argy1 Οκτώβριος 6, 2012 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 Φιλε μου απο sli/cf δεν εχω ιδεα,καλυτερα περιμενε να σου απαντησει καποιος που ξερει.Νομιζω ομως οτι οι καρτες που εχεις δεν υποστηριζουν sli Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntel Οκτώβριος 7, 2012 Author #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 τελικα εψαξα αλλα δεν υποστηριζει sli η abit Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Οκτώβριος 7, 2012 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 BIOS θα βρεις εδώ:ABIT IP35 Pro Motherboard BIOS's18 είναι το τελευταίο beta με Ε0 υποστήριξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntel Οκτώβριος 8, 2012 Author #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2012 καλημερα φιλε ευχαριστω.κατεβαζω το αρχειο Μ629Β18.ΖΖΖ? και απλα κανω την εγκατασταση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 8, 2012 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2012 τελικα εψαξα αλλα δεν υποστηριζει sli η abitδε φταιει η abit αλλα το τσιπακι που φοραει (p35) αν ειχες 680 της nvidia θα μπορουσες να παιξεις.τωρα ξερω οτι με καποιο "hack" στους οδηγους μπορει να παιξει SLI , κατα ποσο ειναι εφικτο και αποδοτικο δε το γνωριζω.edit:δεν υπαρχει λογος να κατεβασεις το beta.κατεβασε το official 17.Επισης σου λεει δεξια το site για το award flasher.το κατεβαζεις ,bootareis με καποιο στικακι και τρεχεις το award flasher.και μετα περνας το zipψαξε λιγο στο google για φλασαρισμα της μητρικης Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Οκτώβριος 8, 2012 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2012 μονο crossfire στην μητρικη που εχεις γινεται, 16Χ/4Χ δυστυχως. Αν ειναι nvidia, δεν θα παιξουν και οι 2 επισης καπου υπαρχει windows εφαρμογη της Abit για BIOS update απο windows, θα την ψαξω και θα σου πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntel Οκτώβριος 8, 2012 Author #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2012 σας ευχαριστω και τους 2 θα ηθελα τον πιο ευκολο τροπο να κανω το update γιατι δεν εχω ξαναασχοληθει με bios update και πολυ φοβαμε πως θα κανω βλακεια.τωρα εχω 2 καρτες γραφικων nvidia geforce 310,πιστευω αν αγορασω μια καλυτερη θα δω μεγαλη διαφορα αν και αυτη με καλυπτει για την ωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Οκτώβριος 8, 2012 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2012 σας ευχαριστω και τους 2 θα ηθελα τον πιο ευκολο τροπο να κανω το update γιατι δεν εχω ξαναασχοληθει με bios update και πολυ φοβαμε πως θα κανω βλακεια. τωρα εχω 2 καρτες γραφικων nvidia geforce 310,πιστευω αν αγορασω μια καλυτερη θα δω μεγαλη διαφορα αν και αυτη με καλυπτει για την ωρα. Δεν κάνουμε συνεχόμενα post !! Πατάμε στο κουμπί και συμπληρώνουμε ό,τι ξεχάσαμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntel Οκτώβριος 9, 2012 Author #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 καλημερα σας,τελικα τα βηματα για να γινει το update πια ειναι?αν μπορει ας βοηθησει καποιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 9, 2012 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 **Official ABIT IP-35 Pro Review/Overclock/Guide Thread** - Page 81http://www.theraptorpit.com/forum/index.php?/topic/2628-abit-bios-flashing-guide-step-by-step/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntel Οκτώβριος 16, 2012 Author #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 εχει ενα προγραμμα η μητρικη μου που λεγετε abit guru και εχει μεσα ενα προγραμματακι που λεγετε flash menu αυτο μεσα εχει μια επιλογη που λεει update from file αν το κανω ετσι το update θα γινει ζημια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Οκτώβριος 16, 2012 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 εγω το εχω κανει και ετσι και δεν ειχα θεμα. Το ρισκο το ξερεις. Αν για καποιο λογο κολλησει ή κοπει το ρευμα ή... μ@μηθει ο Διας, θα εχεις θεμα.Να μου πεις απο floppy τα ιδια μπορει να τα παθεις. Do it @ you own risko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntel Οκτώβριος 16, 2012 Author #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 thanks το κανω κ αγιος ο θεος της μητρικης...χαρηκα που σας γνωρισα κ μου δωσατε τα φωτα σας ευχομε να τα ξαναπουμε μπλα μπλα μπλα:p:p:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntel Οκτώβριος 16, 2012 Author #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 λοιπον για να σας μιλαω η εγχειρηση πετυχε,μονο μια ερωτηση ανοιγωντας ξανα το flash menu να δω αν εχει γινει update οντως στην εκδοση η μπαρα κατω δειχνει ακομα στο 0% σαν να φορτωνει ακομα...τι παιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.