jose Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2004 εχω παρει το FAR CRY το οποιο ειναι DVD και οταν τελειωνω το install μπαινω μεσα στο game, δεν πειραζω τιποτα στα γραφικα και οταν φoρτωνει την μπαρα για να αρχισει το παιχνιδι βγαινει μια γαλαζια ο8ονη, κουναω το mouse και κουνιεται, αλλα δεν μπορω να διακρινω ευκολα, ξερεται γιατι? εχω athlon xp 2.6, με ΜSI K7N2 D , και Νvidia FX 5600 256 MΒεχω βαλει τους τελευταιους drivers απο nvidia v.62αν ξερει καποιος τι ειναι ας μου πειthanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Αύγουστος 19, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2004 Βαλε και το τελευταιο patch μπας και γινει τιποτα.click Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARK Αύγουστος 22, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2004 έχω κάνει format στον υπολογιστή μου και πρέπει τώρα να ξαναρχίσω απο την αρχή το FAR CRAY ? ΕΛΕΟΣ.Υπάρχει λέει τρόπος αν μου στείλει κάποιος το save?Αν είναι κανείς καλός άνθρωπος που το έχει προχωρήσει αςμου το στείλει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.