psyber Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2012 έχω αυτήν την κάρτα αλλά δεν είμαι σίγουρος ποιο από τα 2 waterblocks της alphacool κάνει.Αυτό:Alphacool - CPU Khlung und Wasserkhlung sowie PC-Cooling und Silent-PC Artikel von Alphacool - Alphacool NexXxoS ATXP ATI 7970/50 Serie - Edelstahl poliert - Silber 11047ή αυτό: Alphacool - CPU Khlung und Wasserkhlung sowie PC-Cooling und Silent-PC Artikel von Alphacool - Alphacool NexXxoS ATXP ATI 7970/50 Serie V2 - Edelstahl gebrstet - Silber Alphacool NexXxoS ATXP ATI 7970/50 Serie V2 - Edelstahl gebrstet - Silber 11053Πρόσθετα ξέρει κανείς αν μπαίνει το heatkiller;Ευχαριστώ προκαταβολικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Οκτώβριος 4, 2012 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2012 μα κανείς βρέ; Έστω! Εσείς τι φοράτε στις 7950 σας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Οκτώβριος 6, 2012 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 έχω αυτήν την κάρτα αλλά δεν είμαι σίγουρος ποιο από τα 2 waterblocks της alphacool κάνει.Αυτό:Alphacool - CPU Khlung und Wasserkhlung sowie PC-Cooling und Silent-PC Artikel von Alphacool - Alphacool NexXxoS ATXP ATI 7970/50 Serie - Edelstahl poliert - Silber 11047ή αυτό: Alphacool - CPU Khlung und Wasserkhlung sowie PC-Cooling und Silent-PC Artikel von Alphacool - Alphacool NexXxoS ATXP ATI 7970/50 Serie V2 - Edelstahl gebrstet - Silber Alphacool NexXxoS ATXP ATI 7970/50 Serie V2 - Edelstahl gebrstet - Silber 11053Πρόσθετα ξέρει κανείς αν μπαίνει το heatkiller;Ευχαριστώ προκαταβολικά.Ποια ειναι ακριβως η καρτα σου ? reference , custom pcb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Οκτώβριος 7, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 αυτή εδώ ακριβώς είναι. SAPPHIRE HD 7950 3GB GDDR5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Οκτώβριος 7, 2012 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 αυτή εδώ ακριβώς είναι. SAPPHIRE HD 7950 3GB GDDR5Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - EK Water Blocks EK-FC7950 - Acetal EK Water Blocks EK-FC7950 - Acetal 12542Γιατι δεν κοιτας σε κατι τετοιο Μετα εχει και heatkiller αλλα πιο ακριβα απο οτι βλεπω η καρτα σου ειναι reference Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Οκτώβριος 7, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 προτιμώ κάποιο που να ταιριάζει και σε 7970 για μεταπωλητικούς λόγους Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Οκτώβριος 7, 2012 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 προτιμώ κάποιο που να ταιριάζει και σε 7970 για μεταπωλητικούς λόγουςAquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Watercool HEATKILLER GPU-X 79X0 Watercool HEATKILLER GPU-X 79X0 12536 Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Οκτώβριος 11, 2012 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2012 Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Watercool HEATKILLER GPU-X 79X0 Watercool HEATKILLER GPU-X 79X0 12536Mια ερωτησουλα.Επειδη αυτες τις μερες ψαχνομαι για waterblock για την 680 μου και ελλαδα δεν βρισκω κατι, ειναι μονοδρομος να προβω σε αγορα απο εξωτερικο.Το μαγαζι που δειχνεις στο λινκ ποιο πανω, στελνει Ελλαδα κανονικα?Εχεις εμπειρια απο το συγκεκριμενο καταστημα, περι αξιοπιστιας κτλ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Οκτώβριος 11, 2012 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2012 Mια ερωτησουλα.Επειδη αυτες τις μερες ψαχνομαι για waterblock για την 680 μου και ελλαδα δεν βρισκω κατι, ειναι μονοδρομος να προβω σε αγορα απο εξωτερικο. Το μαγαζι που δειχνεις στο λινκ ποιο πανω, στελνει Ελλαδα κανονικα? Εχεις εμπειρια απο το συγκεκριμενο καταστημα, περι αξιοπιστιας κτλ? Στελνει Ελλαδα και ειναι απο τα πιο αξιοπιστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Οκτώβριος 11, 2012 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2012 Mια ερωτησουλα.Επειδη αυτες τις μερες ψαχνομαι για waterblock για την 680 μου και ελλαδα δεν βρισκω κατι, ειναι μονοδρομος να προβω σε αγορα απο εξωτερικο.Το μαγαζι που δειχνεις στο λινκ ποιο πανω, στελνει Ελλαδα κανονικα?Εχεις εμπειρια απο το συγκεκριμενο καταστημα, περι αξιοπιστιας κτλ? μπορεις παντα να παραγειλεις και οτι θες απο εδω Watercooling Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukoubetses Οκτώβριος 11, 2012 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2012 μα κανείς βρέ; Έστω! Εσείς τι φοράτε στις 7950 σας;η δικια μου,φοραει αυτοAquatuning - Der Wasserk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Οκτώβριος 11, 2012 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2012 και αν κάτι είναι out of stock από aquatuning κάνεις παραγγελία από εδώ Watercool Shop - Quality Cooling Equipment Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.