Jump to content

Απαιτείται ο HDA Audio bus driver και δεν εχει βρεθεί

ΓιαγκΤ

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έκανα φορμάτ περνώντας τα XP

Πέρασα τους οδηγούς της ASUS P5Q Deluxe κανονικά από το cd και δουλεύανε όλα

Παρατήρησα στην διαχείριση συσκευών θαυμαστικό σε κάποια συσκευή HD

Την απενεργοποίησα, έσβησα τους οδηγούς ήχου και κατέβασα τους τελευταίους από την Asus

Τώρα έχω 2 PCI Device με θαυμαστικό στην διαχείριση συσκευών και οι οδηγοί δεν περνάνε με τίποτα βγάζοντας το μήνυμα της επικεφαλίδας

Μήπως είναι to HD Audio της ΑΤΙ ?

Μια χαρά πέρασα τους τελευταίους Catalyst

ή το κβ για το Hdaudio

Δεν κατάλαβα τι εννοείς

WinXP sp2? sp3?

μια από τις 2 συσκευές pci (δεν ξεκαθαρίζεις αν και οι 2 αναφέρονται σε ήχο), ίσως χρειάζεται αυτόν τον οδηγό "ATK0110 driver for WindowsXP/Vista/Win7 32&64-bit"

για το HDa Audio bus driver, τσέκαρε και αυτό και αυτό

WinXP sp2? sp3?

μια από τις 2 συσκευές pci (δεν ξεκαθαρίζεις αν και οι 2 αναφέρονται σε ήχο), ίσως χρειάζεται αυτόν τον οδηγό "ATK0110 driver for WindowsXP/Vista/Win7 32&64-bit"

για το HDa Audio bus driver, τσέκαρε και αυτό και αυτό

Σε ευχαριστώ. Ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες κατάφερα να περάσω τους οδηγούς ήχου.

Όμως επανήλθα στο Θαυμαστικό του Audio Device on High Definition Audio Bus.

Δεν βαριέσαι τουλάχιστον έχω ήχο : )

Το είχα βρει αλλά γράφει διάφορα αποτρεπτικά και το απέφυγα.

Εδώ πήγα να διορθώσω το αρχικό ερωτηματικό του Audio Device on High Definition Audio Bus και απεκτισα 2 ερωτηματικά PCI Device, χάνοντας τον ήχο.

Τώρα που επανήλθε στο αρχικό πρόβλημα τέρμα τα πειράματα : )

Απλά μου τη σπάει που ψάχνει για οδηγούς σε κάθε εκκίνηση

^ δοκίμασε διαχείριση συσκευών και απενεργοποίηση (disable) της συσκευής για να μην σου σπα' τα νεύρα.

Έχω κατεβάσει το SP3.

Νομίζω είναι και ο λόγος που δεν με άφηνε να περάσω τους οδηγούς ήχου. Δεν είμαι σίγουρος αλλά το κόλπο με την αλλαγή τιμής σε 200 από 300 είναι για να ξεγελαστεί ότι έχω το SP2.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.