριέται στη δουλειά...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Οκτώβριος 16, 2012 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 στο θέμα που αναφέρεις δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα! Στην αναμονή λοιπόν για κάποιον που μπορεί να βοηθήσει στις μνήμες Στείλε πμ το τηλ να μιλήσουμε. Σορρυ τώρα το είδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Οκτώβριος 16, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 τώρα έβγαλα άκρη, ευχαριστώ πάντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.