jax7480 Οκτώβριος 18, 2012 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2012 To Brasso θα κάνει καλή δουλειά αλλά:1)αν δεν προστατέψει μετά την επιφάνεια θα γίνει χειρότερα,2)θα χρειαστεί κ κάτι άλλο για να βγάλει αυτή την λαδίλα που αφήνει προκείμενου να περάσει βερνίκι κτλ.1) Από την στιγμή που θα το κλείσει μέσα σε κουτί για να το βλέπει, τότε δεν νομίζω να γίνει χειρότερα πολύ γρήγορα.2) Η λαδίλα φεύγει με βαμβάκι. Απλά σίγουρα θα χρειαστεί βερνίκωμα, αν θέλει να παραμείνει ως έχει για πάρα πολύ καιρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάρτιος 3, 2013 Author #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2013 Κάτι κάναμε ε?? Pure chemistry+οδοντόβουρτσα, πατέντες και γιατροσόφια δεν είχαν αποτέλεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Μάρτιος 3, 2013 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2013 τι χρησιμοποίησες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάρτιος 3, 2013 Author #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2013 Της Johnson είναι και λέγεται KIWI Metal, αλλά είμαι κ Βαρσοβία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Μάρτιος 7, 2013 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2013 πραγματικά καλο αποτέλεσμα!αν και η λύση βρέθηκε για χαλκό μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθαριστικό σωλήνων χαλκού το χρησιμοποιούν οι υδραυλικοί και καθαρίζουν τις χαλκοσωλήνες πριν την κόλληση με καλαί υπάρχει σε αλοιφή και υγρό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάρτιος 7, 2013 Author #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2013 Και εγώ έμεινα πολύ ικανοποιημένος Μιλάμε, το πανάκι που έτριβα έγινε καταπράσινο Σκέφτομαι να γεμίσω μία λεκάνη με νερό και να αραιώσω αυτό το χημικό μεσα και να την κάνω μπλουμ μπας και γυαλίσει όλη, αλλά το μυστικό είναι στο τρίψιμο και ανάμεσα στα φινς αυτό είναι αδύνατο. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Μάρτιος 9, 2013 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2013 Σκέφτομαι να γεμίσω μία λεκάνη με νερό και να αραιώσω αυτό το χημικό μεσα και να την κάνω μπλουμ μπας και γυαλίσει όλη, αλλά το μυστικό είναι στο τρίψιμο και ανάμεσα στα φινς αυτό είναι αδύνατο. παλιότερα έχω καθαρίσει παρα πολλές φορες αλουμινένια επιφάνεια με fins συγκεκριμένα intercooler αυτοκινητου που θάμπωνε και μαύριζε ελαφρά από τις καιρικες συνθήκες και τον χρονο χρησιμοποιώντας βιακαλ για τα άλατα, έκανε αριστη δουλειά στο αλουμίνιο γινόταν σαν καινούριο σε χαλκό δεν έχω δοκιμάσει αλλα δεν χάνεις κατι να κανεις πρώτα μια δοκιμη σε κάποιο άλλο χάλκινο αντικείμενο απλά βεβαιώσου πως το βιακαλ θα το ξεπλύνεις καλά πριν στεγνώσει επάνω στην επιφάνεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 12, 2013 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2013 πραγματικά καλο αποτέλεσμα!αν και η λύση βρέθηκε για χαλκό μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθαριστικό σωλήνων χαλκού το χρησιμοποιούν οι υδραυλικοί και καθαρίζουν τις χαλκοσωλήνες πριν την κόλληση με καλαί υπάρχει σε αλοιφή και υγρόγια κανενα λογο μετα θα γινει πρασινο...Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkfighter Μάρτιος 15, 2013 #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2013 Και εγώ έμεινα πολύ ικανοποιημένος Μιλάμε, το πανάκι που έτριβα έγινε καταπράσινο Σκέφτομαι να γεμίσω μία λεκάνη με νερό και να αραιώσω αυτό το χημικό μεσα και να την κάνω μπλουμ μπας και γυαλίσει όλη, αλλά το μυστικό είναι στο τρίψιμο και ανάμεσα στα φινς αυτό είναι αδύνατο. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Ψάξε να βρεις καθαριστικά βρουτσάκια για πιπες καπνού, είναι αρκετά χοντρό σύρμα με βαμβακερό ύφασμα απ' έξω. Μια χαρά θα μπορέσεις να καθαρίσεις το εσωτερικό των fins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.