Jump to content

Ερωτηση για Οτε.

jesus

Recommended Posts

Την καλησπερα μου παιδες.

Χαζευω τις καινουργιες τιμες του οτε για τα double play προγραμματα.

Αυτες ειναι οι τιμες?Δηλαδη δεν υπαρχει κανα κρυφο μηναιο παγιο που μπαινει στην μεση αλλα δεν το λενε:sarcastic:?

35.90euro/μηνα δηλαδη για το full double play και τελος?

A ειναι για ενα 6μηνο αυτη η τιμη προσφορα.Μετα παει στα 40.

Αλλα περα απο αυτα ειναι κανα αλλο μηνιαιο παγιο?

ναι αυτες ειναι οι τιμες.... εχει φτασει και ο ΟΤΕ πολυ κοντα σε τιμες με τους εναλακτικους

Συγνωμη αλλα ποτε οι εναλακτικοι ηταν πιο οικονομικοι απο τον ΟΤΕ? Το πιο οικονομικο προγραμμα που μπορεις να βρεις ειναι στον ΟΤΕ.Παντα οι εναλακτικοι ηταν 4-7 ευρω πανω απο αυτο,εχουν μεν πολυ μεγαλυτερη ταχυτητα με λιγα ευρω παραπανω αλλα "το πιο οικονομικο προγραμμα" παντα το ειχε ο ΟΤΕ.Επισης,επειδη εκανα προσφατα συμβολαιο σε καινουριο μαγαζι, ο ΟΤΕ ενεργοποιει την γραμμη σε 4 μερες (πληρες λειτουργια τηλεφωνου και ιντερνετ) ενω οι υπολοιποι θελουν απο 10 μερες εως ενα μηνα.Το τελευταιο ειναι πολυ σημαντικο αν προκειται για επιχειρηση,ενας μηνας χωρις τηλεφωνο ειναι μεγαλο διαστημα.

Συγνωμη αλλα ποτε οι εναλακτικοι ηταν πιο οικονομικοι απο τον ΟΤΕ? Το πιο οικονομικο προγραμμα που μπορεις να βρεις ειναι στον ΟΤΕ.Παντα οι εναλακτικοι ηταν 4-7 ευρω πανω απο αυτο,εχουν μεν πολυ μεγαλυτερη ταχυτητα με λιγα ευρω παραπανω αλλα "το πιο οικονομικο προγραμμα" παντα το ειχε ο ΟΤΕ.Επισης,επειδη εκανα προσφατα συμβολαιο σε καινουριο μαγαζι, ο ΟΤΕ ενεργοποιει την γραμμη σε 4 μερες (πληρες λειτουργια τηλεφωνου και ιντερνετ) ενω οι υπολοιποι θελουν απο 10 μερες εως ενα μηνα.Το τελευταιο ειναι πολυ σημαντικο αν προκειται για επιχειρηση,ενας μηνας χωρις τηλεφωνο ειναι μεγαλο διαστημα.

απο ποτε ο ΟΤΕ ειναι 4-7 ευρω πιο φτηνος???

και τωρα που οι τιμες ειναι σχεδον ιδιες... μπορει να σου φενεται ετσι...

γτ κατεβασε τιμες ο ΟΤΕ και ανεβασανε οι εναλακτικοι...

οταν μπηκα εγω φοιτητης για 24αρα εδινα στη forthnet 19 το μηνα με τσαμπε εξοπλισμο

ο ΟΤΕ ηθελε μονο 15 ευρω το μηνα παγιο...

οσο για την ενεργοποιηση στον ΟΤΕ σε 2-3 μερες και στους αλλου σε 10 ... σκεψου γιατι γινεται αυτο...

για 24αρα εδινα στη forthnet 19 το μηνα με τσαμπε εξοπλισμο

ο ΟΤΕ ηθελε μονο 15 ευρω το μηνα παγιο

Απο το παραπανω δεν προκειπτει οτι ο ΟΤΕ ειναι 4 ευρω πιο φθηνος?

Αυτο ειπα και εγω,μπορει να εδιναν οι αλλες εταιρειες εξοπλισμο,απεριοριστα σταθερα και μπουρου μπουρου αλλα το πιο οικονομικο παγιο ειναι του ΟΤΕ.Αν θες να βαλεις σταθερο τηλεφωνο το πιο οικονομικο παγιο το εχει ο ΟΤΕ.

Απο το παραπανω δεν προκειπτει οτι ο ΟΤΕ ειναι 4 ευρω πιο φθηνος?

