KostasNK Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2012 Ο προτελευταίος usb3.0 δίσκος που αγόρασα πριν κανένα εξάμηνο μου βγάζει το εξής στο crystaldiskinfo: Πότε-πότε ακούω έναν ήχο σαν σκριτς, σαν να χτυπάει η κεφαλή. Είναι σχεδόν γεμάτος με 3d bluray rips και 1080p bluray rips, γύρω στα 314gb είναι free. Όταν προσπαθώ να τα πάρω σε άλλο δίσκο σε ένα παλιό pc ξεκινάει αντιγράφει και μετά από κάποιες ώρες που γυρνάω το βρίσκω να έχει κάνει recover from a serious error αφού έχει αντιγράψει αρκετά... Θα δοκιμάσω να κάνω backup σε άλλο pc μήπως τα καταφέρω πριν τον επιστρέψω... Κατά την θέαση δεν μου έχει παρουσιάσει κόλλημα. Στο service όμως τί να πω; Δικαιολογείται αντικατάσταση μόνο με αυτό το αποτέλεσμα από το crystaldiskinfo; Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 5, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 Εννοείται.Έχουν αυτοί πρόγραμματα και θα το δούνε ότι ο δίσκος είναι χάλια.Πες τους ότι ο δίσκος έχει πολλά bad sectors. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Οκτώβριος 5, 2012 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 Δοκίμασε και το διαγνωστικό της εταιρείας κατασκευής του δίσκου σε full (extended) test. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Οκτώβριος 5, 2012 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 στείλτον για RMA μην το σκέφτεσαι. Όσο για το backup, αντέγραψε λίγα-λίγα τα αρχεία σου σε άλλο σκληρό και όχι όλα μαζί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 5, 2012 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 Λιγα λιγα κ δοκιμασε και με το teracopy. Αργει λιγο παραπανω βεβαια...Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 5, 2012 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 Δοκίμασε να αντιγράψεις με πρόγραμμα και όχι με το windows copy.Καλό για αυτή τη δουλειά είναι το teracopy pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasNK Οκτώβριος 5, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις! Ελπίζω να ξεμπερδέψω γρήγορα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasNK Οκτώβριος 30, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2012 Σήμερα τελικά μου κατάθεσαν στον λογαριασμό μου τα χρήματα που έκανε ο δίσκος όταν τον πήρα. Παρά την αργοπορία τελικά με αποζημίωσαν για τον προβληματικό δίσκο. Πάντως δεν θα ξαναγοράσω από αυτούς...Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.