Jump to content

ποιο alphacool waterblock για 7950

psyber

Recommended Posts

έχω αυτήν την κάρτα αλλά δεν είμαι σίγουρος ποιο από τα 2 waterblocks της alphacool κάνει.

Αυτό:Alphacool - CPU Khlung und Wasserkhlung sowie PC-Cooling und Silent-PC Artikel von Alphacool - Alphacool NexXxoS ATXP ATI 7970/50 Serie - Edelstahl poliert - Silber 11047

ή αυτό: Alphacool - CPU Khlung und Wasserkhlung sowie PC-Cooling und Silent-PC Artikel von Alphacool - Alphacool NexXxoS ATXP ATI 7970/50 Serie V2 - Edelstahl gebrstet - Silber Alphacool NexXxoS ATXP ATI 7970/50 Serie V2 - Edelstahl gebrstet - Silber 11053

Πρόσθετα ξέρει κανείς αν μπαίνει το heatkiller;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

έχω αυτήν την κάρτα αλλά δεν είμαι σίγουρος ποιο από τα 2 waterblocks της alphacool κάνει.

Αυτό:Alphacool - CPU Khlung und Wasserkhlung sowie PC-Cooling und Silent-PC Artikel von Alphacool - Alphacool NexXxoS ATXP ATI 7970/50 Serie - Edelstahl poliert - Silber 11047

ή αυτό: Alphacool - CPU Khlung und Wasserkhlung sowie PC-Cooling und Silent-PC Artikel von Alphacool - Alphacool NexXxoS ATXP ATI 7970/50 Serie V2 - Edelstahl gebrstet - Silber Alphacool NexXxoS ATXP ATI 7970/50 Serie V2 - Edelstahl gebrstet - Silber 11053

Πρόσθετα ξέρει κανείς αν μπαίνει το heatkiller;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Ποια ειναι ακριβως η καρτα σου ? reference , custom pcb?

αυτή εδώ ακριβώς είναι. SAPPHIRE HD 7950 3GB GDDR5

Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - EK Water Blocks EK-FC7950 - Acetal EK Water Blocks EK-FC7950 - Acetal 12542

Γιατι δεν κοιτας σε κατι τετοιο

Μετα εχει και heatkiller αλλα πιο ακριβα απο οτι βλεπω η καρτα σου ειναι reference

Mια ερωτησουλα.

Επειδη αυτες τις μερες ψαχνομαι για waterblock για την 680 μου και ελλαδα δεν βρισκω κατι, ειναι μονοδρομος να προβω σε αγορα απο εξωτερικο.

Το μαγαζι που δειχνεις στο λινκ ποιο πανω, στελνει Ελλαδα κανονικα?

Εχεις εμπειρια απο το συγκεκριμενο καταστημα, περι αξιοπιστιας κτλ?

Mια ερωτησουλα.

Επειδη αυτες τις μερες ψαχνομαι για waterblock για την 680 μου και ελλαδα δεν βρισκω κατι, ειναι μονοδρομος να προβω σε αγορα απο εξωτερικο.

Στελνει Ελλαδα και ειναι απο τα πιο αξιοπιστα :)

Mια ερωτησουλα.

μπορεις παντα να παραγειλεις και οτι θες απο εδω Watercooling

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.