Αυτο ειπα και εγω,μπορει να εδιναν οι αλλες εταιρειες εξοπλισμο,απεριοριστα σταθερα και μπουρου μπουρου αλλα το πιο οικονομικο παγιο ειναι του ΟΤΕ.Αν θες να βαλεις σταθερο τηλεφωνο το πιο οικονομικο παγιο το εχει ο ΟΤΕ.

μαζι μιλαμε χωρια καταλαβαινουμε....

15 ευρω ειναι το παγιο μονο... αν εβαζες 2, 4, 8 ,24Mbps ητανε extra....

αν θυμαμαι καλα η 24αρα πηγαινε περιπου 30κατι το μηνα... δλδ 10+ ευρω απο forthnet

Ακομα και τωρα που επεσαν οι τιμες αν πεις οτι βαζεις το double play plus+προγραμματακι

για διεθνη απεριοριστα που εχουν ολα τα double play πακετα των αλλων εταιριων παει στα 46,20.

Και παλι πιο ακριβα ο οτε.

μαζι μιλαμε χωρια καταλαβαινουμε....

Μαλλον..

Εγω θελω τηλεφωνο και ιντερνετ,δεν με νοιαζει η ταχυτητα,ο εξοπλίσμος και δεν μιλαω με τις ωρες!Με νοιαζει ο λογαριασμος και ΜΟΝΟ!

Πηγα στον ΟΤΕ και μου ειπαν 26,90 τον μηνα (2mbps, 210 λεπτα αστικα,60 κινητα)

Πηγα στην forthnet και μου ειπαν 34 το μηνα (απεριοριστο ιντερνετ,και 210 λεπτα αστικα,κινητα)

Δεν εγινε σημερα παντα ετσι ηταν οι τιμες τους,απλα ο κοσμος σημερα κοιταζει την πιο οικονομικη ενω τα προηγουμενα χρονια εψαχναν το πιο γρηγορο ιντερνετ στα 35 ευρω.

Πες μου ποιο ειναι το πιο οικονομικο πακετο και τι ειναι αυτο που δεν καταλαβαινεις?

Μαλλον..

Εγω θελω τηλεφωνο και ιντερνετ,δεν με νοιαζει η ταχυτητα,ο εξοπλίσμος και δεν μιλαω με τις ωρες!Με νοιαζει ο λογαριασμος και ΜΟΝΟ!

Πηγα στον ΟΤΕ και μου ειπαν 26,90 τον μηνα (2mbps, 210 λεπτα αστικα,60 κινητα)

Πηγα στην forthnet και μου ειπαν 34 το μηνα (απεριοριστο ιντερνετ,και 210 λεπτα αστικα,κινητα)

Δεν εγινε σημερα παντα ετσι ηταν οι τιμες τους,απλα ο κοσμος σημερα κοιταζει την πιο οικονομικη ενω τα προηγουμενα χρονια εψαχναν το πιο γρηγορο ιντερνετ στα 35 ευρω.

Πες μου ποιο ειναι το πιο οικονομικο πακετο και τι ειναι αυτο που δεν καταλαβαινεις?

εσυ μου φενεται δε θες να καταλαβεις και πας και μου συγκρινεις πορτοκαλια με μηλα....

συγκρινεις 2Mbps με 24... και με βαση το τι χρειαζεσαι εσυ...

το σωστο ειναι να συγκρινεις ομοια προιοντα...

2Mbps εμενα δε μου φτανουν ουτε για πλακα...

αντι να ανεβαινουμε σε ταχυτητες θα κατεβαινουμε???

ΒΤW... εγω σημερα πληρωνω 12 ευρω(ναι 12... δλδ 24 το διμηνο) στη forthnet

για 24αρα χωρις δωρεαν κλησεις(δε παιρνω ποτε τηλ απο σταθερο, εχω κινητο)

δε νομιζω ο φτηνος ΟΤΕ να μου δωσει 24αρα με 12 ευρω τη στιγμη που θελει παγιο 15 ευρω...

αλλα αυτο ειναι το τι χρειαζομαι εγω... για αυτο ειπα να συγκρινουμαι οποια πραγματα...

[MENTION=10521]jesus[/MENTION] ναι αυτές είναι οι τιμές και με μια υποσημείωση, αν σκοπεύεις να μείνεις στον ΟΤΕ, τότε λίγο πριν το 6μηνο, τους καλείς για ανανέωση και γίνεται reset το κοντεράκι.. και συνεχίζεις για άλλους 6 μήνες(και από το 0 δέσμευση για 12μηνο..) με 35,90.

[MENTION=10521]jesus[/MENTION] ναι αυτές είναι οι τιμές και με μια υποσημείωση, αν σκοπεύεις να μείνεις στον ΟΤΕ, τότε λίγο πριν το 6μηνο, τους καλείς για ανανέωση και γίνεται reset το κοντεράκι.. και συνεχίζεις για άλλους 6 μήνες(και από το 0 δέσμευση για 12μηνο..) με 35,90.

