Jump to content

GTX 660 TI VS HD 7950

stev

Recommended Posts

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

κατσε τωρα εσυ μου λες να αγορασω APU???????επισης τα apu τα καινουργεια θελουν σοκετ φμ2 οχι φμ1...και ενα apu ειναι χειροτερο απο εναν ι3 στο γκειμιγνκ η μεριεκς φορες καλυτερο... θα συμφωνησω με τον φιλο Mallibu ...μια ασχετη ερωτηση τωρα.. εχω ακουσει οτι το virtu vmp ειναι μαι εφαρμογη που δεν πολυεχω καταλαβει τι κανει απλως ξερω οτι αυξανει τα φπς..και ερωτηση...1.ειναι δωρεαν?2.δουλευει μονο σε ζ77 μητρικες η και σε αλλε ςοπως η η77?ευχαρηστω...

Ο Fx 6100 δεν αξίζει, ξέχνα τον. Αν πας σε FX o 8120 είναι μονόδρομος.

Αλλά από προσωπική εμπειρία με τον 1090τ ο 8120 στο μέλλον θα είναι όλο και καλύτερος επειδή οι εφαρμογές θα γίνονται πιο Multithreaded.

Για παράδειγμα όταν είχα πάρει τον 1090τ ήταν πίσω από τον i7 920, τώρα όμως δεν υπάρχει συγκριση σε multithreaded εφαρμογές όπως video encoding αλλά και παιχνίδια σαν το bf3.

Όπως και να το κάνεις ο 8120 είναι οικονομικότατος και η Asrock 970 extreme 3 φοβερο value for money.

Ψάξε καλά τα review του 2012 και αποφάσισε.

Υ.Γ. Δεν πρόκειται να μπω σε οποιαδήποτε νέα διαμάχη και δεν απαντάω σε επιθετικά μηνύματα. Μην ξαναχαλάσουμε το thread.

[MENTION=24823]stev[/MENTION] Μας λες 300€ για Mobo+cpu+ram απο visionstudio..

Capture.JPG

245€

Capture.JPG

292€

με ποιο φ βγαζουμε screenshot? ι5 3450 + KINGSTON HYPER X BLU 4GB+ αυτη εδω την ζ77 μητρικη...ASROCK SOCKET 1155 Z77M ...180+20+82....282 με ι5,4 γβ ραμ(σε κανα 2-3μηνο 8) και ζ77 μητρικη που υποστηριζει virtu vmp και non-k-oc...τωρα αν αυτο το οβερκλοκε ιναι το ιδιο με επεξεργαστη k δεν ξερω...αλλα νταξει...

αν πας σε AM3 δες αυτήν εδώ, MOTHERBOARD :: Asrock Socket AM3+ 970 Extreme3 GLan Audio Raid - Visionstudio.gr

πραγματικά έχει ότι χρειάζεσαι στα 77 ευρώ

ο 3870 είναι καλή λύση αν χρησιμοποιείς την onboard κάρτα αλλά, ο 8120 είναι πολύ καλύτερος σαν cpu.

145+77+41= 263 Ευρώ, 8120+ 970 extreme+ram

Σε αυτά τα χρήματα τι καλύτερο;

αν πας σε AM3 δες αυτήν εδώ, MOTHERBOARD :: Asrock Socket AM3+ 970 Extreme3 GLan Audio Raid - Visionstudio.gr

πραγματικά έχει ότι χρειάζεσαι στα 77 ευρώ

ο 3870 είναι καλή λύση αν χρησιμοποιείς την onboard κάρτα αλλά, ο 8120 είναι πολύ καλύτερος σαν cpu.

145+77+41= 263 Ευρώ, 8120+ 970 extreme+ram

Σε αυτά τα χρήματα τι καλύτερο;

19 ευρω παραπανω και εχω ιντελ...με mvp virtu...:D...και μητρικ που κανω οκ εως 3,9γηζ....ξερω οτι η 970 ειναι πολυ καλη μητρικη και οτι στο δικο σου εχω και παραπανω ραμ(αν και ετσι και αλλιως θα βαλω απλως σε λιγο καιρο πιο μετα),αλλα εγω απο οτι βλεπω ειναι οτι ο φχ 8120 κοβει παρα πολλα φπς..και δεν το θελω αυτο...:D....καλος επεξεργαστης και ισως σε προγραμματα περιπλοκα καλυτερος απο τον ι5 3450 αλλα σαν gaming δεν νομιζω τακη..χααχαχ:D....ΕΡΩΤΗΣΗ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΗ:αυτο το κουτι χωραει την 7950?CASE :: AeroCool Strike-X One Midi Tower no PSU Black - Visionstudio.gr

• 3 weeks later...
ναι αλλα η 7950 ειναι αρκετα καλυτερη θα ελεγα..οχι θα ελεγα 200 τα εκατο σιγουρος ειμαι..:D..αν η 660 τι εκανε 250 θα ηταν απιστευτη...

220-230 θα ήταν καλή αγορά η 600 ti και 180 η απλή, τώρα είναι απλά τραγικά υπερτιμημένη,

220-230 θα ήταν καλή αγορά η 600 ti και 180 η απλή, τώρα είναι απλά τραγικά υπερτιμημένη,

θα ηταν πολυ καλη αμα ειχε αυτη τη τιμη..παντως πανω απο 250 ειναι τρομερη κλεψια...γιατι 300?ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΙΒΙΝΤΙΑ!γουο physx!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.