Jump to content

Πρόβλημα με abit ip35pro

ntel

Recommended Posts

τελικα εψαξα αλλα δεν υποστηριζει sli η abit

δε φταιει η abit αλλα το τσιπακι που φοραει (p35) αν ειχες 680 της nvidia θα μπορουσες να παιξεις.

τωρα ξερω οτι με καποιο "hack" στους οδηγους μπορει να παιξει SLI , κατα ποσο ειναι εφικτο και αποδοτικο δε το γνωριζω.

edit:

δεν υπαρχει λογος να κατεβασεις το beta.

κατεβασε το official 17.

Επισης σου λεει δεξια το site για το award flasher.το κατεβαζεις ,bootareis με καποιο στικακι και τρεχεις το award flasher.και μετα περνας το zip

ψαξε λιγο στο google για φλασαρισμα της μητρικης

μονο crossfire στην μητρικη που εχεις γινεται, 16Χ/4Χ δυστυχως. Αν ειναι nvidia, δεν θα παιξουν και οι 2 :hm:

επισης καπου υπαρχει windows εφαρμογη της Abit για BIOS update απο windows, θα την ψαξω και θα σου πω.

σας ευχαριστω και τους 2 θα ηθελα τον πιο ευκολο τροπο να κανω το update γιατι δεν εχω ξαναασχοληθει με bios update και πολυ φοβαμε πως θα κανω βλακεια.

τωρα εχω 2 καρτες γραφικων nvidia geforce 310,πιστευω αν αγορασω μια καλυτερη θα δω μεγαλη διαφορα αν και αυτη με καλυπτει για την ωρα.

σας ευχαριστω και τους 2 θα ηθελα τον πιο ευκολο τροπο να κανω το update γιατι δεν εχω ξαναασχοληθει με bios update και πολυ φοβαμε πως θα κανω βλακεια.
τωρα εχω 2 καρτες γραφικων nvidia geforce 310,πιστευω αν αγορασω μια καλυτερη θα δω μεγαλη διαφορα αν και αυτη με καλυπτει για την ωρα.
Δεν κάνουμε συνεχόμενα post !!

Πατάμε στο κουμπί edit.png και συμπληρώνουμε ό,τι ξεχάσαμε

εχει ενα προγραμμα η μητρικη μου που λεγετε abit guru και εχει μεσα ενα προγραμματακι που λεγετε flash menu αυτο μεσα εχει μια επιλογη που λεει update from file αν το κανω ετσι το update θα γινει ζημια?

εγω το εχω κανει και ετσι και δεν ειχα θεμα. Το ρισκο το ξερεις. Αν για καποιο λογο κολλησει ή κοπει το ρευμα ή... μ@μηθει ο Διας, θα εχεις θεμα.Να μου πεις απο floppy τα ιδια μπορει να τα παθεις. :p Do it @ you own risko.

λοιπον για να σας μιλαω η εγχειρηση πετυχε,μονο μια ερωτηση ανοιγωντας ξανα το flash menu να δω αν εχει γινει update οντως στην εκδοση η μπαρα κατω δειχνει ακομα στο 0% σαν να φορτωνει ακομα...τι παιζει?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.