Σε μένα δεν έγινε αυτό.

Φόρτωσα σήμερα. Έμαθα ότι το "πακέτο" που είμουν ήταν 6+6 μήνες, στους οποίους πρώτους 6 θα ερχόταν φτηνότερο και μετά θα ανέβαινε. Όταν με ενημέρωσαν για την αλλαγή πριν 6 μήνες, δεν μου είχαν αναφέρει τίποτα για αύξηση της τιμής μετά τους πρώτους 6 μήνες. Η μόνη προϋπόθεση ήταν, να μείνω στο δίκτυο.

Τέσπα, πλήρωνα για 6 μήνες, €56,3/δίμηνο (με ΦΠΑ) "24ρι" net+τηλέφωνο, χωρίς extra φρου-φρου. Τώρα ήρθε €77, πάλι χωρίς φρου-φρου, και θα έρχεται για 4 μήνες ακόμα τόσο.

Το "νέο" πακέτο, είναι στα 63,6/δίμηνο, 24ρι net + τηλέφωνο + απεριόριστα σταθερά, τους πρώτους 6 μήνες. Μετά πάει €73,6/δίμηνο με τις προαναφερθέν υπηρεσίες.

ΔΕΝ μου μηδένησαν το κοντέρ. Δε με άφησαν να πάω στο "νέο" πακέτο. Το μόνο που μου επιτρέπουν είναι να πάω σε μία στάθμη παραπάνω, με τα 60" λεπτά κινητού, προς 71,8/2μηνο για 6μήνες και μετά 81,8/2μηνο για τους υπόλοιπους 6.

Διακοπή για να κάνω, πρέπει να στάξω €61. Δεν υπέγραψα τίποτα βέβαια, και υποθέτω ότι είναι και ηχογραφημένες οι ομιλίες, οπότε μάλλον θα τους βάλω να σκάψουν να βρουν το τηλεφώνημα, που δεν μου αναφέρουν για αύξηση τιμής. Σκέφτομαι τι να κάνω, γιατί δεν με ενδιαφέρουν τα 60" κινητά/σταθερά whatevah, έχω το κινητό για αυτό το λόγο...

EDIT: με χρέωσαν και κάτι "αναδρομικά" για 10 μέρες €8,5, που δεν πολυ-κατάλαβα για πιο λόγο...

EDIT2: Για να δείτε πόσο πουτ#$ τα έχουν κάνει, δείτε τα τιμολόγια εδώ. Δε βγάζουν κανένα νόημα, άλλες υπηρεσίες είναι φτηνότερες με περισσότερα φρου φρου, άλλες στο Θεό χωρίς τίποτα extra.

με έβαλες σε σκέψεις μιας και ο διάλογος που ανέφερα έγινε 10 Αυγ., και όπως με ενημέρωσε πριν 5 λεπτά εκπρόσωπός τους στο 13888, αυτό καταργήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα :(@%$^%#^@#$!%$#^

o OΤΕ ανέκαθεν ήταν ο πιο ακριβός αλλά τουλάχιστον όταν έχεις πρόβλημα και τους παίρνεις τηλέφωνο πάντα θα το σηκώσει κάποιος και θα προσπαθήσει να σε βοηθησει. αν εχει η γραμμή σου βλάβη την επόμενη (το πολύ τη μεθεπόμενη) εργάσιμη θα έρθει σπίτι σου να τη διοθώσει.

o OΤΕ ανέκαθεν ήταν ο πιο ακριβός αλλά τουλάχιστον όταν έχεις πρόβλημα και τους παίρνεις τηλέφωνο πάντα θα το σηκώσει κάποιος και θα προσπαθήσει να σε βοηθησει. αν εχει η γραμμή σου βλάβη την επόμενη (το πολύ τη μεθεπόμενη) εργάσιμη θα έρθει σπίτι σου να τη διοθώσει.

Κανονικά και για τους εναλλακτικούς το ίδιο χρονικό διάστημα είναι. Ο ΟΤΕ εντός 2 εργάσιμων το πολύ ημερών θα πρέπει να ελέγξει την καλωδιακή βλάβη. Τώρα αν πάει ΑΜΕΣΑ στους δικούς του πελάτες και αφήνει την τελευταία μέρα από το διήμερο για τους εναλλακτικούς αυτό είναι απόλυτα θεμιτό, έτσι; Άλλωστε τι μπορούν να κάνουν οι εναλλακτικοί; Χέρι στις γραμμές δεν μπορούν να βάλουν, όχι γιατί δεν ξέρουν αλλά γιατί θα τους μαζέψουν με τα βραχιολάκια, άσε που εδώ και πάρα πολύ καιρό τα ΚΑΦΑΟ είναι κλειδωμένα.

