Stealth12 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2012 Καλησπερα παιδια , θελω λιγο τα φωτα σας !!Λοιπον η πολυκατοικια που μενω εχει ιντερνετ απο κεντρικη γραμμη , εγω θελωντας να το κανω ασυρματο στο σπιτι μου πηρα ενα access point το wap 4035 . Οταν παω να κανω το set up και βαζω την internal IP address κανονικα μου βγαζει το παραθυρακι που παταμε για να κανουμε login και βαζουμε ως username και password admin/admin .Aλλα για καποιο λογο δεν το παιρνει και μου βγαζει το εξης HTTP/1.0 401 Authorization Required .Tι μπορει να γινει ?? Ευχαριστω !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 2, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2012 Κάνε του μια επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις με το κουμπί επαναφοράς καλού κακού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stealth12 Οκτώβριος 2, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2012 To κανα φιλε μου και μου κανει τα ιδια κατι αλλο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 3, 2012 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2012 Από manuals που έψαξα στο δίκτυο δε βρήκα διαφορετικά στοιχεία χρήστη. Αν το αγόρασες καινούργιο επίστρεψέ το πίσω για αντικατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnGR Οκτώβριος 3, 2012 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2012 Δοκίμασε με άλλο browser. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stealth12 Οκτώβριος 6, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 Ενταξει παιδια λυθηκε το θεμα εκανα και αλλα reset και πηρε μπρος !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.