Rusty_Tool Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2012 καλησπέρα.σιγά-σιγά ετοιμάζω το πρώτο μου υδρόψυκτο κύκλωμα που για αρχή θα περιλαμβάνει το black ice xtreme III και μια DDC αντλία . εχω στην άκρη κάποια ανεμιστηράκια και θα ήθελα να μου πείτε ποια θα είναι καλύτερα στην ψύξη του radiator.COOLERMASTER SICKLEFLOW 120MMXILENCE BLUE LED FAN 120MMαν αυτά δεν κάνουν τοτε μπορεί να ξηλώσω απο το Η100 που εχω σε άλλο πισι τα Akasa Viper .:smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitos175 Οκτώβριος 4, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2012 Αμα δεν θες να δωσεις παραπανω λεφτα εγω θα σου ελεγα τα Cm.Αμα δωσεις κατι παραπανω θα σου προτινα αυτους εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous Οκτώβριος 4, 2012 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2012 cm ή akasa.... αν θες να αγορασεις νεους δες gentle typhoon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Οκτώβριος 5, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 δε θέλω να ξοδευτώ παραπάνω οπότε θα χρησιμοποιήσω αυτούς που έχω. το ψυγείο θα μπει όρθιο οπότε μπορω να βάλω τους cm.τους xilence (που ειναι hydro-bearing) θα τους βάλω στην οροφή. thanx for the replies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.