Jump to content

Μεγάλο πρόβλημα με fb - Βοήθεια

Alex_

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας και συγχαρητήρια στους υπεύθυνους άλλα και τους συμμετέχοντες. Φαίνεται να είναι πολύ ψηλό το επίπεδο οπότε αν δεν μπορείτε να με βοηθήσετε εσείς μάλλον δεν μπορεί κανείς..

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής:

Μου είχαν χακάρει τον λογαριασμό στο facebook και στέλναν ενοχλητικά μνμ σε άλλους (όχι φίλους μου,ασχετους,μέσω inbox). Αποφάσισα λοιπόν να κάνω ολική διαγραφή του προφίλ μου και να φτιάξω καινούριο έτσι ώστε να σβηστεί το όνομα μου από αυτά τα μνμ στα inbox αυτών στους οποίους είχαν στείλει. Πριν το διαγράψω έφτιαξα το καινούριο και έστειλα ενα μνμ απο το παλιό μου προφιλ στο καινουριο. Μετά διέγραψα το παλιό προφίλ. Αυτό έγινε στις 10 Σεπτεμβρίου. Το facebook λέει οτι μετά απο 14 μέρες είναι σαν να μην υπήρχες ποτέ στο facebook. Παρολαυτά στο inbox του καινούριου μου προφίλ υπάρχει ακόμα το μνμ που είχα στείλει απο το παλιό και γράφει και το ονομά μου (χωρίς φωτογραφία βέβαια και χωρίς να μπορείς να κλικάρεις το όνομα).

Υπάρχει κάποιος τρόπος να διαγραφεί το όνομα μου τελείως απο τα inbox και τα μνμ αυτών στους οποίους στέλναν εν αγνοία μου; Ξέρω ότι κάπως γίνεται. Μου έχει δείξει φίλος μου μνμ στο inbox του οποίου ναι μεν φαίνονται τα μνμ αλλα όχι το ονομα.

Κατι άλλο που σκέφτηκα ειναι να μπω στο παλιό μου προφίλ και να αλλάξω όνομα σε κάτι που να υποδηλώνει οτι δεν είμαι εγώ (κατι σαν "hacked profile" πχ) ή να βάλω μια εικόνα που να γράφει κάτι τέτοιο...όταν όμως προσπάθησα να μπω είχαν περάσει οι 14 μέρες και το fb μου λεει οτι δεν υπάρχει πια ο λογαριασμός και δεν με αφήνει να μπω.

Έχω απελπιστεί,κάθε βοήθεια σας θα την εκτιμήσω απεριόριστα...δεν υπάρχει τπτ που να μπορώ να κάνω?

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.