kilahed Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2012 Μετα απο Rma της Recon 3D (προσωπικη γνωμη ειναι για πεταμα...) πηρα την xonar dx εχω ενα προβλημα ομως οτι driver και να κανω εγκατασταση (win7 x64) δεν ανοιγει το Audio Center στην αρχη εβλεπε την καρτα σαν την D1 (ιδιο μοντελο απλα pci) μετα απο το asus eeprom update ολα καλα.Τι μπορει να φταιει και να μην ανοιγει το Audio Center? το panel της cmedia απο τους unixonar κανει ακριβως τις ιδιες λειτουργιες?
rory Οκτώβριος 4, 2012 #2 Οκτώβριος 4, 2012 Μήπως δεν είναι ενεργοποιημένο στην εκκίνηση; Μου έχει συμβεί αυτό.Αλλιώς ξανακανε εγκατάσταση τους drivers.Πάντως καλύτερα θα είναι να βάλεις τους unixonar! Στην αρχή και εγω δεν τους προτιμούσα,αλλα με το upmix που κάνουν τις Asus στον ήχο(χάλια μαύρα) αλλαξα γνώμη.
kilahed Οκτώβριος 4, 2012 Author #3 Οκτώβριος 4, 2012 Τελικά οτι και να δοκίμασα δεν δούλευε με τίποτα απλα εχω την εντύπωση πως δεν πρέπει να δουλεύει σε win7 παρα μόνο αν flashαρεις την κάρτα με την eeprom της D1 έβαλα unixonar και ολα καλα μεχρι στιγμής
rory Οκτώβριος 4, 2012 #4 Οκτώβριος 4, 2012 Είχες δοκιμάσει να τρέξεις τους οδηγούς σε compatibility mode από κάποιο πιο παλιό λειτουργικό που δούλευε η κάρτα σωστά; Πάντως όπως και να'χει αφού δουλεύει με τους uni μια χαρά είσαι!
kilahed Οκτώβριος 4, 2012 Author #5 Οκτώβριος 4, 2012 Ναι ειχα δοκιμάσει και τιποτα απο την στιγμη που φλασαρα την eeprom της dx δεν δούλευε με τιποτα απλα η dx με το revision 1.02 εχουν μέσα αλλη eeprom και στα windows 7 αναγνωριζετε ως D1...εκει δουλευουν ολα μαμα drivers unixonar panels αλλα εχει προβληματα με τον ηχο τωρα ολα καλα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.