EDIT: Επίσης ο εναλλακτικός πριν δηλώσει βλάβη για έλεγχο σε ΟΤΕ θα πρέπει να ελέγξει τη γραμμή με τεχνικό στο χώρο του συνδρομητή. Ο ΟΤΕ αφού δική του είναι η πίττα θα ελέγξει την γραμμή και αν δεν βρει πρόβλημα στο ΚΑΦΑΟ τότε περνάει και από το χώρο του συνδρομητή να κάνει και εκεί έλεγχο με τον ίδιο τεχνικό, μια πολυτέλεια που ποτέ δεν θα έχει κανένας εναλλακτικός.

Κανονικά και για τους εναλλακτικούς το ίδιο χρονικό διάστημα είναι. Ο ΟΤΕ εντός 2 εργάσιμων το πολύ ημερών θα πρέπει να ελέγξει την καλωδιακή βλάβη. Τώρα αν πάει ΑΜΕΣΑ στους δικούς του πελάτες και αφήνει την τελευταία μέρα από το διήμερο για τους εναλλακτικούς αυτό είναι απόλυτα θεμιτό, έτσι; Άλλωστε τι μπορούν να κάνουν οι εναλλακτικοί; Χέρι στις γραμμές δεν μπορούν να βάλουν, όχι γιατί δεν ξέρουν αλλά γιατί θα τους μαζέψουν με τα βραχιολάκια, άσε που εδώ και πάρα πολύ καιρό τα ΚΑΦΑΟ είναι κλειδωμένα.

EDIT: Επίσης ο εναλλακτικός πριν δηλώσει βλάβη για έλεγχο σε ΟΤΕ θα πρέπει να ελέγξει τη γραμμή με τεχνικό στο χώρο του συνδρομητή. Ο ΟΤΕ αφού δική του είναι η πίττα θα ελέγξει την γραμμή και αν δεν βρει πρόβλημα στο ΚΑΦΑΟ τότε περνάει και από το χώρο του συνδρομητή να κάνει και εκεί έλεγχο με τον ίδιο τεχνικό, μια πολυτέλεια που ποτέ δεν θα έχει κανένας εναλλακτικός.

καταρχήν στον οτε οταν παίρνεις τηλέφωνο στις βλάβες κάποιος απαντάει.

:help1:

Παιδια οι γραμμες ειναι του ΟΤΕ,σαφως και οι δικοι του πελατες εχουν προτεραιοτητα.Αυτο που ηθελα επισης να πω ειναι οτι ενας εναλλακτικος παροχος μπορει να σου πουλησει απο περισσοτερα λεπτα και γρηγορο ιντερνετ μεχρι κουραμπιεδες και μελομακαρονα για 2 ευρω μονο.Ο ΟΤΕ ομως ειναι αυτος που παιρνει το παγιο για την γραμμη του και γι'αυτο κανενας εναλλακτικος δεν μπορει να ειναι πιο φτηνος απο το παγιο του ΟΤΕ,ξαναλεω οτι μπορει να σου προσφερει τα παντα ο λογαριασμος ομως περιεχει το παγιο του ΟΤΕ και γι'αυτο δεν μπορει να ειναι πιο φτηνος.

Υ.Γ. Ειλικρινα ρε @Anonymous θελω παρα πολυ να σε πιστεψω οτι πληρωνεις τελικο ποσο 12 ευρω το μηνα αλλα δεν μπορω..

[MENTION=16086]argy1[/MENTION] Δεν υπάρχει αυτό που λες ότι ο ΟΤΕ είναι ο οικονομικότερος, είναι σαν να λες ο Τσοχατζόπουλος είναι καθαρός.Θυμάμαι πριν 5 μήνες που ήθελα να φύγω απο Wind και πήγα ρώτησα στο ΟΤΕ (γιατί έχει τα χαμηλότερα pings) και μετά απο πολλές ερωτήσεις και διευκρινήσεις κατέληξε να μου το βγάλει 45 ευρώ τον μήνα κασέρι για το 24αρή (μαζί πάγιο+γραμμη DSL). Δεν θυμάμαι αν έπαιζε καμια προσφορά τότε αλλά το 90 ευρώ το δίμηνο με έχει μείνει στο μυαλό.

[MENTION=19996]Anonymous[/MENTION] 12 ευρώ μάλλον τίποτα φοιτητικό παίζει ή βύσμα :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.