gbdanis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2004 Πιο κατάστημα εμπιστεύεστε για τις αγορές σας σε προϊόντα πληροφορικής και αναλώσιμα στην ΑΘΗΝΑ. Θα ανέβω Αθήνα για 2-3 μέρες και λέω να κάνω καμιά βόλτα για να πάρω κανένα DVDακι Cdακι άδειο και μία κάρτα TV&FM . ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Αύγουστος 19, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2004 για τέτοιου κόστους αγορές, μάρκες κοίτα πρώτα και μετά πού θα τις βρεις φτηνότερα... όχι τόσο φήμη μαγαζιού... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Αύγουστος 19, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2004 Εσύ τι μου προτείνεις για DVDακι Cdακι και από πού . κάτι φθηνό μην μας πιάσουν και τον κολ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Αύγουστος 19, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2004 κάνε μια βόλτα από Disc Impex στην καλλιθέα... έχει πολλές μάρκες σε πολύ καλές τιμές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Αύγουστος 19, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2004 Έχεις διεύθυνση ...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Αύγουστος 19, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2004 Οχι και καλλιθεα...Π Φαληρο ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Αύγουστος 19, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2004 Αρχική απάντηση από icy20 Οχι και καλλιθεα...Π Φαληρο ειναι σωστός. είχα στο μυαλό μου ότι είναι πάνω από την Αμφιθέας... και εκ παραδρομής τα σκάτωσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ελληνίδα Αύγουστος 20, 2004 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Κανένα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Αύγουστος 20, 2004 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 LOL@κανενα!Δεν ψωνιζεις τιποτα εσυ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Αύγουστος 20, 2004 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Και το Media Center, στην Μπόταση (απέναντι από το HAC Shop) έχει καλές τιμές για δισκάκια CD & DVD...Υ.Γ. δεν θα 'ταν καλύτερα να μεταφερθεί το θέμα στην κατηγορία Τι - Που - Πόσο ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ελληνίδα Αύγουστος 21, 2004 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2004 Αρχική απάντηση από icy20 [Χθες, στις 12:56] LOL@κανενα!Δεν ψωνιζεις τιποτα εσυ? Τσου ! Εχω ένα παλιό που το είχα πληρώσει 1 μύριο και κάτι πριν λίγα χρόνια και κοιτάω να κάνω όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απόσβεση ! Ψωνίζω μόνο άμα χαλάσει κάτι κι'αυτό από γνωστό . Δεν εμπιστεύομαι κανέναν μιά και έχω δώσει αρκετά στην πορεία . Βαρέθηκα πιά να μου τα τρώνε κοροιδίστικα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.