vagsk Οκτώβριος 6, 2012 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 Παιδια οι γραμμες ειναι του ΟΤΕ,σαφως και οι δικοι του πελατες εχουν προτεραιοτηταΜάλλον έχεις χάσει την ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ, την δημιουργία της ΕΕΤΤ και ένα σωρό άλλες εξελίξεις. Το δίκτυο δεν είναι του ΟΤΕ πλέον. Είναι διαθέσιμο για όλους τους παρόχους. Λόγω τεχνογνωσίας κυρίως έχει αναλάβει την διαχείριση του εθνικού δικτύου τηλεπικοινωνιών από την ΕΕΤΤ ο ΟΤΕ και η ανανέωση αυτής της συμφωνίας γίνεται κάθε μερικά χρόνια. Δύσκολο αλλά και αυτό μπορεί να αλλάξει μελλοντικά αν κάποιος από τους εναλλακτικούς μεγαλώσει αρκετά ώστε να μπορεί να αναλάβει το τεχνικό κομμάτι.Για το δεύτερο που αναφέρεσαι είναι καθαρός αθεμητος ανταγωνισμός αλλά βέβαια έχουμε συνηθίσει από τέτοια Ελλάδα και περνάνε απαρατήρητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Οκτώβριος 6, 2012 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 Επειδη ιδιωτικοποιηθηκε δεν σημαινει οτι διαλυθηκε.Αυτος που τον αγορασε αγορασε μαζι και οτι του ανηκει και οι γραμμες οπως και να το κανουμε ειναι του οτε,εκεινος τις εστυσε και εκεινος μπορει να τις εκμεταλευεται.Η forthnet η hol η cyta και η οποια αλλη εταιρια προσπαθει να πουλησει κατι το οποιο ανηκει σε μια εταιρια που λεγεται οτε,ειτε ειναι δημοσια εταιρια ειτε ιδιοτικη.Ο οτε χρεωνει ακριβα τις παροχες του (ιντερνετ,connx tv,λεπτα ομιλιας κτλ.) για να "προστατευσει" τους πελατες του,αλλα το παγιο συνδεσης ειναι στανταρ για ολους τους πελατες,και εμεις αλλα και οι εναλλακτικοι ειμαστε πελατες του οτε.Διαφωνειται οτι η cyta,hol,forthnet κτλ πληρωνουν στο οτε?Υ.Γ.Δεν θελω να γινω κουραστικος ουτε να δημιουργησω εκνευρισμο αλλα ειλικρινα προσπαθω να καταλαβω που ειναι το παραλογο σε αυτο που λεω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Οκτώβριος 6, 2012 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 Δεν έχει σημασία τι πληρώνει η forthnet η hol και η cyta, το ζήτημα είναι τι πληρώνουμε εμείς και το τι θέλουμε να πάρουμε με αυτά που πληρώνουμε. Στην περίπτωση μου ας πούμε θέλω μια σύνδεση 24αρα με το όσο το δυνατόν χαμηλά pings για games, αυτό το πράγμα μου το δίνει η OTEnet αλλά δεν μπορώ να δικαιολογήσω την διαφορά τιμής που πρέπει να δώσω σε σχέση με την Forthnet ας πούμε. Και όσο αναφορά την καλύτερη υποστήριξη του ΟΤΕ στους πελάτες του είναι και πάλι τυχαίο. Περιστατικό που μου συναίβει πρόσφατα: μας κόψανε την σύνδεση στην δουλειά (Conn-X at work) χωρίς καμία ειδοποιηση απο μέρους τους, για υπόλοιπο 8,00€ ! και χωρίς internet στην δουλειά δεν γίνεται να δουλέψουμε. Και έπρεπε να γίνει άμεση πληρωμή του υπολοίπου να τους το στείλουμε με FAX, να μιλήσω με τα κεντρικά να το καταχωρήσουν και να βρώ απευθείας τον τεχνικό στο τοπικό υποκατάστημα του ΟΤΕ για να μου το συνδέσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Οκτώβριος 6, 2012 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 Παιδια οι γραμμες ειναι του ΟΤΕ,σαφως και οι δικοι του πελατες εχουν προτεραιοτητα.Αυτο που ηθελα επισης να πω ειναι οτι ενας εναλλακτικος παροχος μπορει να σου πουλησει απο περισσοτερα λεπτα και γρηγορο ιντερνετ μεχρι κουραμπιεδες και μελομακαρονα για 2 ευρω μονο.Ο ΟΤΕ ομως ειναι αυτος που παιρνει το παγιο για την γραμμη του και γι'αυτο κανενας εναλλακτικος δεν μπορει να ειναι πιο φτηνος απο το παγιο του ΟΤΕ,ξαναλεω οτι μπορει να σου προσφερει τα παντα ο λογαριασμος ομως περιεχει το παγιο του ΟΤΕ και γι'αυτο δεν μπορει να ειναι πιο φτηνος.