djtaz13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2012 Καλησπερα. Εχω εναν εξωτερικο δισκο και αφου περασα απο αλλον υπολογιστη καποια αρχεια τωρα στον δικο μου υπολογιστη δεν τον διαβαζει. Με τον που τον βαζω στο usb (ο σκληρος δουλευει με usb μονο και οχι με ρευμα) φαινεται οτι τον διαβαζει (αναβει και το λαμπακι) αλλα μετα μου πεταει ενα μηνυμα για διαμορφωση δισκου. Οταν παω απο τον υπολογιστη μου να τον ανοιξω μου πεταει το μηνυμα της εικονας. Παιζει να εχει καει? Μπορει καποιος να βοηθησει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Οκτώβριος 10, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 Φτιάξε ένα live ubuntu cd κάνε boot από αυτό και δες αν μπορείς να βρεις τα αρχεία στον εξωτερικό.Κατέβασε το πρόγραμμα testdisk και κάνε ανάκτηση δεδομένων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Οκτώβριος 10, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 Ευχαριστω θα το τσεκαρω το προγραμμα. Οσον αφορα το ubuntuτο εχω δοκιμασει και δεν εχω βρει κατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.