Jump to content

Πιο κατάστημα εμπιστ.....

gbdanis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πιο κατάστημα εμπιστεύεστε για τις αγορές σας σε προϊόντα πληροφορικής και αναλώσιμα στην ΑΘΗΝΑ. Θα ανέβω Αθήνα για 2-3 μέρες και λέω να κάνω καμιά βόλτα για να πάρω κανένα DVDακι Cdακι άδειο και μία κάρτα TV&FM . :jump: ?????

για τέτοιου κόστους αγορές, μάρκες κοίτα πρώτα και μετά πού θα τις βρεις φτηνότερα... όχι τόσο φήμη μαγαζιού...

Εσύ τι μου προτείνεις για DVDακι Cdακι και από πού . κάτι φθηνό μην μας πιάσουν και τον κολ.

Αρχική απάντηση από icy20

Οχι και καλλιθεα...Π Φαληρο ειναι

σωστός. είχα στο μυαλό μου ότι είναι πάνω από την Αμφιθέας... και εκ παραδρομής τα σκάτωσα:p

Και το Media Center, στην Μπόταση (απέναντι από το HAC Shop) έχει καλές τιμές για δισκάκια CD & DVD...

Υ.Γ. δεν θα 'ταν καλύτερα να μεταφερθεί το θέμα στην κατηγορία Τι - Που - Πόσο ??

Αρχική απάντηση από icy20 [Χθες, στις 12:56]

LOL@κανενα!Δεν ψωνιζεις τιποτα εσυ?

Τσου ! Εχω ένα παλιό που το είχα πληρώσει 1 μύριο και κάτι πριν λίγα χρόνια και κοιτάω να κάνω όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απόσβεση ! Ψωνίζω μόνο άμα χαλάσει κάτι κι'αυτό από γνωστό . Δεν εμπιστεύομαι κανέναν μιά και έχω δώσει αρκετά στην πορεία . Βαρέθηκα πιά να μου τα τρώνε κοροιδίστικα .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.