Υ.Γ. Ειλικρινα ρε @Anonymous θελω παρα πολυ να σε πιστεψω οτι πληρωνεις τελικο ποσο 12 ευρω το μηνα αλλα δεν μπορω..Και εγώ πληρωνω εδώ και έναν χρόνο και τέσσερις μήνες 38 ευρώ το δίμηνο δηλαδή 19 με 24αρι και απεριόριστες κλησεις !! αν αφαιρέσουμε το κόστος των απεριορίστων κλήσεων βγαίνει η πληρωμή των 12 ευρών το μηνα του [MENTION=19996]Anonymous[/MENTION], εννοειται η προσφορά δεν είναι για όλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Οκτώβριος 6, 2012 Author #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 εννοειται η προσφορά δεν είναι για όλουςΓια ποιους ειναι δλδ?Και αν ειναι για το ανιψάκι του ταδε ,ποιος χεστηκε?Μην το αναφερετε καν απο την στιγμη που δεν ενδιαφερει τους απλους πελατες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Οκτώβριος 6, 2012 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 εννοειται η προσφορά δεν είναι για όλουςΔηλαδη;edit:με προλαβε ο [MENTION=10521]jesus[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Οκτώβριος 6, 2012 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 Πείτε ρε παιδιά και σε μας, που/πως πληρώνετε τόσα λίγα. Γιατί εγώ, αν και πελάτης του ΟΤΕ τουλάχιστον 4 χρόνια, καλύτερη προσφορά από ΟΤΕ δε πήρα, παρ'όλο που "απείλησα" ότι θα αλλάξω.Η καλύτερη προσφορά που βρήκα είναι της cyta με €46/2μηνο, τηλέφωνο +24ρι νετ χωρίς φρου-φρου. Η forthnet πάει στο πενηντάρικο/2μηνο το πρώτο χρόνο, με σταθερά και κάμποσα λεπτά σε κινητά, και μετά το πρώτο χρόνο πάει €70/2μηνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Οκτώβριος 6, 2012 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 Επειδη ιδιωτικοποιηθηκε δεν σημαινει οτι διαλυθηκε.Αυτος που τον αγορασε αγορασε μαζι και οτι του ανηκει και οι γραμμες οπως και να το κανουμε ειναι του οτε,εκεινος τις εστυσε και εκεινος μπορει να τις εκμεταλευεται.Βασικά αυτό που λες δεν ισχύει με την καμιά. Αν ήταν έτσι και αφού το δίκτυο είναι του ΟΤΕ οπότε και ιδιωτικό ποιος ο λόγος για την ύπαρξη της ΕΕΤΤ; Το δίκτυο στήθηκε με χρήματα του δημοσίου και ανήκει στο Ελληνικό δημόσιο και όχι στον ΟΤΕ που είναι μια ακόμη εταιρεία τηλεπικοινωνιών.Ακριβώς επειδή το έστησε το δίκτυο ο ΟΤΕ και έχει την τεχνογνωσία για αυτό το λόγο η ΕΕΤΤ έχει δώσει με συμφωνία την διαχείριση σε αυτόν η οποία όμως ανανεώνεται ανά τακτα χρονικά διαστήματα και ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά. Αυτή τη στιγμή η ΕΕΤΤ έκρινε ότι λόγω τεχνογνωσίας και ικανού μεγέθους προσωπικού ότι έπρεπε να δώσει και πάλι την διαχείριση στον ΟΤΕ. Άν λοιπόν μεγαλώσουν σε μέγεθος οι εναλλακτικοί μπορεί και να αλλάξει ριζικά η κατάσταση και να μην βλέπεις πλέον τεχνικούς του ΟΤΕ στα ΚΑΦΑΟ αλλά τεχνικούς της forthnet, της cyta, της HOL ή τέσπα κάποιου εναλλακτικού.Πάντως όπως και να χει οι γραμμές δεν είναι του ΟΤΕ και δεν δικαιολογείται ο αθέμητος ανταγωνισμός που επιδεικνύει του ως προς άλλους παρόχους.ΕDIT: Όσο αναφορά τις προσφορές του ΟΤΕ έχει μια τάση να δίνει αρκετά χαμηλότερα πάγιο τους πρώτους 6 μήνες και μετά να σε σφάζει στο γόνατο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Οκτώβριος 6, 2012 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 Και εγω στο σπιτι απολαμβανω δωρεαν ιντερνετ γιατι η αδερφη μου περασε στους 3 πρωτους στο καποδιστριακο πανεπιστημιο.