Ερνεστος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2012 Μάγκες, πιστεύετε ότι θα μπορούσα να συνδέσω ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ανεμιστήρες μου πάνω σε ένα fan-header της μητρικής (συγκεκριμένα αυτό του επεξεργαστή)?Με κάτι τέτοιο πχ: Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Phobya 4Pin PWM auf 3x 4Pin PWM Verlngerung 40cm - Schwarz Phobya 4Pin PWM auf 3x 4Pin PWM Verlngerung 40cm - Schwarz 81123Θέλω να μπορώ να ελέγχω μέσω BIOS και τους 3 ανεμιστήρες ταυτόχρονα, τώρα υπάρχει διαθέσιμο kick-in μόνο για τον ανεμιστήρα του επεξεργαστή, ενώ οι άλλοι δύο 120άρηδες που εξυπηρετούνται από τον άλλο header της μητρικής δέχονται απλώς μείωση των στροφών λειτουργίας τους.Ερωτώ λοιπόν αν η CPU fan-header θα "αντέχει" από ηλεκτροτεχνική άποψη...Οι ανεμιστήρες είναι 3 BeQuiet των 1,09W και 0,09A έκαστος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Οκτώβριος 5, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 Ετσι τους εχω τρια χρονια τωρα και τους τρεις του ψυγειου και δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα ποτε. Do it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 5, 2012 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 Εχω 4 Noiseblocker πανω στο CPU header εδω κ κανα χρονο, πριν ειχα 4 SilenX για αλλον 1 χρονο. Δε θα εχεις προβλημα με τετοιους low power - low noise ανεμιστηρες. Αμα πας να βαλεις 3 Delta αλλαζουν τα πραγματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ερνεστος Οκτώβριος 7, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 Καλύφθηκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.