Tsunami Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2004 Παιδιά σος!!!Καταρχάς θα ήθελα να θάψω για μοια ακόμα φορά την microsoft για την γνωστή της βλακεία ,το product registration.Μόλις εγκατέστησα στο νεο πισι τα χπ με το σερβις πακ1 πέρασα και όλα τα μπ3 και τα απαραίτητα προγράμματα.Ένας φίλος μου έχει πει πως εφόσον έχω τα αυθεντικά από τον προηγούμενοι θα μπορώ να τα βάλω και στον καινούργιο.Έλα όμως που δεν μπαίνουν...Έχει κανείς καμμιά ιδέα??PLZZZ!!! Σημείωση.Δοκίμασα να κάνω activation αλλά δεν πέτυχε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 19, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2004 Δεν υπαρχει περιπτωση να μην μπαινουν. Το θεμα ειναι οτι , τα ΧP που εχεις εχουν SP1 ενσωματομενο ή το εβαλαν εκ των υστερων?Γιατι για να βαλεις το SP1 σε γνησια πρεπει να εχεις κανει πρωτα activation και μετα να το περασεις.Αν το περασες και μετα πηγες να κανεις activation, μαλλον θα πρεπει να μιλησεις με καποιον απο την Microsoft στο τηλεφωνο στο 210 94 99 100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Αύγουστος 19, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2004 Έχω την εντύπωση πως η άδεια χρήσης των XP είναι για ένα PC και πως δεν μπορεί να "μεταβιβαστεί" σε άλλο (δεν λέω βέβαια πως είναι δίκαιο αυτό) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 19, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2004 Το SP1 το έβαλα μετά.Δεν είχα κάνει ενεργοποίηση.George δυστυχως έχεις δίκιο.Το θέμα είναι μπορώ να κάνω κάτι τώρα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.