Δεν μπορω να λεω ομως οτι ο οτε ειναι τσαμπα,εγω ειμαι κολοφαρδος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Οκτώβριος 6, 2012 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 οπως : εμένα πριν από έναν χρόνο με τηλεφώνησαν ενώ ήμουν στον οτε,και με είπαν οτι υπάρχει προσφορά γεωγραφικού προσδιορισμού στην τιμή των 19 ευρώ !! Η τιμή αυτή δεν είναι αναρτημένη στον τιμοκατάλογο τους,αν ημουν στην hol και τους το έλεγα θα με εριχναν την τιμη στα 15 !!Η προσφορα απο την εφημερίδα "Παραπολιτικά" στα 19 ευρώγια τους για Φοιτητές στα 17,90€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous Οκτώβριος 6, 2012 #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 guys παιζουν διαφορες προσφορες ανα καιρους... τα 12 ευρω ητανε φοιτητικο... πριν κανα 2μηνο εληξε και μου ηρθε ο λογαριασμος 48ευρω για 2 μηνες παω και τους λεω οτι εγω 24 το μηνα χωρις τηλεφωνο δε δινω... και με βαλανε σε ενα σαν φοιτητικο στα 15 κατι το μηνα... μετα εβαλα και νοβα δλδ 20% εκπτωση... και δινω παλι καπου στα 12-13 το μηνα...στο χωριο μου που πριν κανα 2μηνο εφτασε το dsl(o θεος να το κανει δλδ)το βαλα για δοκιμη... ΟΤΕ 2Μβιτ(δεν εχει παραπανω) δινω 24 το μηνα μετα το 6μηνο θα παει 26,9 αν θυμαμαι καλα... ελπιζω μεχρι τοτε να μας πιασει καμια cyta και να κοψω τον ΟΤΕPS: και οχι δε ειναι το χωριο στο Ψηλορειτη τερμα Θεου... ακριβως διπλανο χωριο μενει ο ξεδερφος μου και εχει cyta 4ara με καμποσα λεπτα το μηνα και δινει 19,90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Οκτώβριος 6, 2012 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 Ρε παιδιά, δε μιλάμε για όσους είναι φοιτητές/έχουν χορηγίες ή οτιδήποτε. Μιλάμε για τυπικά πακέτα που όλοι μας μπορούμε να έχουμε. Το να έχεις τσάμπα/φτηνό νετ επειδή ανήκεις σε ειδική κατηγορία πελατών, μαγκιά σου, αλλά πως βοηθάει τους άλλους αυτό, εφ'όσον δε μπορούν να πάρουν το ίδιο πακέτο; Ο σκοπός του νήματος δεν είναι για να δούμε ποιος πληρώνει τα λιγότερα, αλλά να βρούμε οικονομικές λύσεις για όσους ενδιαφέρονται. Στο θέμα μας τώρα: Αυτές είναι οι τυπικές προσφορές των "μεγάλων" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous Οκτώβριος 6, 2012 #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 Ρε παιδιά, δε μιλάμε για όσους είναι φοιτητές/έχουν χορηγίες ή οτιδήποτε. Μιλάμε για τυπικά πακέτα που όλοι μας μπορούμε να έχουμε. Το να έχεις τσάμπα/φτηνό νετ επειδή ανήκεις σε ειδική κατηγορία πελατών, μαγκιά σου, αλλά πως βοηθάει τους άλλους αυτό, εφ'όσον δε μπορούν να πάρουν το ίδιο πακέτο; Ο σκοπός του νήματος δεν είναι για να δούμε ποιος πληρώνει τα λιγότερα, αλλά να βρούμε οικονομικές λύσεις για όσους ενδιαφέρονται. Στο θέμα μας τώρα: Αυτές είναι οι τυπικές προσφορές των "μεγάλων" μα αυτο ειπα και εγω... στο φιλο που ελεγε οτι ο ΟΤΕ ειναι πιο φτηνος συγκρινοντας 2 με 24Μβιτ και ανεφερα ως παραδειγμα τα 12 ευρω που πληρωνα εγω... αλλα αυτο ητανε η εξαιρεση και οχι ο κανονας επεσε η προσοχη στα 12 ευρω και οχι στο γενικο νοημα... και ξεφυγαμε κατι τελευταιο απο μενα... μην αρκειστε στο να βλεπετε μεσω νετ τιμες πακετων κτλ καντε και μια βολτα απο το κατατημα του εκαστοτε παροχου σας μπορειτε ευκολα να γλιτωσετε απο λιγα εως και πολλα απο το λογαριασμο σας εδιτ: επισης καπου ειδα(ειμαι απο κινητο και δε πολυβολευει για quote ktl) αφου το παγιο του ΟΤΕ ειναι 15, κανεις εναλακτικος δε μπορει να δωσει κατι κατω απο 15. αυτο δεν ισχυει... αλλο πληρωνω εγω και εσυ για παγιο γραμμης, και αλλο ενας παροχος που παιρνει γραμμες απο τον ΟΤΕ. καμια σχεση μεταξυ τους αυτα τα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.